Muhtaç kv

Sizi çok iyi anlıyorum. Erkeklerin arayı bulması lazım ama maalesef. Ben de konuya farklı bir açıdan bakmanızı tavsiye ederim. Bir bir sahabe Peygamber Efendimiz sallallahu aleyhi veselleme geliyor diyor ki: ya Rasulullah sallallahu aleyhi vesellem babam benim çalıştığım parayı elimden alıp eniştelerime veriyor. Biz çoluk çocuk aç kalıyoruz. Peygamber efendimiz sallallahu aleyhi vesellem sen de param da babanın malısın. Babasına da dönmüş demiş ki evlatları arasında ayrım yapan anne babalar kıyamet günü felçli dirilirler. Yani demek istediğim bazı anne babalar analık babalık hakkını kullanarak oğullarını mecbur bırakıyorlar. Eşinizle aranızı bu yüzden açmayın onlara koz vermeyin sevinmesinler. Bir de ikili tarama testini yaptırmayın çok kafa karıştırıyorlar sağlam bebeklere engelli diyorlar. Allah yardımcınız olsun

Konu tamamen fake değil belki ama bence olaylar ya abartılı ya da karıştırılıyor. Bence tabi.
Bence maaş konusunda bir saçmalık mevcut benim eşimde asker . Alıyoruz dediği miktar az bir kere acaba bi şeye mi kesiliyor maaş anlamadım

Reactions: csi
Bence maaş konusunda bir saçmalık mevcut benim eşimde asker . Alıyoruz dediği miktar az bir kere acaba bi şeye mi kesiliyor maaş anlamadım
Boşveeer ...zaten anlattiginin nesi tutarlı?Açım dolabımda peynir,zeytin yok diyip fotoğraf attiginin bir gün öncesi ekonomi topigine iki bin koyduk bu ay bankaya diyen de bu kız değil mi? Para vermiyorsa esin ne işin var ekonomi topiginde?

Yeni geldi ya oraya o 2000 ben çözemedim

Öyle mi yapmış gerçekten ay birde ağlıyor resmen burada , o yüzden kayinvalideye gitmesine delirdi paranin, sen peynir almayip hesaba para atıp kar ettim san , müstehak aslında bu durum konu sahibine

Öyle mi yapmış gerçekten ay birde ağlıyor resmen burada , o yüzden kayinvalideye gitmesine delirdi paranin, sen peynir almayip hesaba para atıp kar ettim san , müstehak aslında bu durum konu sahibine
Çok büyük hedefleri var kizimizin öyle böyle değil...bankada 36 bin varmış da aslında 50 bin olabilirmiş ama ailesine vermis eşi para da ...var olan parayla araba alsalar bı de masrafı olurmus da...beş seneye ev alma planları ....hırsından bosanmaz kızımız buraya yaziyorum

Gelecekteki muhtemel konu, kendi ise girmeden evi aldırıp ödeyebileceğinden fazla borca girip sonrada eşim çocuğun ihtiyaçlarını almıyor olacak bu gidişle

Hadi evlenirken farkına varmadınız da hamile kalmadan önce biliyorsunuzdur adamın huyunu. Böyle bir adamla ısrarla evli kalıp bir de üstüne çocuk yapıyorsunuz. Ayrıca hamile hamile beddua etmeyin. Döner dolaşır sizi bulur.

Alican adamin elinde parasini
borca sokcaksin ev alsin araba alsin arsa alsin bisi alsin.

Böyle erkekler evlenmesin ya biz insan terbiyecisimiyiz yeter benim eşim de senin eşin kadar olmasa da benziyor oda para kontrolü yapmasını bilmiyor beni dinlemiyor böyle erkekler evlenmesin !!! Analarının dizinin dibinde otursunlar bizede yazık gunah yaa !!!

Neden kabul etsin ki sen eder miydin ben inanmiyorum bu kiza esinin 4500 lira maasi olacak sen eski esya kullanacaksin sence mantikli mi ikinci el esya alsa bile yada spotcuan hafif hasarli(cizik ezik)esya essa bile bundan daha iyisine sahip olurdu bu buzdolabinin oldugu eve kim.gelin gelir imkan varken ama

Biseyler birbiriyle uymuyor konu sahibinin anlattiklari yani cok inandirici degil tabikide etmezdim neden edeyim bi baskalarinin esyalarini kullanmayi yataginda yatmayi falan adi ustunde yeni gelin diye bosunami deniyor benim esimin annesi babasi arkasinda kimsesi olmamasina ragmen sifirdan dort dortluk yapti herseyi memurun yapamicagini sanmiyorum

Doguya gdecez dye dahane uydurmus bnm babamda emekli astsubay bizde cok gezdik yeni esyada aldik onlarlada gezdik bubeski pusku icin nakliye tuttuguna degmez degmez yani inandirici degil

Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz? Buzdolabı çamaşır makinesi ve eski tip fırın eski kalan kiracının o da eşimin bekar arkadaşı muhtemelen ikinci el aldı zaten eski çünkü Ocak da onların hatta bi tanesi çalışmıyor

Bizde aynı şeyleri yaşıyoruz. 10 lira verirken eli titrer ben para ver deyince verir bi dahada sormaz varmı yokmu diye. İstemekten bıktım. İzmirde bizede 600 lira geldi doğalgaz. Onu nasıl ödücez diye düşünürken babamlar aç diyor benimki . Sanki biz çok iyi durumdayız. Bizim gibi kerizler olmasa bu adamları kimse çekmez. Allahtan benimki gördü ailesinin yüzünü de yardım etmek istemiyo artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…