Allah razi olsun insallah kuzuma kavusurum.Allah sabır versin, Öldükten sonra cennette kavuşursunuz inşallah
Amin ins.allah razi olsunRabbim sabır versin inşaallah, sefaatciniz olsun
Insallah rabbim duysun sesini cennet kusum yok onsuzum ama binlerce sukuf rabbime rabbim isterse en iyisi olcak yineOyy başınız sağ olsun Rabbim size sabır versin biliyorum çok zor ama dua edin cennette bekliyor yavrunuz sizi inşallah acınızı hafifletecek mutluluklar tez zamanda gelir bol bol dua edeceğim size
Evet ama annesine nasil bir aci birakti anlatamamBasiniz saolsun yasadiginiz çok zor ama o suan cennette onun adına sevinin orda sizi beklicek
Evet çok zor tahmin bile edemem allah sabır versinEvet ama annesine nasil bir aci birakti anlatamam
Amin insallahEvet çok zor tahmin bile edemem allah sabır versin
Amin ınsallah ah yavrum oyle birakip gittimi icim kan agliyor cok sukur yinede rabbime geçecek hafifleyecek acisi insallahBaşınız sağ olsun Rabbim bir daha yaşatmasın sabır buda sizin imtihanını cennete sizi bekliyor öyle düşün Rabbım acını hafifletsin en kısa zmanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Amin insallah ahh kuzumu alamadim koklamadim sesini duymadim sadece gordum annesi kurban olsun ona insallah.Rabbim sabirlar versin... tez zamanda saglikla mis kokulu evlatlar nasip etsin insallah...
İnsallah canım dua et bol bol Rabbım buyukAmin ınsallah ah yavrum oyle birakip gittimi icim kan agliyor cok sukur yinede rabbime geçecek hafifleyecek acisi insallah
Yeryuzunde nasibi o kadarmis rabbim oyle layik gormus ne sanslisiniz ki sizi bekleyen bi sefaatciniz var artik Allah sabrini arttirsin kimseyede evlat acisi yasatmasinAmin insallah ahh kuzumu alamadim koklamadim sesini duymadim sadece gordum annesi kurban olsun ona insallah.
Amin insallah ben yasadim kimse yasamasin ins.Yeryuzunde nasibi o kadarmis rabbim oyle layik gormus ne sanslisiniz ki sizi bekleyen bi sefaatciniz var artik Allah sabrini arttirsin kimseyede evlat acisi yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?