Muhtaç kv

Neden ayri oda daha simdiden ben onu anlayamadim ? Benim esim ben tv izlerken falan koltukta uyuya kalsam direk beni uyandiriyor odamiza kaldirip orda devam ediyorum uyumaya sizin herseyiniz bastan yanlis olmus
En başından beri ayrı yatıyoruz. Gece uyurken çarpıyormuşum uyanıyomuş. Dişini gıcordstıyo zaten. Öyle işte. Nereden evlendiysem bu aptalla.

En başından beri ayrı yatıyoruz. Gece uyurken çarpıyormuşum uyanıyomuş. Dişini gıcordstıyo zaten. Öyle işte. Nereden evlendiysem bu aptalla.
Ben senide pek saglikli bulamadim pskolojik acidan ayri yatacaksan evliligi evlilik gibi degilde bu sekilde yasayacaksan bi insan neden yuva kurar ki ablanada anlam veremedim nedemek yeni evlendi hamile gelmesin diye ? 3 aylik mi evlisin

Ben sizi okumamış elinde mesleği olmayan bir kadın sanmıştım neden böyle ezdirdiniz kendinizi
Ayrıca sürekli para biriktirme derdi niye yani muayene bile olamayacaksam bankada para durmuş durmamış bana ne
Siz sefillik yaşarken bankada duran paranın bana ne faydası var

Eşim para savurduğu için sefillik yaşıyorum.

Ben senide pek saglikli bulamadim pskolojik acidan ayri yatacaksan evliligi evlilik gibi degilde bu sekilde yasayacaksan bi insan neden yuva kurar ki ablanada anlam veremedim nedemek yeni evlendi hamile gelmesin diye ? 3 aylik mi evlisin
Böyle bir evlilik olacağını bilseydim yalnız öldürdüm daha iyi.

Tatlı dille söylüyorm olmuyo bağırıyorm olmuyo. Ezdirmemdk için adamı öldürmeyin mi artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…