muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

Ay pardon pardon ....Ağzımdan kaçtı...Hiç söylermiyim....:KK36::KK36:

Bu arada bıçaklanan cariyelerden biri....Ben yine de haftaya kadar bıçaklanan ölmesin;Gülşahta yakalansın diye dualar edeceğim.Allahım aklıma mukayyet ol...Ben bir dizi manyağına dönüştüm;ama zararsızım....:KK52::KK52::KK52:

aynen yok birbirimizden farkımız canım

Fragmanda pargalı ve nigarın eski yakınlaşma sahneleri vardı.Dizide öyle bişey yoktu.Ne bu şimdi:KK20:
evet ya hiçbişe göstermediler.

bana kalırsa hürrem diğer odada kaldı , teraslı odada cariyeler kaldı onları bıçakladı gibime geliyor çünkü hürremi bıçaklamışşsa ölmesi lazım

Bu arada bıçaklanan cariyelerden biri....Ben yine de haftaya kadar bıçaklanan ölmesin;Gülşahta yakalansın diye dualar edeceğim.Allahım aklıma mukayyet ol...Ben bir dizi manyağına dönüştüm;ama zararsızım....:KK52::KK52::KK52:

bende bende :KK53:
ama ben zararlıyım :KK52:

Son düzenleme:
Fragmanda pargalı ve nigarın eski yakınlaşma sahneleri vardı.Dizide öyle bişey yoktu.Ne bu şimdi:KK20:

aynen ya bi bu kalmıştı haa reyting için yapmadıkları..off hiç bi heyecan yoktu gram zevk almadım..Mustafa bağırdı çağırdı cariyeler gönderildi bu mudur yani..ibrahim rüya gördü..Gülşah Garanti Hürrem olmayan birini bıçakladı yüzde bin hürrem değil o..kesin gülnihal..saçmaladılar iice reytng için hiç sefer yok bişe yok ekşıın yok ekşııın ekşıın istioz halvette uzun sürmedi zaten :KK52::KK52::KK52::KK52:

hımmm aladımmm ama bence nigarda biliyor...
sadece iprağim biliyor ve saklıyor :KK47:

:KK70: :KK70: :KK70: bu kadar kaptırma cnm ... :KK60::KK60::KK60::KK60:

ben bi yandan izliorum,bi yandan yazıyorum,bi yandan da kocemin başının etini yiyorum :KK53: çok hünerliyimdir,çok amaçlı bişeyim :86::86::86:

vallahi öyle reyting yapcaz diye içine ediyorlar zaten zırt pırt reklam izleyerek içine ediliyor ..
aynen ya bi bu kalmıştı haa reyting için yapmadıkları..off hiç bi heyecan yoktu gram zevk almadım..Mustafa bağırdı çağırdı cariyeler gönderildi bu mudur yani..ibrahim rüya gördü..Gülşah Garanti Hürrem olmayan birini bıçakladı yüzde bin hürrem değil o..kesin gülnihal..saçmaladılar iice reytng için hiç sefer yok bişe yok ekşıın yok ekşııın ekşıın istioz halvette uzun sürmedi zaten :KK52::KK52::KK52::KK52:

şu gülşah denilen yaratık gerçek bir şeytan yaaa:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:
gözlerinde hayır yok kafayı sıyırmış pis sıçan:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

vallahi öyle reyting yapcaz diye içine ediyorlar zaten zırt pırt reklam izleyerek içine ediliyor ..

yarın fatmagülgillerde de bol bol şepıırrtt reklamı izlicez gene :KK47:
sofralarımız estetük çizgilerlen buluşamaz olsun :KK66::KK66::KK66:

Ben kaçar canlarım görüşmek üzere yine..Antalyanın denizi kumsalı güneşinden bol bol bol öpücükler..Bu arada bembeyz tenim gitti karayım artık :KK43::KK43::KK43::KK14::KK14::KK14::2: öptm hepinizi :KK16::KK16::KK16::KK16: :KK5::KK5:

bende bende :KK53:
ama ben zararlıyım :KK52:

Senin gibi zararlı dostlar başına....

Bence çok tatlı bir zararsın (senin deyimin ben asla katılmıyorum zararlı olduğuna:KK70:)

HEPİNİZE İYİ GECELER.....Görüşmek üzere...

Son düzenleme:
X