- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.221
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
En başından beri ayrı yatıyoruz. Gece uyurken çarpıyormuşum uyanıyomuş. Dişini gıcordstıyo zaten. Öyle işte. Nereden evlendiysem bu aptalla.Neden ayri oda daha simdiden ben onu anlayamadim ? Benim esim ben tv izlerken falan koltukta uyuya kalsam direk beni uyandiriyor odamiza kaldirip orda devam ediyorum uyumaya sizin herseyiniz bastan yanlis olmus
Ben senide pek saglikli bulamadim pskolojik acidan ayri yatacaksan evliligi evlilik gibi degilde bu sekilde yasayacaksan bi insan neden yuva kurar ki ablanada anlam veremedim nedemek yeni evlendi hamile gelmesin diye ? 3 aylik mi evlisinEn başından beri ayrı yatıyoruz. Gece uyurken çarpıyormuşum uyanıyomuş. Dişini gıcordstıyo zaten. Öyle işte. Nereden evlendiysem bu aptalla.
Eşim para savurduğu için sefillik yaşıyorum.Ben sizi okumamış elinde mesleği olmayan bir kadın sanmıştım neden böyle ezdirdiniz kendinizi
Ayrıca sürekli para biriktirme derdi niye yani muayene bile olamayacaksam bankada para durmuş durmamış bana ne
Siz sefillik yaşarken bankada duran paranın bana ne faydası var
Böyle bir evlilik olacağını bilseydim yalnız öldürdüm daha iyi.Ben senide pek saglikli bulamadim pskolojik acidan ayri yatacaksan evliligi evlilik gibi degilde bu sekilde yasayacaksan bi insan neden yuva kurar ki ablanada anlam veremedim nedemek yeni evlendi hamile gelmesin diye ? 3 aylik mi evlisin
Tatlı dille söylüyorm olmuyo bağırıyorm olmuyo. Ezdirmemdk için adamı öldürmeyin mi artık.Ben sizi okumamış elinde mesleği olmayan bir kadın sanmıştım neden böyle ezdirdiniz kendinizi
Ayrıca sürekli para biriktirme derdi niye yani muayene bile olamayacaksam bankada para durmuş durmamış bana ne
Siz sefillik yaşarken bankada duran paranın bana ne faydası var
Çekşn birikmişi ve doktora gidin hesabınızda ortak olsun adamın hesabında durmasın parsEşim para savurduğu için sefillik yaşıyorum.
Evet uyuyo. Yüzükleriöi sen mı aldın diye sordum tuvalete kalkmıştı yemi yatmıştı yatağına sen beni uyutmayacak mısın Allah'ın belası diye bağırdı.Evde mi eşiniz ??
Hesap onda. Yüzüğü de satmak için sordum. Alyans ve sahte tektaş 100 lira eder herhaldeÇekşn birikmişi ve doktora gidin hesabınızda ortak olsun adamın hesabında durmasın pars
Mesela ne ihtiyacınız varsa alınTatlı dille söylüyorm olmuyo bağırıyorm olmuyo. Ezdirmemdk için adamı öldürmeyin mi artık.
Daha fazla ederHesap onda. Yüzüğü de satmak için sordum. Alyans ve sahte tektaş 100 lira eder herhalde
Hepsini gidip alacaktık maaşını alınca sözde. Annesiyle yesin. Allah gözlerini doyursun.Mesela ne ihtiyacınız varsa alın
Canınız çekmiş bişeyler pazardan onu bile almamışsınız
İyi bariDaha fazla eder
Evet biliyor.Annenizin geleceğini biliyor mu
Bende çocuğa uyandım uykum kaçtı sabaha karşı uyuyakalıp işe gecikmesem bari
Ne oldu tepkisiEvet biliyor.
Diğer odada sülalesine anlattı yine. Hemen anneisni arıyo flaan diyodu. Ben de üzülüyorum taş mıyım ben falam diyodu. Sonra anahtarı da bıraksım annesine gitsin istemiyorum dedi. Baya bir konuştu hepsini duymadım. On kere de aradı annesi babası beni açamadım.Ne oldu tepkisi
Açmadım olcak.Diğer odada sülalesine anlattı yine. Hemen anneisni arıyo flaan diyodu. Ben de üzülüyorum taş mıyım ben falam diyodu. Sonra anahtarı da bıraksım annesine gitsin istemiyorum dedi. Baya bir konuştu hepsini duymadım. On kere de aradı annesi babası beni açamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?