fatmagül ddemi takılıyorunuz
he estetik çizgilerde buluşa bulşa bi al olduk
hımm ben izlemiyorum odiziyiama bakarsamgelirim topiğinizegeyikte var bak fatmagül sohbet topiğimiz..:92:
Hoşgeldin canım. O infaz sahnesi rüya. Daha 3 tane çocukları olcak Hatçeyle
bende haticeye hediye edilen proş için laf söyledim kocişeHeyt babalar beeee lale broş Hürrem'in.....
Sanki bana yapılmış gibi sevindim...Delimiyim ne....
Birazdan reklam girerler o arada eşimin kafasını kıracağım:84::84::84::84: ama şimdi olmaz reklam arasında....
Gülnihalmiydi ölen yani ölmüştür herhalde onca darbeye ..ama kanuninin gülnihalden çocuğu varmış diye biliyodum yanlışmıyım
yine bu forumda okumuştum herhalde işte mahiden şu kadar hürremden şu kadar çocuğu varmış bide ilk başta hürremin yakın arkadaşı olan gülnihaldende mahmutmuydu adı bir çocuğu varmış ve ölmüş diye hatırlıyorum
Canım ne uzunlukta bi halvet bekliyordun senhiç sefer yok bişe yok ekşıın yok ekşııın ekşıın istioz halvette uzun sürmedi zaten
Hürremi bıçaklamadığı kesinde kimi bıçakladıysa pis bıçakladı:104:Valla ne senarist nede tıp kurtaramaz o kişiyibana kalırsa hürrem diğer odada kaldı , teraslı odada cariyeler kaldı onları bıçakladı gibime geliyor çünkü hürremi bıçaklamışşsa ölmesi lazım
Ay mahi hamile mi yoksa...........:89:
Ama pardon tek başına olmuyordu..........
mahi yüzüğü bırakır şimdide broşa takar kafayı