- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 158
- 34
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Aşırı tepki değil ki. Allahtan korkmayan insan sizden mi utanacak? Her evde aynı şey, uzulmeyinYaa nolucak bu kocalarin rahatligi? 2 kücük bebegimiz var. Gece yatarken "büyük uyaninca sen bak ben kücüge de kalkiyorum cok uykusuz kaliyorum" dedim. Yattiktan 1 saat sonra büyük uyandi. Esim "anne diye uyandi sen bak sonra huysuzlaniyor" dedi, gözlerini acmaya bile zahmet etmeden. Onu uyuttum kücük kalkti. Emzirdim yatirdim sabah 7de yine kücük uyandi. Tam onu yeniden yatirdim ve yatmaya gidiyordum ki büyük kalktiOdaya gittim tuvalete giricem büyük kizimiz kalkti dedim. Tamam ben kalkiyorum simdi dedi tuvaletten ciktigimdan coktan horlamaya baslamisti. Kapiyi kapattim kizimla kitap okuduk, kahvalti yaptik, oyun oynadik. Kücük kizim uyandi. Ona da kahvalti yaptirirken saat 10da esim uyandi geldi. Ben bir dus alicam dedim. O sirada kizlarla kahvalti yapmis salona gecmis ve cizgi film acmis. Tabi yatak daginik, masanin üstünde kahvaltiliklar duruyor, cocuklarla oynamak bile zor gelmis tv acilmis. Tabi ben de söylendim. Hatta bayagi kizdim. Kücük kizima zaten tv acmiyorum. Onu odadan aldim gürültülü bir sekilde tabak canak kaldirdim. Tvyi kapatti. Kücük kizi da yanina aldi. Su an konusmuyoruz. Regl dönemim oldugu icin gerginim ve asiri tepki verdim. Ama normal mi bu kizlar yaa? Her isi kadinlar mi yapmali yani?
Şu Atasayin reklamı var ya, ufkumu açtı. Ne diyordu kizlar:Bir de bazen erkeklik damarlari tutuyor. Rica ederek soylenmesini falan bekliyorlar. Halbuki bizden kimse rica etmiyor kalkip pasa pasa yapiyoruz.
Tatil gününü böyle mi gecircez diye söyleniyor. Yap dersem yapiyor da söylenerek ve bir karis suratla.sen supur ben sileyim deseniz yardimci olmazmi biriniz supururken digeriniz cocuga bakar
sonra silerken digeri cocuga bakar
Aslinda böyle degildim ben. Son zamanlardaki is yükümün üstüne korona nedeniyle karantina eklenince acayip bir karaktere büründüm. Cok gerginim, pimi cekilmis bomba gibiyim. Millet karantinada ekmek, lahmacun yapma challangei yapar, kitap okur, mandala boyar falan falan ben tuvalete gidecek vakit bulamiyorumNormal degil de gurultulu tabak canak çarpmak, kapi carpmak ve benzeri biseyleri gurultulu yapmak filan beni asiri çileden cikaran şeylerdir karşimdaki %207273630 hakli dahi olsa o biseyleri biseylere çarpma sesini duyarsam gozum donuyor direk kafasina vurasim geliyor neyi carpiyorsa.
O yuzden bu konuda sizi haksiz bulmak zorundayim.
Bence konuşun konuşun ve konuşun. Konuşmaktan anlamayan tabak çarpmaktan da anlamaz heralde hem cocuklar evde bu tarz davranislar tvden daha kotu etkiler.
Aslinda aliyordum zaten ama salgin nedeniyle almiyorum 2 aydir. Bir de 2 cocuk olunca isler cok artti, haftalik gelen kadinla olmuyor her gün yiginla is cikiyor.Mesajlarınızı okudum da , çok haklısınız.Madem hiçbir şey yapmak istemiyor ve umursamıyor ,bütçeniz yeterliyli ise yardımcı alın siz de olmaz mı ?
Bu iyi fikir. Bazı erkekler para harcamak yerine ev işini tercih ederMesajlarınızı okudum da , çok haklısınız.Madem hiçbir şey yapmak istemiyor ve umursamıyor ,bütçeniz yeterliyli ise yardımcı alın siz de olmaz mı ?
Evet 2 cocuk ve ikisi de cok kücük. Yardim olmadan basa cikamiyorum.sabaha kadar baktigim oluyor cocuga hic sen bak demedim . sadece cam acik olduğunda ocakta bisey olduğunda zarar gelmesin diye cocuga bak 2 dk buraya gelmesin cam acik ocakta yag var diyorum gecen yardim etti kendi rızasıyla ama yapmasada olurdu umrumda olmaz sizin 2 çocuk olduğu icin zorlaniyosunuz
Yaşasın feminizmŞu Atasayin reklamı var ya, ufkumu açtı. Ne diyordu kizlar:
-kadin işi erkek işi yok, evin işi var
-tamam ikimizin de ailesi canımız ama önce biz aileyiz
-bunlara tamam diyorsan yap sana yakışanı, tak sana yakışanı :)
Sabaha kadar bakıyorsun ya ? Ertesi günün nasıl geçiyor ? Gün içinde bir ili saat uyuma ihtiyacın olmuyor mu ? Anneniz tamam çok şükürrr , ama insanız nihayetindesabaha kadar baktigim oluyor cocuga hic sen bak demedim . sadece cam acik olduğunda ocakta bisey olduğunda zarar gelmesin diye cocuga bak 2 dk buraya gelmesin cam acik ocakta yag var diyorum gecen yardim etti kendi rızasıyla ama yapmasada olurdu umrumda olmaz sizin 2 çocuk olduğu icin zorlaniyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?