CEYMEY merhaba,
1 Ekim cumartesi ameliyat oldun sanırım. Peki şimdi burnun nasıl? 5 günde bile çok fark ettiğini yazmıştın. Bu arada geçmiş olsun.
Ayrıca Ethica da yaptırdın değil mi? Nasıl hastane olarak memnun musun? Ameliyattan sonra buz maskesi uygulaması yapıldı mı? (Bildiğim kadarıyla her hastanede buz maskesi mevcut değil...) Resimlerini de sabırsınlıkla bekliyoruz. Ne zaman görebiliriz?
evet canım yarın ameliyat olacam inşallah. bemi ame. da ethica da 5000 tl, muhammet bey başka hastanelerlede anlaşması var ama en uygunu bu hastane ile olan fiyatı. lutfeeen bana dua edinnn, heyecanlanmaya başladım.
muhammet bey muan. diğer hastaların oncesi ve sonrası resimlerini gosteriyor. ve insana cok guven veriyor. bende aslına bakarsan fiyatla ilgili goruşmeye gittim kesinlikle boyle bir fiyata yaptırmam derdim ama muhammet beye guvendim ve başka doktora gıtseydim aklımda hep muhammet bey kalacaktı. hem benim evimde cok yakın yureme mesafesindeyim o yuzden kararımı değiştirmeden biran once ameliyat olup kurtulayım dedim. artık hayırlısı diyiyorum.
Merhaba ladyfirst. Evet 1 ekim cumartesi günü ameliyat oldum. Şu an 23.günüm ve evet ilk atelimin çıktığı günle burunumun alakası yok. Gün gün olmasa bile 3-4 günde bir daha değişik görünüyor gözüme. Bunun nedeni de hem burnumdaki hem de yüzümdeki artık gözle görünmeyen şişliklerin iyice inmesi olduğunu düşünüyorum. Ben çok memnunum ve gören bütün tanıdıklarım burnumun hem yüzüme çok yakıştığını hem de çok doğal gözüktüğünü söylüyor. Benim istediğim de buydu zaten ancak ilk günlere göre daha yavaş olsada değişim devam ediyor. Ethica hastanesine gelince ben kesinlikle çok memnun kaldım. Çok çok temiz ve rahat bir hastane. Odalar çok ferah ve geniş, çalışanlar da oldukça ilgili. Hastanenin giriş katı insanı yanıltabilir çünkü çok kalabalık ama servis katları çok ferah ve düzenli. Hastanede buz maskesi makinası yok keşke olsaydı çünkü ben çok çürüdüm. Ancak hemşireler devamlı buz getiriyorlar tabi ve bunu refakatçin yüzüne koyuyor. Refakatçi için de hasta için de sıkıntı ama yapacak birşey yok. Zaten herkes aynı şekilde çürümüyor. Çürüsen bile sonuçta maksimum 15 günde gözle görünür şekilde kayboluyor çürükler. Bu çarşamba doktoruma gidiceğim. Herhalde o gün resmimi koyarım :)
ay kızlar bende karar verdim bayramdan sonra bogazici estetik veli beyle konustum onda yaptiricam
Umaycığım heyecanını çok iyi anlıyorum 3-4 gün bir sıkıntın olacak ondan sonra yepyeni bir görüntün olacak çok mutlu olacaksın inşallah :). Şimdiden geçmiş olsun.
Umay yarın amelıyatın kacta canım ayh sen sımdı cok heycan basmıstır nasıl yattıysan o saglıklanda kalkmayı nasıp etsın Allahım hıc agrın sızın olmasın ınsallah Amin..
öğleden sonra 1 gibi olacak, ay evet heyecanlıyım galiba , uyku tutmaz beni şimdi
sağol canım.
rICA CNMM vallahı senı grupde olcam desem yerıdır cunkı sende ılkkez olucaksın cok acıycakmı bırde sen para konusunda banada fazla geldı demıstın nm ben nakıt verıcem kucuk bır meblayı kartla odıycem sen nakıtmı verdın takstmı yaptrttın:)
ayy kimleri goruyorum burdaa
yhaa nee dicem Muhammet bey hangı hastanede calısıo bnm kafama yatmaya başladıdaa :))
CEYMEY, sana bir sorum daha olacak; Muhammed bey tampon kullanıyor mu? Evet ise tamponları kaçıncı gün çıkardı? Süreç nasıldı? Nefes alamadığın için çok zorlandın mı?
ahahamerve eed ben suleymandan sonra muhammeddeyız bırden fazla hastanede ama ucretı 5 bın cnm bunun
Ceymey çoook geçmiş olsun. Tamponlarda çıktıysa sabırla beklemek gerek sanırım eminim çok güzel olmuştur burnun. çok acın var mı? kalkıkmı istedin burnunu? yani sen nasıl istediğini şeklini tarif ettin mi yoksa kendini doktorun ellerinemi bıraktın?