Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Canım öncesi ve sonrası resimlerini bizimle paylaşırsan çok sevinicez. En azından kesin karar vermek için bunlar etkili olacak.
Çarşamba koyarım demiştim. Merakla bekliyoruz. Teşekkürler.

Ceymey peki kuzenin hangi doktora ameliyat oldu? Şu an şeklinden ve nefes almasından memnun mu acaba?

öğleden sonra 1 gibi olacak, ay evet heyecanlıyım galiba , uyku tutmaz beni şimdi
sağol canım.

Umay şimdiden çok geçmiş olsun, umarım güzel geçmiştir. Bende seni çok merak ediyorum.
Nasıl oldu, nasıl geçti, çok ağrı, acı var mı, nasıl bir tecrübe, bizimle de paylaşmanı bekliyoruz.
Özellikle ben hiç narkoz almadım. Narkozdan da korkuyorum...
Tşk.

Ceymey peki kuzenin hangi doktora ameliyat oldu? Şu an şeklinden ve nefes almasından memnun mu acaba?

Kuzenim Emre İlhana ameliyat oldu. Yalnız onun benden çok daha zor bir burnu olduğu için ameliyatı 3,5 saat sürdü. Ve ameliyat sonrası yüzü çok şişti. Şuan onun 20. günü olmasına rağmen hala burnu da çok şiş. Ama şeklinden memnun, sonuçta iddialı bir burun istemişti.

bu doktorların hepsi anlaşmış mı anlayamıyorum. hepsinin de fiyatları birbirine yakın hem işini iyi yapan hem de uygun fiyat veren bi kişi yok mu?? tamam sağlık bu herşeyden önce gelir ama estetik hakkında bir sürü yenilik çıktıkça fiyat düşeceğine yakında sıfır bi araba parasını bulacak!!!

bende muhammed bey ile görüştüm az önce telefonda yarın gidicem görüşmeye ameliyat olan arkadaşlar 15 gün içinde iş hayatıma dönüp devam edebilir miyim acaba (

farkli1isi

inşallah ben de aynı planı yapıyorum araya bayram tatilini katıp, tatilin öncesinde ve sonrasında izin hakkımı kullanıcam olursa bakalım daha bi şey belli değil benim

ya benim durumum daha vahim bayramın 4. günü nişanım var ve kimsenin haberi yok istanbulda memurum diye gören duyan olmuycak sevgilimin bile haberi yok olsa beni boğar :)) rapor alıcam 15 gün ameliyattan sonra inşallah kimse çakmaz ameliyat olduğumu ne kötü bi durum

arakadaşlar benim de kardeşim fethi orak'a ameliyat oldu çok memnun ve çok doğal oldu burnu ama ben fatih kabakaşı araştırmaya başladım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi??

yaa bn şimdi muhammet beyle gorusmeye gttıgmde hangı hastaneye gıdıcem :Skafam karıstı

bahcelıevler metroportta sen neredesın merve hangı semt sorması aıptır

arakadaşlar benim de kardeşim fethi orak'a ameliyat oldu çok memnun ve çok doğal oldu burnu ama ben fatih kabakaşı araştırmaya başladım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi??

cnm madem kardeısın ona oldu sonucu gordun ee neden o dr gıtmıorsun sonucuda begenmıssın memnunsa:S

ceymey
ben şuan cok kotuyum cok şiştim ve sızlamalrımda cok. seninde boyle oldumu bu sızlamalar ne zaman gecer tek gozumu neredeyse acamayacak kadar şiştim, halada burnumda sızıntılar var.

ceymey
ben şuan cok kotuyum cok şiştim ve sızlamalrımda cok. seninde boyle oldumu bu sızlamalar ne zaman gecer tek gozumu neredeyse acamayacak kadar şiştim, halada burnumda sızıntılar var.

merhaba umaycım. benim ağrım ya da sızım hiç olmadı. Sadece ameliyattan çıktıktan sonraki ilk bir saat ağrım olmuştu o da ilaçla hemen geçti. Doktor ağrı kesici vermiştir düzenli alıyorsundur umarım sakın aksatma. Sızlamaların en yakın zamanda geçer umarım çok fazla kendini dinleme şimdi en sıkıntılı dönemdesin. Sadece dinlenmeye çalış. Şişme konusuna gelince ben de şiştim ama çok fazla değil. Benim asıl problemim çürüme oldu. Nerdeyse kapkara oldum çürümekten. Ve en büyük problemim tam olarak kanama denmese de sızıntım çok oldu. Normal şeyler bunlar yani. Sadece herkesin bünyesine göre farkediyor tabi biraz. Sabret biraz canım şimdi en sıkıntılı dönemdesin tamponların çıktığı anda çok ferahlayacaksın ve iyileşmen çok daha hızlanacak inan bana. Ne zaman çıkacak tamponların?

mrb bende bugün muhammet bey ile görüşücem ne kadara oldunuz siz ameliyatı diğer hastane 1000 tl falan ucuzmuş 4000 nakit var acaba yok dermi ? ((

inşaalah cabuk gecer bu skıntılar, senin kanamaların ne kadar surdu, benimde sızıntım var kanla karışık bişeyler akıyor, tanpon olayını yarın konuşacağız bakalım ne diyecek,inşallah acımaz ustundekiyle içindekini aynı gunmu alıyor

gözde sen ameliyat oldun mu ?
hayır canım olmadım daha

mrb bende bugün muhammet bey ile görüşücem ne kadara oldunuz siz ameliyatı diğer hastane 1000 tl falan ucuzmuş 4000 nakit var acaba yok dermi ? ((

evet der 1000 tlıyıde kredı kartından ceker hadı hayırlısı benım 3 bın var vallahı bılemıyorum @umay gecmıs olsun cnm ınsallah agrın sızın hemen gecer yha sonucu dusun agrıuyı dusunme cnm gercı senınde burnunda bır sorun yoktuya cok ama gtakıntılıuyız ıkımızde oldun ne mutlu atlattın ben hala atlatamadım

teşekkurler gozdecim, walla bu kadar acı cekceğimi bilseydim kalkışmazdım bu işe, sonrası cok sancılı bır serecmiş, ben hiç bilmiyodum, gerçektende burnumda o kadar sorun yoktu ama takmışız bıkere, gerçi içi çok sorunuymuş ameliyatda cok uzun surdu zaten. inşallah su tamponlardanda sorunsuz bır sekilde kurtulurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…