M I N E R V A
İzaha gerek yok, gördünüz yürüdüm çıktım. 🚶🏻♀️
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.650
- 88
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Ne zaman silmiş? Duruyorlardı birkaç saat önce.Eski konularını sildiği için banlandı
Dün silmişti. Yönetim görünce konuları geri yükleyip konu sahibini banladılarNe zaman silmiş? Duruyorlardı birkaç saat önce.
Bayağı bayağı fake o halde.Dün silmişti. Yönetim görünce konuları geri yükleyip konu sahibini banladılar
Ciddi bi ruh sağlığı problemi var demektir bu da...Bayağı bayağı fake o halde.
Şurada iki gün "çöp kovam yok" muhabbeti dinlemeden geçirelim bariDün silmişti. Yönetim görünce konuları geri yükleyip konu sahibini banladılar
Aynen canım canı sıkıldı bı konu hoop otekı konuBana fake konu gibi gelmeye başladı çünkü bir insan bu kadar tahammül edemez
Eğer gerçekten evli ve bu denli atıp tutan bir insansa kocasıyla bile empati kurmaya başladım. Bizim burada feriştahımızı şaşırttıysa, adamın evde vay haline. Bu denli tutarsızlık olmaz 3 aylık evli bir insan her konusunda para diye dert yanmaz. Belki de adam veriyor, saçma sapan şeylere para harcanıyor bize burada yalan yanlış aktarıyor bilemeyiz.Ciddi bi ruh sağlığı problemi var demektir bu da...
Nasıl bir fantazi dünyasında yaşıyorsa artık!
Birikmiş otuz beş bin liralari varmış ....ama aslında elli bin olacakmış kayinvalideye gönderince olmamış...programdan sapmak strese sokmuş kizcagiziEğer gerçekten evli ve bu denli atıp tutan bir insansa kocasıyla bile empati kurmaya başladım. Bizim burada feriştahımızı şaşırttıysa, adamın evde vay haline. Bu denli tutarsızlık olmaz 3 aylık evli bir insan her konusunda para diye dert yanmaz. Belki de adam veriyor, saçma sapan şeylere para harcanıyor bize burada yalan yanlış aktarıyor bilemeyiz.
Evet az önce ben de gördüm o konuyu. Hatta yazacaktım buraya sonra vazgeçtim. Bu konuda hiç kimsem yok demiş o konuda benim tarafımdan ve o taraftan takılan takılar 50 bin edecekti gibi bir şey demiş.Birikmiş otuz beş bin liralari varmış ....ama aslında elli bin olacakmış kayinvalideye gönderince olmamış...programdan sapmak strese sokmuş kizcagizi
Pul biber de mi var?Pul biber olayına hiiiççç girmiyorum ...
Nasıl evde bulunmaz nasılllll ????
Karısına pul biber alamayan kocaya kocamı denirrr
Dolapta zeytin gördüm ben hemde bi bidon kandırıldık skandallllEvet. Bir sürü alınacak var. Bulgur pul biber. Zeytin. Peynir. Pazar Arabası çöp kutusu salata alamadık canım çekiyor cacık yapacaktım. Pazardan meyve alıp döndük islim kebabı yapacaktım kıyma alacak para mı var dedi zaten patlıcan da alamadık ama annesine gönderecek para buluyor. Ya ikili tarama testinin sonucunu öğrenmeye gidemedim paramız yok diye.
Cacıkda kalmışım ben demek. Pul biber aşerilebileceğini beynim kabul etmemiş.Halaaa çok şey kaçırmış değilsin
Kız evlenirken eve bir paket pul biber alsa hala bitmemis olurdu....Cacıkda kalmışım ben demek. Pul biber aşerilebileceğini beynim kabul etmemiş.
Teşekkürler, bir yaşıma daha girdim
Aslında konuyu başından takip ediyorum ..Cacıkda kalmışım ben demek. Pul biber aşerilebileceğini beynim kabul etmemiş.
Kız evlenirken eve bir paket pul biber alsa hala bitmemis olurdu....
Biri de akşam dememiş ki "pazar arabasına da çöp kovasına da gerek yok, nasılsa alışveriş yapmıyorsunuz"Aslında konuyu başından takip ediyorum ..
Eski konularını da biliyorum çok tutarsız akıllı bir kadın olmadığı belli çok şeyler anlatmış o zamanlardan 2015 üyesi ..
Yazacaktım aslında bulgur pul biber cacık için konumu açılır ..
Sonra düşündüm 2015 dn beri yazıyor bu bayan bu kadar kurgu nasıl olur ???
Kk’ bayanlar da üzüldü haline hamile olduğu için..
Vicdanımızla oynadı peynirle::
Dolapta 5 kutu süt vardı. Ben de garibim uzun süredir marketten süt almıyordum geçen kızım kek istedi okula götürmek için. Servise ucu ucuna yetişicem sütçüye gidemem hazır marketteyim alayım dedim. 1 lt süt neredeyse 5 tl. Biz 5 lt köy sütüne 20 tl veriyoruz galiba eşim alıyor genelde ben en son 7 ay önce kendim aldım. Eve gittim çocuğumu servisten aldım dedim ki, "Yürü çocuuum bime gidiyoruz."Cacıkda kalmışım ben demek. Pul biber aşerilebileceğini beynim kabul etmemiş.
Aslında bir bayan dedi..Biri de akşam dememiş ki "pazar arabasına da çöp kovasına da gerek yok, nasılsa alışveriş yapmıyorsunuz"
Ben ilk başlarda yazmadım, hep okudum. Gece uyku tutmadı iki çift laf edeyim dedim, banlanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?