muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

sarayda bi arar biri öldürülmüştü onu öldüren gülşah mı? mahidevranın elide mi varr??:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

hani zehirli ayva tatlısından zehirlenmişti ya hürrem,hemde hamileydi..
sülüman yememişti..
hürrem ölümden dönmüştü..
mahidevran komut vermişti,gülşah da sofra kuran kızı ayarlamış,ona yaptırtmıştı..
sora da konuşmasın diye gülşah boğmuştu o kızı da..

hım bu durumu nigar bliyor mu? bi ara tehtit etmişti de..
hani zehirli ayva tatlısından zehirlenmişti ya hürrem,hemde hamileydi..
sülüman yememişti..
hürrem ölümden dönmüştü..
mahidevran komut vermişti,gülşah da sofra kuran kızı ayarlamış,ona yaptırtmıştı..
sora da konuşmasın diye gülşah boğmuştu o kızı da..

koca bölümmm boş geçti:63::63::63::63::63: bunların rüyalarından :KK31::KK31::KK31::KK31:öpüşmelerinden :98::98::98::98:bööööööööööööö :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:geldi bu sülümanın başka düşmanı yokmu :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:yaaaaa bi layoş tur tutturdu gidiyooooooooooooooooo

bu hafta izleyemediim acuk anladım sizin yorumlardan
yalnııız kızlar fragmanlarda pargalıyı eşek cennetine gönderiyolardı ya o rüya mı kimin rüyası noluyo
ya of kaçırdım :KK59:

ohaaaaaaaaa yaniii nerde bitirdiler..dangalaklar... bu yönetmenler ne uyuz lar yaa... hani kimse görmediiohh öldürsünler öldürsünler rahatrahat gezsinler

yuhhh gulşah sana yuhh 7 kez soktu o bıcagı tam pskopat cıktı ya :KK53: gostermedıler :KK31: neyse fragmanı bekleyelim kızlar..anca o merakmızı alır accık :KK52: ben kaçıyorum arkıdeşlerım sızle ızlemek buyuk bı zevktı :KK23: :KK51: goruşuruz canlarrr

ibrahimde az değil yani kuyruğuna basılınca nasılda kabuslar görmeye başlıyor yaaa hürremim napsın dünya kadar çekemiyeni var

offf nedne böle saçmaladılar hiç bi tadı kalmıo haa..bayat bayat geçti yine heyecan yok bişe yok pehh
:KK57::KK57:

yani hürremin iprağimi sevmemesi için onlarca HAKLI nedeni var :KK34:

eeee şimdi bu yılan kimi bıçakladı veee en önemlisi kim kanlı bıçakla gördüüü onuuuuu :18:

yuhhh gulşah sana yuhh 7 kez soktu o bıcagı tam pskopat cıktı ya :KK53: gostermedıler :KK31: neyse fragmanı bekleyelim kızlar..anca o merakmızı alır accık :KK52: ben kaçıyorum arkıdeşlerım sızle ızlemek buyuk bı zevktı :KK23: :KK51: goruşuruz canlarrr

güle güle canımcım yine gel unutma sakın

Fragmanda pargalı ve nigarın eski yakınlaşma sahneleri vardı.Dizide öyle bişey yoktu.Ne bu şimdi:KK20:

aaaa ööle söölemeeee,mahi çokh asil bir sultağn amaaaa :KK53:
piss hürrem :63:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Ay pardon pardon ....Ağzımdan kaçtı...Hiç söylermiyim....:KK36::KK36:

Bu arada bıçaklanan cariyelerden biri....Ben yine de haftaya kadar bıçaklanan ölmesin;Gülşahta yakalansın diye dualar edeceğim.Allahım aklıma mukayyet ol...Ben bir dizi manyağına dönüştüm;ama zararsızım....:KK52::KK52::KK52:

X