muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

BEYZUŞum öpüyorum seni çoookkk görüşürüz

herkes gidiyor sanırımtek tek.. hadi Allah rahatlık versin hepinize.. görüşürüzzz...

Giden arkadaşlarım dadlu rüyalarrr,görüşürüz :79:

Hoşgeldin canım. O infaz sahnesi rüya. Daha 3 tane çocukları olcak Hatçeyle

bunu bilmiyordun ya,saol canım sevindim en azından ibraamın halvetini izleriz,ayrıca kabustan sonra uyanış sahnesinde ibrama sarılasım geldi resmen

bende haticeye hediye edilen proş için laf söyledim kocişe
" bak adama gitti kuş resmi çizdirdi sonra onunu broşunu yaptırdı,karısına hediye etti birde lafa bak" bu broş kalbinizin üstünde can bulacak,tıpkı benim gibi"vvooovv ama sülüman gibi iştahlı değil adam kalbinin üstüne öpücük kondurmuyor

tek bir sahneyi kaçırdım ibrahim leonunu resimlerini görünce ne dedi,leo ne dedi???

sonracığımaa artık şu matrakçıda mektubu okusun bi zahmet,bu kadar aşık adam merak etmez mi bu kız amcasına hiç aşkından bahsetmiş mi die alla alla yaaa....

sonracığıma ibrahim kızmadı nigara unutalım dedi ama alttan alttan yedeğe aldı hatunu bence

sonracığıma hürremle süleyman nerdelerdi ki gülnihal selimide alıp çıktı nereye gitti ki,gülşah süleymanı takip etti odadan çıkınca aynı odaya mı girdi orayı anlayamadım..
hürremin bulunduğu odaya girmedimi gülşah anlamadım ben bişey??

kocişin yorumu :"yarım yamalak ,saçma sapan bir bölümdü keşke traş olsaydım boşuna izledim" dedi ya

çuçuklarla gülnihal bide hani esma mı ne,onlar hürremgilin eski odasında kalıyo,hürremgil de haticenin eski odasına taşınmıştı ya..

bilemedim,gülşah hankı odaya gitti,ne için..
deli mi ne

Gülnihalmiydi ölen yani ölmüştür herhalde onca darbeye ..ama kanuninin gülnihalden çocuğu varmış diye biliyodum yanlışmıyım

Gülnihalmiydi ölen yani ölmüştür herhalde onca darbeye ..ama kanuninin gülnihalden çocuğu varmış diye biliyodum yanlışmıyım

gülnihalden çocuğu yok ki..
mahiden önce,gülfemden de önce,füldane hatun varmış ve şehzadesi varmış ondan..

yine bu forumda okumuştum herhalde işte mahiden şu kadar hürremden şu kadar çocuğu varmış bide ilk başta hürremin yakın arkadaşı olan gülnihaldende mahmutmuydu adı bir çocuğu varmış ve ölmüş diye hatırlıyorum

sırasıyla şehzade anaları;
füldane
gülfem
mahidevran
hürrem

füldane ve gülfemden olan şehzadeler çocukken ölmüşler..

hımm....nettende baktım şimdi merak ettim dediğin gibi yazıyo yanlış hatırlıyorum o zaman aydınlattığın için saol meg

hiç sefer yok bişe yok ekşıın yok ekşııın ekşıın istioz halvette uzun sürmedi zaten
Canım ne uzunlukta bi halvet bekliyordun sen

bana kalırsa hürrem diğer odada kaldı , teraslı odada cariyeler kaldı onları bıçakladı gibime geliyor çünkü hürremi bıçaklamışşsa ölmesi lazım
Hürremi bıçaklamadığı kesinde kimi bıçakladıysa pis bıçakladı:104:Valla ne senarist nede tıp kurtaramaz o kişiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…