Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhaba ladyfirst. Evet 1 ekim cumartesi günü ameliyat oldum. Şu an 23.günüm ve evet ilk atelimin çıktığı günle burunumun alakası yok. Gün gün olmasa bile 3-4 günde bir daha değişik görünüyor gözüme. Bunun nedeni de hem burnumdaki hem de yüzümdeki artık gözle görünmeyen şişliklerin iyice inmesi olduğunu düşünüyorum. Ben çok memnunum ve gören bütün tanıdıklarım burnumun hem yüzüme çok yakıştığını hem de çok doğal gözüktüğünü söylüyor. Benim istediğim de buydu zaten ancak ilk günlere göre daha yavaş olsada değişim devam ediyor. Ethica hastanesine gelince ben kesinlikle çok memnun kaldım. Çok çok temiz ve rahat bir hastane. Odalar çok ferah ve geniş, çalışanlar da oldukça ilgili. Hastanenin giriş katı insanı yanıltabilir çünkü çok kalabalık ama servis katları çok ferah ve düzenli. Hastanede buz maskesi makinası yok keşke olsaydı çünkü ben çok çürüdüm. Ancak hemşireler devamlı buz getiriyorlar tabi ve bunu refakatçin yüzüne koyuyor. Refakatçi için de hasta için de sıkıntı ama yapacak birşey yok. Zaten herkes aynı şekilde çürümüyor. Çürüsen bile sonuçta maksimum 15 günde gözle görünür şekilde kayboluyor çürükler. Bu çarşamba doktoruma gidiceğim. Herhalde o gün resmimi koyarım :)

evet canım yarın ameliyat olacam inşallah. bemi ame. da ethica da 5000 tl, muhammet bey başka hastanelerlede anlaşması var ama en uygunu bu hastane ile olan fiyatı. lutfeeen bana dua edinnn, heyecanlanmaya başladım.

Umaycığım heyecanını çok iyi anlıyorum 3-4 gün bir sıkıntın olacak ondan sonra yepyeni bir görüntün olacak çok mutlu olacaksın inşallah :). Şimdiden geçmiş olsun.

Umay yarın amelıyatın kacta canım ayh sen sımdı cok heycan basmıstır nasıl yattıysan o saglıklanda kalkmayı nasıp etsın Allahım hıc agrın sızın olmasın ınsallah Amin..

Çok teşekkürler bilgi için canım. İnşallah yarın ameliyatın çok güzel geçer ve istediğin buruna kavuşursun.
Allah yardımcın olsun.

Ceymey tekrar geçmiş olsun memnum olduğuna çok sevindim. Önceki ve sonraki resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz. Tuba92 nin resimlerinde çok büyük değişiklik olmuştu. Çok doğal olmuştu. Seninki nasıl oldu merak ediyorum. Tşk.

CEYMEY, sana bir sorum daha olacak; Muhammed bey tampon kullanıyor mu? Evet ise tamponları kaçıncı gün çıkardı? Süreç nasıldı? Nefes alamadığın için çok zorlandın mı?

Umay yarın amelıyatın kacta canım ayh sen sımdı cok heycan basmıstır nasıl yattıysan o saglıklanda kalkmayı nasıp etsın Allahım hıc agrın sızın olmasın ınsallah Amin..

öğleden sonra 1 gibi olacak, ay evet heyecanlıyım galiba , uyku tutmaz beni şimdi
sağol canım.

öğleden sonra 1 gibi olacak, ay evet heyecanlıyım galiba , uyku tutmaz beni şimdi
sağol canım.

rICA CNMM vallahı senı grupde olcam desem yerıdır cunkı sende ılkkez olucaksın cok acıycakmı bırde sen para konusunda banada fazla geldı demıstın nm ben nakıt verıcem kucuk bır meblayı kartla odıycem sen nakıtmı verdın takstmı yaptrttın:)

ayy kimleri goruyorum burdaa
yhaa nee dicem Muhammet bey hangı hastanede calısıo bnm kafama yatmaya başladıdaa :))

burun estetiği olup tecrubelı bırıne ihtiyacım var kızlar yardım ediin

CEYMEY, sana bir sorum daha olacak; Muhammed bey tampon kullanıyor mu? Evet ise tamponları kaçıncı gün çıkardı? Süreç nasıldı? Nefes alamadığın için çok zorlandın mı?

Tamponları 4.gün çıkardı. İlk iki gün nefes alabiliyorsun çünkü delikli sünger tampon kullanıyor. Sonraki iki gün akıntı ve pıhtılardan ötürü tampon tıkanıyor bu yüzden gece uyumak çok zorlaşıyor. Yani tampon çıkmadan önceki iki gün sıkıntı yaşıyorsun. Tampon çıkarken benim hiç acımadı çünkü ben ufak tefek kanamalar yaşamıştım. Bu yüzden sert kabuklar olmamıştı burnumun içinde. Pıt diye çıkardı doktor. Ama benden birkaç gün sonra ameliyat olan kuzenimin tamponu çıkarılırken kız baygınlık geçirdi (başka bir doktora ameliyat olmuştu, ama bunun doktorla ilgilisi olduğunu sanmıyorum). Bunu da söylemek istemezdim ama maalesef tampon olayı kolay değil kişiye göre değişiyor.

umay suanda amelıyatın 42. dkksındasın suankı ıslem ney acaba cok heyecanlı yha umay ertesı gun senden cvp beklıoruz sabırsızlıkla Allah yardımcın olsun cnmmm

Ceymey çoook geçmiş olsun. Tamponlarda çıktıysa sabırla beklemek gerek sanırım eminim çok güzel olmuştur burnun. çok acın var mı? kalkıkmı istedin burnunu? yani sen nasıl istediğini şeklini tarif ettin mi yoksa kendini doktorun ellerinemi bıraktın?

Teşekkürler, çoktan çıktı tamponlarım. Hiç acı veya ağrı çekmedim. Ama tabi dokununca hafif bir sızlama hissediliyor. Benim burnum dar uzun ve ucu düşüktü. Bir tarafında da kemer vardı. Ben sadece kemerin törpülenmesini (ama kavis istemedim) ve burun ucumun çok olmasa da biraz kalkmasını ve doğal gözükmesini istedim. Öyle de oldu. Derim ince olduğu için arasıra bir taraflarından garip şişlikler çıkıyor :). Sonra bir bakıyorum inmiş. Ucu da hala biraz toparlak ama ilk çıktığı günden bu yana çok farketti. Bu haftaiçi fotolarımı koyucam inşallah. Yani işin özeti ben biraz kendim tarif ettim çoğunlukla da doktorun eline bıraktım. Sonuçtan memnunum

snuc nedır cnm evdemısın nasılo gectı bızı bbılgılendırırmısın vallahı hastaneyı arıyacaktm nasıl gectı dıE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…