• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhtaç kv

Dolapta 5 kutu süt vardı. Ben de garibim uzun süredir marketten süt almıyordum geçen kızım kek istedi okula götürmek için. Servise ucu ucuna yetişicem sütçüye gidemem hazır marketteyim alayım dedim. 1 lt süt neredeyse 5 tl. Biz 5 lt köy sütüne 20 tl veriyoruz galiba eşim alıyor genelde ben en son 7 ay önce kendim aldım. Eve gittim çocuğumu servisten aldım dedim ki, "Yürü çocuuum bime gidiyoruz."
Benim de ilk dikkatimi çeken Mis Süt idi.
Ben de burada 5kg süte 15tl veriyorum.
Yoğurdumu kendim yapıyorum, arada peynir yapıyorum.
UHT içeceğime su içer ve içiririm daha iyi.

Kurgu kısmı hamilelik icin olsa keske çünkü konu sahibinin psikolojisi hiç normal gelmiyor

Konu sahibi baya aramis ama birini evlenmek için en sonunda delinin birini bulmuş ama kendiside normal değil gerçekten. Pdr ya atamasi kolay digerlerine nazaran puan acisindan ama yok kadin hergün kendine bisey buluyor su saate kadar uyumadim diyor. Ders çalış hirslan yok arkadaş daha genceciksin , çöp kovasi, pazar arabası , hamilesin ya karnindakini düşün herşey istediğimiz zaman olmazki. Gidip ikili test sonucunu alacak ona bile cinsiyet öğrenmem lazim diyor para yok diyor. Once gitte bir öğren ne var ne yok. Cinsiyetide gidersin devlete öğrenirsin . Ama kadin aklina düşeni yapacak. O dolapta yemeklik birşey yoktu aksam oldumu ne yeniliyor bilmiyorm. Bi yeşil mercimek al, fasulye, nohut bulgur al protein olsun . Aksam ne yeniliyor bilmiyorum. Ya aklım almiyor 35bin bankada varsa bu adam nasıl aç geziyor hadi karısının anlatmasiyla birsey almiyorsa aklim hayalim almiyor.

Benim de ilk dikkatimi çeken Mis Süt idi.
Ben de burada 5kg süte 15tl veriyorum.
Yoğurdumu kendim yapıyorum, arada peynir yapıyorum.
UHT içeceğime su içer ve içiririm daha iyi.
Ben de aynen öyleyim. Sipariş ile geliyor süt kasaba saat beşten sonra eşim alır getirir koyar asansöre kaynatırım sonra yoğurdumu yaparım. İki kutu süte 10 lira versem eksilmezdim ama içime otururdu fabrika sütüne 10 lira vermek. Kızıma sabah söz akşam yapacağız diye söz vermeseydim hayatta marketten almazdım.

• Beğen
Reactions: csi
Bu konuyla sınırlı kalma....açtığı tüm konuları oku ....sindire sindire:dondurma:
Zaten aynen onu yapıyorum şu anda
Sadece onun profilinden onun yazdıklarını okuyorum.

29 Aralık'ta 11 haftalık gebe iken bebeğimize tavşanlı zıbın almadı diye söyleniyormuş :D

21 Nisan 2017'de okulunun bitip işe girdiğini ve 3000TL maaş aldığını söylemiş; 29 Aralık 2018'de ise yeni mezun olduğunu ve hiç çalışmadığını.

Konu sahibi baya aramis ama birini evlenmek için en sonunda delinin birini bulmuş ama kendiside normal değil gerçekten. Pdr ya atamasi kolay digerlerine nazaran puan acisindan ama yok kadin hergün kendine bisey buluyor su saate kadar uyumadim diyor. Ders çalış hirslan yok arkadaş daha genceciksin , çöp kovasi, pazar arabası , hamilesin ya karnindakini düşün herşey istediğimiz zaman olmazki. Gidip ikili test sonucunu alacak ona bile cinsiyet öğrenmem lazim diyor para yok diyor. Once gitte bir öğren ne var ne yok. Cinsiyetide gidersin devlete öğrenirsin . Ama kadin aklina düşeni yapacak. O dolapta yemeklik birşey yoktu aksam oldumu ne yeniliyor bilmiyorm. Bi yeşil mercimek al, fasulye, nohut bulgur al protein olsun . Aksam ne yeniliyor bilmiyorum. Ya aklım almiyor 35bin bankada varsa bu adam nasıl aç geziyor hadi karısının anlatmasiyla birsey almiyorsa aklim hayalim almiyor.
Ben artık şey diyorum. Adam verdi verdi olmadık şeylere parayı harcadı eve almadı adam delirdi kesti para vermeyi. Hangi insan evladı hamile karısına yemek için para vermez? Ya biz evliliğin 14. ayında eşimle birbirimize girdik boşanma kararı aldık bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Ben 6 ay annemde kaldım. Annem her ihtiyacımı gördü Allah razı olsun. Yemin ederim ağzımı açıp bir şey söylememe bile kalmadan 6-7 çeşit meyve alırdı. Kayınpederim bana her ay 1500 tl bazen 2000 bin tl para gönderiyordu hesabıma istemiyordum. Defalarca yollama baba dedim. Sonradan öğrendim ki eşim babasına göndertiyormuş. Adamla da mahkemeliğiz. Umurum değildi gerçekten hamileymişim, boşanacakmışım falan. Sonra bir şekilde nasıl oldu ben de anlamadım yumuşadım. İyi dedim bir iki ay aynı evde yaşarım baktım düzelme var tamam ama ufacık bir şey göremezsem çocuk falan umurumda olmaz. Bizde hiç para meselesi olmadı saçma sapan sebeplerden kavga edip duruyorduk. Çaba harcadığını görmeseydim biterdi de. Allah'a şükür o zamandan beri de huzurumuz var. Yılda birkaç defa tartışırız ama o kadar asla büyümez. O yüzden bir adamın hamile karısına bunları yapmasını aklım almıyor.

Benim eşim asgari ücretle çalışıyor evimiz kira sizin dolabınızdan kat ve kat daha fazla dolu azar azar alırız ama her şeyden alırız evde 3 parça bir şey varsa 2 parçasını eşim bana yedirir sorun ailesinde değil eşinizde aile ne kadar istesede eşiniz yok demeyi önceliğin eşi ve çocuğu olduğunu bilmeli oturup adamakıllı konuşun eşinizle artık adam olmaya çalışsın biraz

Mütemadiyenüzgün,mütemadiyenemraha bağlamışsın sen canım ya:)
10 kapı olsa karşında sen kilitli olanı bulursun,öyle bir olumsuz enerjin var.
Güçlü ol biraz bu ne böyle:işsiz:
Benim evime sizin yarınız kadar para girmediği günler oldu.
Çocuklarım da varken.
Onların köy sütlerini yumurtalarını eksik etmedim,bir çok şeyi yazdan hazırladım,evim senin gibi hiç tamtakır kalmadı.
Ha çocuklarımı mahrum etmedim ama,eşimle kahvaltıda akşamdan kalan yemeği yediğimiz de oldu,ama güle konuşa.
Geçiş dönemleri böyle atlatılır,bir sıkıntıda sövüp sayacağın adamla ne demeye evlendin ki?
Annesine gönderiyorsa bile konuşa anlata o da görecek,zavallı annen 1000tl alıyor,bir de sana mı harcasın?
Kimsem yok,kardeş dayı vs diyorsun,biz de var da hazır mı beslediler,ne münasebet.
Babamın bana yaptığı alışverişi bile alıp evime getirmiyordum ben,kendi evimizse biz kalkındırmalıydık,ki öyle de oldu.
Biraz cesur ol ya,7 yaşında kız çocuğu değilsin.

Bi de anne babası tutturmuş evlen evlen diye. Görücü bulup duruyolarmış. Sonra eşim benimle kendi tanıştı ve evlenme kararı aldı. Evlenmesrydin bakamıycaksan ne diye benim yavrumum günahını giriyorsun. Ben cebimde iki tlyle dolaşmaktan bıktım artık.

2tl ile gezmek istemiyorsan kendinde çalış ozaman. Senin eşine bakış açın buysa, çocuğunda "madem paran yok, beni doğurmasaydın" deme hakkına sahip mi? Anne baba meselesi ayrı da. Eşinizi sevmiyorsanız ayrılın.

Hani universite okumak bazi pratik seyleri ogrenmeye engel degil ki. Uzmanlar bangir bangir bagiriyor hazir yogurt almayin evde yapin,yillik sut almayin gunluk sut alin diye. Konserveyi hazir alacagina insan gider bulgur nohut alir. Anasi 1000 lirayla okutmus buyutmus,o kadinin mutfagina gitsek simdi bolca erzak vardir,oturmus yarisini kendisi yapmistir,insan azicik feyz alir. Evleniyorum iki don iki kazak alirim bir zahmet. Kiracidan kalma rendeyi nasil kullanir insan,kusarim ben olsam. Igrenc otesi. Bunlara boyun egmek fedakarlik degil,gormemislik,yaldir yaldir kocaaaaa diye kosturmak demek guzel kardesim. Daha ne diyeyim,evladin akillisini hayirlisini versin kurban oldugum Allah
Kesinlikle katılıyorum
Konu büyük ihtimalle fake ama gerçekten bu durumları yaşayanlar var
Sadece konu sahibinin kocası suçlu görünüyor ama değil
Mesela çöp kovasına almak bir erkeğin görevi değil en başta
En fakir aileler bile evlenirken kızlarına bir tencere takımı bir tabak çanak takımı alırlar
böyle leğenmiş çöp kovasıymış ıvır zıvır türü ihtiyaçları alırlar
Hatta ütü ütü masası çamaşır askılığı küçük ev aletleri tarzı şeyleride kız tarafı alır

Haa kızın ailesi yapamıyordur yada bilerek yapmıyorlardır o zaman kız kendi çalışır alır gizli para biriktirir yine alır
Evlenince çalışmayacak olsa bile kısa süreliğine işe giren bir sürü genç kız var
Herkes bilmiyor mu bir koca buldum artık o bana baksın demeyi
Konu sahibi de bir altı ay dişini sıkıp çalışsaydı evlenir evlenmez çocuk yapmaya girişmeyip evini düzenini kurmaya çalışsaydı tüm bunlar olmazdı
Ayrıca koştur koştur evlenip çocuk yapmadan önce ev eşyalarının tam yapılmasını şart koşabilirdi

Kesinlikle katılıyorum
Konu büyük ihtimalle fake ama gerçekten bu durumları yaşayanlar var
Sadece konu sahibinin kocası suçlu görünüyor ama değil
Mesela çöp kovasına almak bir erkeğin görevi değil en başta
En fakir aileler bile evlenirken kızlarına bir tencere takımı bir tabak çanak takımı alırlar
böyle leğenmiş çöp kovasıymış ıvır zıvır türü ihtiyaçları alırlar
Hatta ütü ütü masası çamaşır askılığı küçük ev aletleri tarzı şeyleride kız tarafı alır

Haa kızın ailesi yapamıyordur yada bilerek yapmıyorlardır o zaman kız kendi çalışır alır gizli para biriktirir yine alır
Evlenince çalışmayacak olsa bile kısa süreliğine işe giren bir sürü genç kız var
Herkes bilmiyor mu bir koca buldum artık o bana baksın demeyi
Konu sahibi de bir altı ay dişini sıkıp çalışsaydı evlenir evlenmez çocuk yapmaya girişmeyip evini düzenini kurmaya çalışsaydı tüm bunlar olmazdı
Ayrıca koştur koştur evlenip çocuk yapmadan önce ev eşyalarının tam yapılmasını şart koşabilirdi
Kesinlikle,ne guzel anlatmissin. Gencecik kizlar ceyiz hazirlamak icin ise giriyorlar,vasifsiz bile olsalar. Akillilar cunku, nikahtan sonra ayrilip tazminatlarini bile aliyorlar. Evlenirken insan bir kazak bir don almaz mi fazladan? Valla okuya okuya sistim. Adam dersane parasina kadar odemis,es degil evlatlik almis sanki. Her seyi erkekten beklemek nasil bir belesciliktir? Sen ne getirdin gelirken diye sorarlar insana. Ayiptir valla.

Her ne olursa olsun anasina acidim. O kadin simdi ne hallerde kimbilir

Edit: israrla fake degilmis gibi yorumluyorum yalniz ;)

Bu fake konuları anlamakta zorlanıyorum. gerçekten fake konu açıp sözümona bizi işleten insanları normal göremiyorum. Ehehe şunlara bak satır satır fikir veriyorlar deyip gülüyorlar yani??? Eğlence mi bu? Bence değil. çok güzel kullanılabilecek, bu kadar kalabalık bir ortamda bile saçmalayabiliyorlar. Gereksiz...

Evet. Bir sürü alınacak var. Bulgur pul biber. Zeytin. Peynir. Pazar Arabası çöp kutusu salata alamadık canım çekiyor cacık yapacaktım. Pazardan meyve alıp döndük islim kebabı yapacaktım kıyma alacak para mı var dedi zaten patlıcan da alamadık ama annesine gönderecek para buluyor. Ya ikili tarama testinin sonucunu öğrenmeye gidemedim paramız yok diye.

Muayene olmanıza gerek yok gidip sonucunuzu alabilirsiniz ve dr yorum yapacaktır ayrıca aynı sonucu devlette bir dr da gösterebilirsiniz ama önce SAKİN olun sitres anında bebeğe giden damar daralıyor :duduk:

Konu fake değil hanımlar konu sahibini ekonomi topiğinden tanıyoruz

Back