Premature Bebekler Muhammedim mucizem yok artik

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Rabbim hepimize yardim etsin gercekten zor cok aci bir durum allahim yerini doldursun nasip.artik

Basin sagolsun canim cok iyi anlaiyorum seni evlat acisi cok zor.bende 6 ekimde 3uzlerime dogum yaptim 25 hafta 6 gunluk.daha sutumu almadan 2 gun sonra bi bebegimi kaybettim.2 kere gordum birinde yasiyodu birinde de vefat etmisti.cok zor.simdi 2 evladim taburcu oldu yanimda ama onun acisi cok baska keske var hep dilimde.allah sabir versin canim obur tarafta sefaatcimiz olucaklar insallah

Hemde cok zor rabbim sabir versin hepimize senin 2 evladinida sana bagislasin insaah amin insaah

Rabbim sabır versin cnm. Bende senden birkaç hafta küçüktü ki oğlum kaybettim geçen yıl. Başka bir topikte de yazdım. Çok erken doğumlarda bebekte arıza kalabiliyor.

Arkadaşımın kuzeni erken Doğum yaptı. Çocuk şu an 4 yaşında ama 3 yaşında fiziksel ve beyinsel özelliklere sahip geç gelişiyor
Belki böyle olmadı hem senşn hem bebek için daha iyiydi

Sabrını veriyor yaradan ama içindeki o boşluk geçmiyor işte. Hala oğlumu özlüyorum kaldı ki yeni hamileyim

Öyle ozluyorki anlatamam ben yavrumu 67 gundur yavrumdan ayriyim tabi hayirlisi nasip kismet ama coook aci rabbim bize guc versin amacim isyana dusmek degil anne okarak acimi yasamak icim kanaya kanaya yasamak oysa kuzumun dogmasina sadece bugune kadar gelseydi 17 gun klmisti ahhh kurban oldugum allahim bu guzel duyguyu verdin sonra benden aldin sana sukurdarim sukrunden bir dakika vazgecmedim en hayirlisi buymus demek cok sukur

Si
Sizin neden kaybettiniz ve kac ay sonra gebe kaldiniz suan kac haftalik rabbim bebeginizi size bagislasin ins

Si

Sizin neden kaybettiniz ve kac ay sonra gebe kaldiniz suan kac haftalik rabbim bebeginizi size bagislasin ins

Sebebi bulunamadı. Kanama ile hastaneye gittim saatlerce Doğum sancısı çektim ve kendiliğinden Doğum başladı. Gözlerimin önünde cansız bedenini aldı götürdü hemşire....

2 aya yakın Adet olamadım sonra doktora gittim ilaçla adet oldum. İçim öyle yanıyordu ki hemen gebe kalmak istedim. Gittim ovulasyon Testleri aldım. Ama yok olmadı. Ben takip ettikçe kafayı taktıkça olmadı. Sorun da yok demişti doktor birkaç aya gelirsin gebe olarak bana diye. Ama birkaç ay bomboş negatif testlerle geçti. Ne zaman akışına bıraktım o zaman hamile olduğumu öğrendim. Hatta inanamadım kan testine kadar. Bebeğimi kaybettikten 7 ay sonra hamile kaldım. Şimdi 5+2 deyim cnm. Rabbim hayırlısı Ne zaman ise o zaman versin. Olay hamile kalmak değil sağlıkla kucağına alabilmekte çünkü...

Ve kaybettiğim bebeğime geçen yıl aynı ayda hamile kalmıştım. Tesadüf mü tevafuk mu bilinmez.

Cok uzuldum rabbim insallah kucagina alamayi nasip edder ara ara yaz lutfen iyimisin diye insallah en kisa zamanda benim.basima

Başınız sağ olsun,siz çok güçlüsünüz bu günlerin mükafatını yüce rabbim cenab-i hak versin size âmin

Başınız sağolsun Çok üzüldüm

Cok uzuldum rabbim insallah kucagina alamayi nasip edder ara ara yaz lutfen iyimisin diye insallah en kisa zamanda benim.basima
Sağol canım. Rabbim gönlümüze göre olanı hayırlısıyla versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…