muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

aynen yok birbirimizden farkımız canım

Fragmanda pargalı ve nigarın eski yakınlaşma sahneleri vardı.Dizide öyle bişey yoktu.Ne bu şimdi
evet ya hiçbişe göstermediler.

bana kalırsa hürrem diğer odada kaldı , teraslı odada cariyeler kaldı onları bıçakladı gibime geliyor çünkü hürremi bıçaklamışşsa ölmesi lazım

bende bende
ama ben zararlıyım

Son düzenleme:
Fragmanda pargalı ve nigarın eski yakınlaşma sahneleri vardı.Dizide öyle bişey yoktu.Ne bu şimdi

aynen ya bi bu kalmıştı haa reyting için yapmadıkları..off hiç bi heyecan yoktu gram zevk almadım..Mustafa bağırdı çağırdı cariyeler gönderildi bu mudur yani..ibrahim rüya gördü..Gülşah Garanti Hürrem olmayan birini bıçakladı yüzde bin hürrem değil o..kesin gülnihal..saçmaladılar iice reytng için hiç sefer yok bişe yok ekşıın yok ekşııın ekşıın istioz halvette uzun sürmedi zaten

hımmm aladımmm ama bence nigarda biliyor...
sadece iprağim biliyor ve saklıyor

bu kadar kaptırma cnm ...

ben bi yandan izliorum,bi yandan yazıyorum,bi yandan da kocemin başının etini yiyorum çok hünerliyimdir,çok amaçlı bişeyim :86::86::86:

vallahi öyle reyting yapcaz diye içine ediyorlar zaten zırt pırt reklam izleyerek içine ediliyor ..

şu gülşah denilen yaratık gerçek bir şeytan yaaa
gözlerinde hayır yok kafayı sıyırmış pis sıçan

vallahi öyle reyting yapcaz diye içine ediyorlar zaten zırt pırt reklam izleyerek içine ediliyor ..

yarın fatmagülgillerde de bol bol şepıırrtt reklamı izlicez gene
sofralarımız estetük çizgilerlen buluşamaz olsun

Ben kaçar canlarım görüşmek üzere yine..Antalyanın denizi kumsalı güneşinden bol bol bol öpücükler..Bu arada bembeyz tenim gitti karayım artık :2: öptm hepinizi

bende bende
ama ben zararlıyım

Senin gibi zararlı dostlar başına....

Bence çok tatlı bir zararsın (senin deyimin ben asla katılmıyorum zararlı olduğuna)

HEPİNİZE İYİ GECELER.....Görüşmek üzere...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…