umay benı hatırladınmı kız vallahı ıkna oldum ıkna edıo dedın ama parayı ayarlamak lazım yha
evet hatırladım canım, dediğim gib ikna gucu çok iyi muhammet beyin, size fiyat konusunda yardımcı oldumu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umay benı hatırladınmı kız vallahı ıkna oldum ıkna edıo dedın ama parayı ayarlamak lazım yha
valla bende muhammedemı olucam ama adam acık amelıyat yapıor lanet olmasınkıD
Daimagozde merhaba,
Sen Selçuk İnanlı bey ile görüşecektin, görüştün mü acaba? Yada ondan neden vazgeçtin paylaşır mısın?
Ben Selçuk beyden gün aldım ameliyat için ve hala çok kararsızım. Düşüncelerini paylaşırsan çok yardımcı olmuş olacaksın.
Teşekkürler
muhammed sıze ona amleyat olmanız ıcın baskı yaptımı yanından ayrıldıkdan sonra cebınızden aradımı yalvardımı baskasına gtme dıe yanı yalvardımı derken maffederler senı yapma fılan dıerekden sızın hakkınızda yorum yaotımı tıpınız hakkında herkese aynı teknıgımı uygulkluo acaba.ç
allallah çok ilginç neden böyle dedin ki tam tersi hiç aramadı beni mesela, ama ameliyattan sonra aradı ve her zaman her saatte arayabileceğimi söyledi çok ilgilidr ama o kadarda değil :))
muhammed sıze ona amleyat olmanız ıcın baskı yaptımı yanından ayrıldıkdan sonra cebınızden aradımı yalvardımı baskasına gtme dıe yanı yalvardımı derken maffederler senı yapma fılan dıerekden sızın hakkınızda yorum yaotımı tıpınız hakkında herkese aynı teknıgımı uygulkluo acaba.ç
yok beni goruşmeden sonra aramadı acıkcası. ama diğer doktorlara guvenmememi ima etmişti. ve yuzumun kaşımın gozumun çok doğru olduğunu bu burnun 10 numara olcağını falan soyledı. garanti veriyor yuzume uygun en doğru burnu yapacağı konusunda. bakalım artık... sonuçta herkesin yoğurt yemesi farklıdır. belki taktik belki gerçek ama onemli olan doktora guvenmek. açıkcası ben kendisine guveniyorum bu konuda.
umay sen ne zaman oluorsun aslında senın burnunda srun yok sadece bıraz ufaltıllırsadece benımde kemerlı o kemıgı ben cıkarttım o yoktu aslında pek bırseyımız yok ama nasılda takmısız yha sımdı ben suanda ıstesem amelyat oluorum ama bu uyuz adam yuzunden olamıycaım 2500 tl daha lazım yahu ama bırde soyle bırsey var ben 5 bını gozden cıkartmıssam bır suru dr var hepsıyle bır grusme yapsammı acaba.d.d
walla doğru soyluyosunfiyat konusunda 5000 verdikten sonra doktor mu yok. ama benim için muhammet bey iyi en azından yakınımda daha kafa bulandırmaya gerek yok diye duşunuyorum. ameliyatım inşaallah pazartesi olacak.
bu pazartesımı :O aa cok yakın vallahı bakalım nasıl atlatıcaksın ınsallah hıc sıkıntı olmaz cumlemızde ılk defas yasıcaz sende bende sen benden once ama an ve an bılgılendır bızı umay hatta alcın cıkarken yanında olabılırım
ceymey ben muhammet beye ameliyat oldum resimlerimde var bakabilirsin 6 ay oldu benim sorun yaşamadım hiç çok memnunum
evet canım banada cok geldi ama ben karar verdim (son dakika vazgeçmezsem tabi) pzt si olacağım inşaallah. siz başka doktor araştırdınızmı?
Merhaba Umaycım dün Muhammet beyin orada karşılaştığımıza sevindim. Şimdi keyfim çok yerinde burnum tamamen açıldı seninle konuştuktan sonra. Korktuğum gibi olmadı, burnumun ucu inmiş baya. Pazartesi atelim ilk çıktığında çok korkmuştum oysa. Tostoparlaktı burnum. 5 günde inanılmaz fark etmiş. Gören herkes çok beğendi ve doğal göründüğünü söyledi. Burnum gün gün değişiyor demekki gerçekten çok acaip birşey :) Ben şuan çok memnunum. Muhammet bey mükemmel bir doktor. Ay sonunda resimlerimi koyucam, buarada iki hafta sonra yine kontrole gidicem. Senin ameliyat dönemine denk geliyor sanırım. Belki karşılaşırız o zaman. Görüşmek üzere diyorum :)
Kızlarrr bide son sorum şimdi baktım da Muhammed beyin muayanesi İstanbul Avrupa yakaında. Bana çok uzak. Görüşmeye gidecektim ama nasıl yapacam bilmiyorum ((
UMAY23 merhaba, bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama çok kararsızım. Naci Çelik ve Selçuk İnanlı beylerle görüştüm ama TUBA92 resinmlerini çok beğendim. Ecemula'nın resimlerini henüz göremediö. Arkadaşlık isteği gönderdim.
Sana sormak istediğim CEYMEY eylül ayında Muhammed beye ameliyat oldu ve ücreti 4500 TL (Ethica) olarak bildirdi. Peki sen hangi hastanede ve ne kadara olacaksın? Bu arada ameliyatın 24 Ekim pazartesi olacak umarım ameliyatın çok güzel geçer ve her şey gönlünce olur.
Kızlarrr bide son sorum şimdi baktım da Muhammed beyin muayanesi İstanbul Avrupa yakaında. Bana çok uzak. Görüşmeye gidecektim ama nasıl yapacam bilmiyorum ((