Muhteşem anneler günü 😒

Sabaha kadar bakıyorsun ya ? Ertesi günün nasıl geçiyor ? Gün içinde bir ili saat uyuma ihtiyacın olmuyor mu ? Anneniz tamam çok şükürrr , ama insanız nihayetinde
2 yaşında bebegim cok dağıtıyor ortalığı ev işi cocuk bakmak zor tabiki artik kendime taktık geliştirdim artik ev işlerini gece yapıyorum sonra uyuyorum gündüz hic uyumuyorum uykum açılıyor zaten gündüzleri. bünye alışıyor bi zamandan sonra

Allah yardımcın olsun bizde bitane var ona bile bakmıyo ve dönüp bana senin için çocuk bakmak başında bekçilik yapmak mi diyor anlamıyorum inan anlarsan bana da anlat

yardim eden erkek cok az emin ol ikisinin uyku saatini birbirine ayarlamaya bak yapabiliyorsan o arada dinlenirsin
Maalesef uyku saatlerini uyduramiyorum. Küçük hala gündüz 2 uyku istiyor. Uydurmayi denedim de perisan oldu. Büyügü uyutmaksa tam bir facia 2 saat uyusun diye 1 saat ugrasiyoruz. Uyumak istemiyorsa uyumasin diye salsak uykusuz kalip resmen terör estiriyor evde. Gece uykusu ise gece 11 hatta 12yi bulabiliyor.

Hiç germe kendini. Müsaitseniz yarım gün yardımcı al. Hafta içi sen uyu biraz.
En fazla haftada 1 alabiliyorum. Önceden ben calisiyordum. İlk cocugum dogdugundan beri calismiyorum. Ben calisirken konut kredisi aldik ve gelirlerimizi hesaba katarak kredi cektik. Su an evden 7000 tl gelir eksildi ama borclar aynen devam ediyor. Bir de piyasa uzundur kötü ve esimin de kendi isi.

Maalesef su an böyle bir maddi imkanimiz yok. Olsaydi keske.. esimden zaten haftaici evle ilgili bir sey beklemiyorum, calisiyor o da yoruluyor. Gelince sofrayi beraber kurariz, o salata yapar, cocuklarla ilgileniriz. Zaten büyük gec yattigi icin baska bir seye vakit kalmaz ve biz de pert olmus oluruz. Ama haftasonu bir isin ucundan tutsun isterim yani ve keske bunu kendi düsünse.

Haftada 1 tam alsan 200 e geliyorlar. Ayda 800 eder. Biriyle konuşsan yarım gün ev toparlama ve bebek yardımı 800 e ayarlayabilirsin. Ayda 1 de genel temizliğe cam kapı gibi başkasını alırsın. Yani yarın psikolojik olarak kötü hissettiğimizde seanslar daha ucuz olmayacak ben hep öyle düşünüyorum açıkçası. Tabi maddiyat hiç elvermiyorsa yapacak bişey de yokta. Ne bileyim tatile gitmeyiveriirim mesela. Ya da dışarda az yerim gibi. Se kendine kıymet vermezsen kimsenin umuru olmuyor canım

Ev ne kadar daginik olursa olsun rahatsiz olmaz maalesef.

Cocuk bakiminda tabi ki sorumluluk almali.
Hijyen konusunu da birlikte cozmelisiniz.

Hakliyim demiyorum ama bakis acisini anlamaniz icin soyluyorum; daginiklik beni hic rahatsiz etmez. Rahatsiz olan varsa kendi toplayabilir. 10 yillik evliyim. Genelde evi eşim toplar. Yani her sey her yerde olsun. Gram rahatsiz olmam.
Siz rahatsizsaniz bence de siz toplamalisiniz. Yatak toplamak allahin emri degil kanunda zorunlu degil ki bence de pek gerekli bir sey degil mesela. Ama esim toplu istiyorsa elbette toplayabilir.

Tabi burda peyniri disarda birakip bozmaktan, cocuklara zarar verebilecek kesici delici aleti ortada birakmaktan bahsetmiyorum.
Buna kimsenin hakki yok.

Tekrar soyleyeyim ben de boyleyim ama asla hakliyim doğrusu bu demiyorum. Sadece ne dusuncede oldugumuzu anlayin belki farkli yollar geliştirirsiniz diye paylaşmak istedim

O ücrete birini bulamam ki istanbulda..

yapılabilecek fazla birsey yok sanırım sizin adınıza yoruldum resmen Allah kolaylık versin

Yataktan kalkınca yatağını toplayan adam benim için ütopya. Var mıdır acaba bizim de 1 çocugumuz var korona dan dolayı evde inan ramazan gelmeden önce oturduğu koltuktan kalkmıyordu sanki Adamın yapıştırmışlar öyle düşün. Bu ara çocuğa az da olsa bakıyor bende hayretler içindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…