- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.221
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Bunu giyerken başına gelecekleri bilmiyor muydun diyor bir de ağlama diyor.Arkadasim beddua etmek cozum degil insan bunu bir sure sonra anliyor sen kac yasindasin esin kac yasinda ? Kadinligini kullanmayi dene bence biraz burda simdi o tabiri yazamicam ama eger oyle biriyse zaten tav olur dicem de cocugunu dusunmeyen senide dusunmez
23 ve 28Arkadasim beddua etmek cozum degil insan bunu bir sure sonra anliyor sen kac yasindasin esin kac yasinda ? Kadinligini kullanmayi dene bence biraz burda simdi o tabiri yazamicam ama eger oyle biriyse zaten tav olur dicem de cocugunu dusunmeyen senide dusunmez
nasıl yani popona vurdu. ilişkiye girmek amaçlı mı dövmek amaçlı mıYa ben gecelik giyip de karşıladım. Üstüme atladı vurdu popoma korktum çok ağladım. Saldırdı. Çok sertti. Kendime zarar onu kullanamam.
İlişki anında. Bağırıyor falan vuruyor. Sağlık mıdır psikopat mıdırnasıl yani popona vurdu. ilişkiye girmek amaçlı mı dövmek amaçlı mı
Ben pek saglikli bulamadim acikcasi simdi jandarma dedin onu anlamaya calissak hani okadar seyle ugrasiyor falan da ne bileyim benimde kafam karistiİlişki anında. Bağırıyor falan vuruyor. Sağlık mıdır psikopat mıdır
Ama ailesine para var esine gelince yok tabiki ozele gitmek hakki adam ailesine yoktan var edip gondere biliyorsa esininde ihtiyaclarini karsilamak zorunda sonucta ama kiz da hata var cunku herseyi bastan kendi yapmjs eski kiracinin eski esyalaeini kabul etmekte ne ?Yeni evlenen birisinin buz dolabi o sekilde olmaz madem.bu buz dolabini aldi sana evlenirken o anda kacacaktin 4500 maas aliyor dyrsun o maas ikinizin gerekirse maas yatnca esinin cebnden karti alırsin gder evinin alisverisini cok avartmadan yaoarsin bu ne kadar zor olabikir ki nenim esimin maas karti cuzdandadr lazim olunca alirim aramzda bu tarz konularin llafi olmaz ama sende alışveriş yaparken 1 kilo kiyma almazsinda yarim kilo alirsin kilol kilo almazsin da azar azar alirsin mademmmaddi durum yok ozel hastaneye ne gerek var maddi dururmum.vardi sirf sezaryen olmak istemedigim.icin devlette yaptim 2 dogumumu da cokta memnun kaldim peynirin sutun yokken ozele en az 100 lira yatrma derdi neden bu sekilde gderken o hastanenin en az 4 5 binlik dogum ucretini ne kadara odeyeceksin illa ozelde dogurcam.dyrsan da ozel sigorta yaptrsin esin hic deglse doguma para odeme bari ama konu sahai cokta guven vernedin bana
Bu normal değil bence. Böyle olmamalı. Niye vuuryo ki. Bıktım artık sevişirken vurur şakalaşır vurur. Bıktım.Ben pek saglikli bulamadim acikcasi simdi jandarma dedin onu anlamaya calissak da ne bileyim benimde kafam karisti
Doğuya gideceğiz bir Dr ailesi yardım etmiyordu eşşme yük olmasın sonra alırız diye düşündüm. Buzdolabı zaten herşeyi bozuyor. Karlı yapıyor yiyecekleri. Alalım diyorum ama yeni karısına alır ne diyeyimAma ailesine para var esine gelince yok tabiki ozele gitmek hakki adam ailesine yoktan var edip gondere biliyorsa esininde ihtiyaclarini karsilamak zorunda sonucta ama kiz da hata var cunku herseyi bastan kendi yapmjs eski kiracinin eski esyalaeini kabul etmekte ne ?
En ucuz özele gidiyorum 2100 dedi doğuma onda da özele gitcem diye tutturmadım ki devleti de bir araştıracaktımYeni evlenen birisinin buz dolabi o sekilde olmaz madem.bu buz dolabini aldi sana evlenirken o anda kacacaktin 4500 maas aliyor dyrsun o maas ikinizin gerekirse maas yatnca esinin cebnden karti alırsin gder evinin alisverisini cok avartmadan yaoarsin bu ne kadar zor olabikir ki nenim esimin maas karti cuzdandadr lazim olunca alirim aramzda bu tarz konularin llafi olmaz ama sende alışveriş yaparken 1 kilo kiyma almazsinda yarim kilo alirsin kilol kilo almazsin da azar azar alirsin mademmmaddi durum yok ozel hastaneye ne gerek var maddi dururmum.vardi sirf sezaryen olmak istemedigim.icin devlette yaptim 2 dogumumu da cokta memnun kaldim peynirin sutun yokken ozele en az 100 lira yatrma derdi neden bu sekilde gderken o hastanenin en az 4 5 binlik dogum ucretini ne kadara odeyeceksin illa ozelde dogurcam.dyrsan da ozel sigorta yaptrsin esin hic deglse doguma para odeme bari ama konu sahai cokta guven vernedin bana
O zamana kadar kocam olarak kalırsa. Bu arada cüzdanını montunu telefonunu karıştırmam nereye ne koyuyor bilmiyorum.Bence git özelde yap doğumunu falan
Kocan düşünsün
Cidden cok sacma sen iyi niyetli dusunup hareket et o ailesine yedirsnDoğuya gideceğiz bir Dr ailesi yardım etmiyordu eşşme yük olmasın sonra alırız diye düşündüm. Buzdolabı zaten herşeyi bozuyor. Karlı yapıyor yiyecekleri. Alalım diyorum ama yeni karısına alır ne diyeyim
He bide bunlari mi sakliyor ??O zamana kadar kocam olarak kalırsa. Bu arada cüzdanını montunu telefonunu karıştırmam nereye ne koyuyor bilmiyorum.
Zaten bu iyi niyetimden kaybediyorum metre kovasını borçtan borca sokan kadınlar var hepsi el üstünde.Cidden cok sacma sen iyi niyetli dusunup hareket et o ailesine yedirsn
Ayrı odada yatıyor. Odaya sokmaz. Kapat der hemen kapıyı. Ben de katılmam.He bide bunlari mi sakliyor ??
Yastıkla seni boğmaya çalışan adam mı kocanO zamana kadar kocam olarak kalırsa. Bu arada cüzdanını montunu telefonunu karıştırmam nereye ne koyuyor bilmiyorum.
Karışmam*Ayrı odada yatıyor. Odaya sokmaz. Kapat der hemen kapıyı. Ben de katılmam.
Yok o konu benim konum değil. Ama yastıkla vrur benim eşim de hep. Şaka yaptığını sanarak kedi köpek gibi boğulmaktan bıktım. Hayvan besliyorum sanki evde.Yastıkla seni boğmaya çalışan adam mı kocan
Eğer o ise kesinlikle ayrıl daha öncede demiştik ayrıca sen harca görüyorsun yemeyenin malını yiyorlar
Neden ayri oda daha simdiden ben onu anlayamadim ? Benim esim ben tv izlerken falan koltukta uyuya kalsam direk beni uyandiriyor odamiza kaldirip orda devam ediyorum uyumaya sizin herseyiniz bastan yanlis olmusAyrı odada yatıyor. Odaya sokmaz. Kapat der hemen kapıyı. Ben de katılmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?