Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

vallahı fıyatım net dedı hanı cok kısı gelıo fılan tanıdık vastasyla arAlıkda fıyatı yukselcekmıs aralık sonuna kadar 5bın dedı yanı oda ben cok ısrar ettım 1 aralıkda 6 bın oluomus bılgınıze hemen olun

valla bende muhammedemı olucam ama adam acık amelıyat yapıor lanet olmasınkıD

Daimagozde merhaba,
Sen Selçuk İnanlı bey ile görüşecektin, görüştün mü acaba? Yada ondan neden vazgeçtin paylaşır mısın?
Ben Selçuk beyden gün aldım ameliyat için ve hala çok kararsızım. Düşüncelerini paylaşırsan çok yardımcı olmuş olacaksın.
Teşekkürler

canım ben onunla grusmedım 350 kaıt on gorusme ıcın veremezdım yanı o yuzden eledım sen para verdınmı gorsme ıcın hıc grsmedım ondan eledım cnm

muhammed sıze ona amleyat olmanız ıcın baskı yaptımı yanından ayrıldıkdan sonra cebınızden aradımı yalvardımı baskasına gtme dıe yanı yalvardımı derken maffederler senı yapma fılan dıerekden sızın hakkınızda yorum yaotımı tıpınız hakkında herkese aynı teknıgımı uygulkluo acaba.ç

allallah çok ilginç neden böyle dedin ki tam tersi hiç aramadı beni mesela, ama ameliyattan sonra aradı ve her zaman her saatte arayabileceğimi söyledi çok ilgilidr ama o kadarda değil :))

allallah çok ilginç neden böyle dedin ki tam tersi hiç aramadı beni mesela, ama ameliyattan sonra aradı ve her zaman her saatte arayabileceğimi söyledi çok ilgilidr ama o kadarda değil :))

vallahı benımle ıyı ılgılendı bu guzellıgı dahada arttırıcaz fılan dedı benden baskasına gıdersen maffederler dıemı acaba yha benım yuz hattlarım iii oda farkettı dedı burnunu kucultrsek ne olur bılıomusun fılan bende bılıorum deıdm

Son düzenleme:

yok beni goruşmeden sonra aramadı acıkcası. ama diğer doktorlara guvenmememi ima etmişti. ve yuzumun kaşımın gozumun çok doğru olduğunu bu burnun 10 numara olcağını falan soyledı. garanti veriyor yuzume uygun en doğru burnu yapacağı konusunda. bakalım artık... sonuçta herkesin yoğurt yemesi farklıdır. belki taktik belki gerçek ama onemli olan doktora guvenmek. açıkcası ben kendisine guveniyorum bu konuda.

umay sen ne zaman oluorsun aslında senın burnunda srun yok sadece bıraz ufaltıllırsadece benımde kemerlı o kemıgı ben cıkarttım o yoktu aslında pek bırseyımız yok ama nasılda takmısız yha sımdı ben suanda ıstesem amelyat oluorum ama bu uyuz adam yuzunden olamıycaım 2500 tl daha lazım yahu ama bırde soyle bırsey var ben 5 bını gozden cıkartmıssam bır suru dr var hepsıyle bır grusme yapsammı acaba.d.d

walla doğru soyluyosunfiyat konusunda 5000 verdikten sonra doktor mu yok. ama benim için muhammet bey iyi en azından yakınımda daha kafa bulandırmaya gerek yok diye duşunuyorum. ameliyatım inşaallah pazartesi olacak.

walla doğru soyluyosunfiyat konusunda 5000 verdikten sonra doktor mu yok. ama benim için muhammet bey iyi en azından yakınımda daha kafa bulandırmaya gerek yok diye duşunuyorum. ameliyatım inşaallah pazartesi olacak.

bu pazartesımı :O aa cok yakın vallahı bakalım nasıl atlatıcaksın ınsallah hıc sıkıntı olmaz cumlemızde ılk defas yasıcaz sende bende sen benden once ama an ve an bılgılendır bızı umay hatta alcın cıkarken yanında olabılırım

tamam olur bilgilendiririm inşaallah.

evet canım banada cok geldi ama ben karar verdim (son dakika vazgeçmezsem tabi) pzt si olacağım inşaallah. siz başka doktor araştırdınızmı?

UMAY23 merhaba, bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama çok kararsızım. Naci Çelik ve Selçuk İnanlı beylerle görüştüm ama TUBA92 resinmlerini çok beğendim. Ecemula'nın resimlerini henüz göremediö. Arkadaşlık isteği gönderdim.
Sana sormak istediğim CEYMEY eylül ayında Muhammed beye ameliyat oldu ve ücreti 4500 TL (Ethica) olarak bildirdi. Peki sen hangi hastanede ve ne kadara olacaksın? Bu arada ameliyatın 24 Ekim pazartesi olacak umarım ameliyatın çok güzel geçer ve her şey gönlünce olur.

CEYMEY merhaba,
1 Ekim cumartesi ameliyat oldun sanırım. Peki şimdi burnun nasıl? 5 günde bile çok fark ettiğini yazmıştın. Bu arada geçmiş olsun.
Ayrıca Ethica da yaptırdın değil mi? Nasıl hastane olarak memnun musun? Ameliyattan sonra buz maskesi uygulaması yapıldı mı? (Bildiğim kadarıyla her hastanede buz maskesi mevcut değil...) Resimlerini de sabırsınlıkla bekliyoruz. Ne zaman görebiliriz?

Kızlarrr bide son sorum şimdi baktım da Muhammed beyin muayanesi İstanbul Avrupa yakaında. Bana çok uzak. Görüşmeye gidecektim ama nasıl yapacam bilmiyorum ((

Kızlarrr bide son sorum şimdi baktım da Muhammed beyin muayanesi İstanbul Avrupa yakaında. Bana çok uzak. Görüşmeye gidecektim ama nasıl yapacam bilmiyorum ((

lady bence bır gor derım cnm valla gorus trene atlarsın soutlucesmede ın metrobuse ın dırek zaten dıp dıbeler metrobusden ındıgın gıbı karsında metroport bence bır grus derım bak pısman olmazsın

evet canım yarın ameliyat olacam inşallah. bemi ame. da ethica da 5000 tl, muhammet bey başka hastanelerlede anlaşması var ama en uygunu bu hastane ile olan fiyatı. lutfeeen bana dua edinnn, heyecanlanmaya başladım.

muhammet bey muan. diğer hastaların oncesi ve sonrası resimlerini gosteriyor. ve insana cok guven veriyor. bende aslına bakarsan fiyatla ilgili goruşmeye gittim kesinlikle boyle bir fiyata yaptırmam derdim ama muhammet beye guvendim ve başka doktora gıtseydim aklımda hep muhammet bey kalacaktı. hem benim evimde cok yakın yureme mesafesindeyim o yuzden kararımı değiştirmeden biran once ameliyat olup kurtulayım dedim. artık hayırlısı diyiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…