Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ceymey naber, nasıl oldun?yarın mı gidecen kontrole?

iyiyim yarın alçım çıkacak. alçım çıkmadan yorum yapmak istemediğim için yazmıyorum buara. şuan hiçbişey anlamıyorum şişlerim çok burnumun ucu da şiş. 1 ayda belli olacakmış şekli. 1. ayımın sonunda resim eklerim
Bilenlere soruyorum alçılıyken şekli çok belli olur mu ?

hayır olmuyor cunku acıldıgında max sıs halını gorceksın ben 1,5 ayımı doldurdum ve de ılk gunle hıc bı alakası yok genıs duruyordu artık durmuyo onun ıcın beklemen lazım :)

hayır olmuyor cunku acıldıgında max sıs halını gorceksın ben 1,5 ayımı doldurdum ve de ılk gunle hıc bı alakası yok genıs duruyordu artık durmuyo onun ıcın beklemen lazım :)

Çok sevindim yanıtına, burnumun ucu toparlak görünüyor biraz korkuyorum böyle mi kalacak diye. Yoksa kısalığı falan güzel de, yuvarlaklığı sanki düşükmüş gibi duruyor. İnşallah inince biraz daha kalkık görünür.

morgana64 sen de mi Muhammet beye ameliyat oldun? resimlerin var mı görmek isterim burnunu

ceymey uğramıyormusun artık foruma. neden neoldu yoksa bi terslik mi var burnunda

ceymey uğramıyormusun artık foruma. neden neoldu yoksa bi terslik mi var burnunda

Merhaba Umaycım dün Muhammet beyin orada karşılaştığımıza sevindim. Şimdi keyfim çok yerinde burnum tamamen açıldı seninle konuştuktan sonra. Korktuğum gibi olmadı, burnumun ucu inmiş baya. Pazartesi atelim ilk çıktığında çok korkmuştum oysa. Tostoparlaktı burnum. 5 günde inanılmaz fark etmiş. Gören herkes çok beğendi ve doğal göründüğünü söyledi. Burnum gün gün değişiyor demekki gerçekten çok acaip birşey :) Ben şuan çok memnunum. Muhammet bey mükemmel bir doktor. Ay sonunda resimlerimi koyucam, buarada iki hafta sonra yine kontrole gidicem. Senin ameliyat dönemine denk geliyor sanırım. Belki karşılaşırız o zaman. Görüşmek üzere diyorum :)

Mrhbalar geçmiş olsun valla çok sevindim memnun olmana anlatamam fotoğraff bekli,yoruz ama bizz öncesi ve sonrası bide fiyatı merak ettim bende düşünüyorum ameliyat olmayı

geçmiş olsun ceymey ben de muhammet beyi düşünüyorum. arkadaşlık talebi yolladım

canım fiyatı cok geldi yoksa ameliyat olmatı düşünüyodum. ilk konustugum doktordu muhammet bey

evet canım banada cok geldi ama ben karar verdim (son dakika vazgeçmezsem tabi) pzt si olacağım inşaallah. siz başka doktor araştırdınızmı?

evet canım bende cok sevindim karşılaştığımıza. burnunu beğenmede cok sevindim. zaten benimgorduğum kadarıyla cok guzel gozukuyordu. resimlerini merakla bekliyoruz. ben suan cok heyecanlıyım. bakalım nasıl olcak inşaallah son dakika karar değiştirmem.

Korkulacak birşey yok cnm. Birkaç gün evet bir sıkıntı oluyor ama dayanılmayacak gibi hiç değil. Ağrım sızım olmadı benim mesela ki çok önemli. Yaptır valla kurtul. Hem çok güzel bir burnun olacak hem de nefes alma açısından rahatlayacaksın. Tereddütlerin varsa istersen tekrar Muhammet beyle görüş. Ne istediğini iyi ifade edersen için daha rahat eder belki...

Mrhbalar geçmiş olsun valla çok sevindim memnun olmana anlatamam fotoğraff bekli,yoruz ama bizz öncesi ve sonrası bide fiyatı merak ettim bende düşünüyorum ameliyat olmayı

Merhaba teşekkürler, ay sonunda koyucam resimlerimi. Dün bir arkadaş toplantısındaydım birkaç resim çekildik. Bir baktım yanaklarım hala şiş. (Aynada öyle görünmüyor halbuki :) Bir de çok hafif sarımsı şekilde çürüklerim görünüyor fotolarda. Bu yüzden ay sonunu bekliyorum.

evet canım banada cok geldi ama ben karar verdim (son dakika vazgeçmezsem tabi) pzt si olacağım inşaallah. siz başka doktor araştırdınızmı?

canım ben Dr. Bilge Türk Bilen i düsünüyom burdaki ameliyat olan arkadaslar ondan cok memnun bakalım artık ama iste insan tamda emin olamıyo:18::Ameliyatın umarım basarılı olur. Gecmis olsun simdiden...

umay benı hatırladınmı kız vallahı ıkna oldum ıkna edıo dedın ama parayı ayarlamak lazım yha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…