- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Kişilikle alakalı olabilir, tam bilmiyorum.Kesinliklekatılıyorum. Bazi Erkekler içtiği su bardağını kaldırsa alkış bekleyecek durumdalar evde başta da benim eşim. Bebeğimizin öz bakımı tamamen bende o konuda en ufak bir yardımı dahi yok. Sebebi ise beceremiyormuş beyefendi. Kaç kez olsun bir sonrakine daha iyi olur vs diye yureklendirmeye çalışsam.da ışe yaramıyor kolayını buldu böyle tabii. Ev işleri desen elli kez söylersem oflayarak anca yapar. Bakarken nasıl alıştıysa öyle gidiyor işte maalesef
yanliş yapmişsiniz sert sert kaldirmayacaktinizKizlar maalesef esim yemek yapmamamdan da rahatsiz olmazAma ben 2 kücük cocukla yemek yapmak zorundayim illa ki.. Ütü meselesine gelince bana kendini bosuna yoruyosun ne gerek var diyor. Yani onu ev isleriyle tehdit edemem. Zaten ev islerini sunu sunu yap dedigimde istemese de yapiyor. Ama ben her asamada komut vermek istemiyorum yaa.. Benim kayinvalidem hic calismamis. Cocuklari arasinda 10 yas var. Genel temizligine yardimci kadin almis düzenli. Rahat rahat yetistirmis cocuklarini yani. Benim tuvalete gidecek vaktim olmuyor. Sürekli yemek temizlik modundayim ama evim asla toplanmiyor. Biri 1 yasinda, 1i 2 bucuk yasinda 2 bebegim var. Bana oglunun cocuklarin bakiminda nasil da yardimci oldugunu, herkesin öyle düsündügünü anlatiyordu gecenlerde. Evet esim alt degistirmede, yikanmalarinda, yemek yemelerinde yardim eder genelde. Ama yine de yükün cogu bende. Haftaici calisiyor diye zaten bir sey istemiyorum cok sikismadikca. Ama tatillerinde de söylemesem yapmiyor yaa off bi ordan bi burdan corba yaptim konuyu. Esimi seviyorum cocuklardan önce hic tartismamiz bile olmazdi. Ama cocuklarla beraber artan sorumluluklarda bi adaletsizlik var ve ne yapmam gerektigini bilmiyorum..
Böyle adam var ve bosaniyor musun ondanKocaman adamlara laf anlatmak, defalarca söylemek hiç bir ise yaramaz. Benim su an bosanma sürecinde oldugum eş temizlik yemek çamaşır ütü hepsini kendisi yapardı tüm flört/nisanlılık sürecinde böyleydi evliyken de öyleydi. Bi gün en ufak bi talepte bulunmadım huyu öyleydi yapardı cünkü. Ben onun kadar ilgilenmiyodum evle o da bana yap demezdi. Tamamen huy bence kimse kimsenin ebeveyni değil ki öğretip alıskanlık haline getiresiniz:/ 5 gün yapar yine eski düzene döner
Esim paraya hic kiymet vermez ki.. Cöpe bassam da takilmazdi buna. Annem bireysel emekliligini kapatiyor. Neden kapatti yoksa ödeyemiyor mu ben ödiyim dedi. Annemin evine elektrikli süpürge, kombi falan aldi. Kardesim evleniyor tüm perdelerini yaptirdi. Üstelik korona döneminde alacak ve yeni is problemleri varken. Arabayi carptimyanliş yapmişsiniz sert sert kaldirmayacaktiniz
hepsini alip çöpe basıp masraf cikaracaktiniz ozaman bidaha yapmazdı.
erkekler ütüsü yemegi azalinca umursamazlar ama parasi boşyere giderse 1 ay uyuyamazlar.
benim esimde arkasini toplamayi bilmezdi masanin resmini cekip ya gel yedigini kaldir yada hepsini çöpe basarim gider marketten alirsin yazdim.
gercekten çöpe basacak potansiyelim olduğunu bildiğinden hemen gelip topladi mümkun mertebe arkasinda bişey birakmamaya çalişiyor.
bazen oluyor onuda ya unutmus oluyor yada gercekten asiri yorgun oluyor.
cocuklarda uyaninca alin kendi odaniza oda uyuyamasin.
esiniz iyi bir ese benziyor anlattiklariniza göre ama ev icinde yardimlasmayla pek alakasi yok sanirimEsim paraya hic kiymet vermez ki.. Cöpe bassam da takilmazdi buna. Annem bireysel emekliligini kapatiyor. Neden kapatti yoksa ödeyemiyor mu ben ödiyim dedi. Annemin evine elektrikli süpürge, kombi falan aldi. Kardesim evleniyor tüm perdelerini yaptirdi. Üstelik korona döneminde alacak ve yeni is problemleri varken. Arabayi carptimsen iyisin önemli olan bu arabayi bos ver dedi. Böyle anlatinca yeniden sevdim adami yaa ben ne kadar kötü bi esim bi de ev isi istiyorum
Valla en ufak hakaret argo konusmayan, evcimen takılmayı ve bi ömür gecirmeyi düsündüğüm biriydi. Nisanlıyken yurt dısına gitmisti üc aylık, orda beni tek gecelik iliskilerle aldatmıs ben bunu evlenince öğrendim bi sekilde. 7 yıl boyunca sezmemistim bunu yapabilcek biri oldugunu, ustalıklı bir narsistmis ki anlayamadım. Bu yüzden bosanıyoruz. :/Böyle adam var ve bosaniyor musun ondancok özel degilse neden bosandiginizi anlatir misin?
Hic yok hem de.. bana sen de yapma diyor, yardimci kadin cagiralim diyor. Cocuklar yokken ev isi yapmamasi sorun yaratmiyodu cünkü ben de yapmiyodumesiniz iyi bir ese benziyor anlattiklariniza göre ama ev icinde yardimlasmayla pek alakasi yok sanirim
Cok hakli bir nedeniniz var. Hakkinizda hayirlisi olsunValla en ufak hakaret argo konusmayan, evcimen takılmayı ve bi ömür gecirmeyi düsündüğüm biriydi. Nisanlıyken yurt dısına gitmisti üc aylık, orda beni tek gecelik iliskilerle aldatmıs ben bunu evlenince öğrendim bi sekilde. 7 yıl boyunca sezmemistim bunu yapabilcek biri oldugunu, ustalıklı bir narsistmis ki anlayamadım. Bu yüzden bosanıyoruz. :/
Evet maalesef onlar düşünemiyorlar, her şeyi tek tek söylemeniz gerek. Siz söylemeden anlamasını beklemeyin.Kücük 1 yasina yeni girdi. Aslinda söyledigimde yapiyor bazi seyleri cok da öcü gibi anlatmiyim. Ama neden söylemek zorunda kaliyorum ki? Yataktan kalkinca toplanmasi gerektigini ben mi söylemeliyim?
sen supur ben sileyim deseniz yardimci olmazmi biriniz supururken digeriniz cocuga bakarHic yok hem de.. bana sen de yapma diyor, yardimci kadin cagiralim diyor. Cocuklar yokken ev isi yapmamasi sorun yaratmiyodu cünkü ben de yapmiyodumzaten 2 kisiydik, evde bile pek durmuyoduk. Buna ragmen her hafta yardimci kadin geliyodu. Ama simdi 2 kücük bebek var. Üstelik bu aralar korona nedeni ile yardimci da almiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?