Yaa nolucak bu kocalarin rahatligi? 2 kücük bebegimiz var. Gece yatarken "büyük uyaninca sen bak ben kücüge de kalkiyorum cok uykusuz kaliyorum" dedim. Yattiktan 1 saat sonra büyük uyandi. Esim "anne diye uyandi sen bak sonra huysuzlaniyor" dedi, gözlerini acmaya bile zahmet etmeden. Onu uyuttum kücük kalkti. Emzirdim yatirdim sabah 7de yine kücük uyandi. Tam onu yeniden yatirdim ve yatmaya gidiyordum ki büyük kalkti

Odaya gittim tuvalete giricem büyük kizimiz kalkti dedim. Tamam ben kalkiyorum simdi dedi tuvaletten ciktigimdan coktan horlamaya baslamisti. Kapiyi kapattim kizimla kitap okuduk, kahvalti yaptik, oyun oynadik. Kücük kizim uyandi. Ona da kahvalti yaptirirken saat 10da esim uyandi geldi. Ben bir dus alicam dedim. O sirada kizlarla kahvalti yapmis salona gecmis ve cizgi film acmis. Tabi yatak daginik, masanin üstünde kahvaltiliklar duruyor, cocuklarla oynamak bile zor gelmis tv acilmis. Tabi ben de söylendim. Hatta bayagi kizdim. Kücük kizima zaten tv acmiyorum. Onu odadan aldim gürültülü bir sekilde tabak canak kaldirdim. Tvyi kapatti. Kücük kizi da yanina aldi. Su an konusmuyoruz. Regl dönemim oldugu icin gerginim ve asiri tepki verdim. Ama normal mi bu kizlar yaa? Her isi kadinlar mi yapmali yani?