Teşekkürler, çoktan çıktı tamponlarım. Hiç acı veya ağrı çekmedim. Ama tabi dokununca hafif bir sızlama hissediliyor. Benim burnum dar uzun ve ucu düşüktü. Bir tarafında da kemer vardı. Ben sadece kemerin törpülenmesini (ama kavis istemedim) ve burun ucumun çok olmasa da biraz kalkmasını ve doğal gözükmesini istedim. Öyle de oldu. Derim ince olduğu için arasıra bir taraflarından garip şişlikler çıkıyor :). Sonra bir bakıyorum inmiş. Ucu da hala biraz toparlak ama ilk çıktığı günden bu yana çok farketti. Bu haftaiçi fotolarımı koyucam inşallah. Yani işin özeti ben biraz kendim tarif ettim çoğunlukla da doktorun eline bıraktım. Sonuçtan memnunum
Tamponları 4.gün çıkardı. İlk iki gün nefes alabiliyorsun çünkü delikli sünger tampon kullanıyor. Sonraki iki gün akıntı ve pıhtılardan ötürü tampon tıkanıyor bu yüzden gece uyumak çok zorlaşıyor. Yani tampon çıkmadan önceki iki gün sıkıntı yaşıyorsun. Tampon çıkarken benim hiç acımadı çünkü ben ufak tefek kanamalar yaşamıştım. Bu yüzden sert kabuklar olmamıştı burnumun içinde. Pıt diye çıkardı doktor. Ama benden birkaç gün sonra ameliyat olan kuzenimin tamponu çıkarılırken kız baygınlık geçirdi (başka bir doktora ameliyat olmuştu, ama bunun doktorla ilgilisi olduğunu sanmıyorum). Bunu da söylemek istemezdim ama maalesef tampon olayı kolay değil kişiye göre değişiyor.
öğleden sonra 1 gibi olacak, ay evet heyecanlıyım galiba , uyku tutmaz beni şimdi
sağol canım.
Ceymey peki kuzenin hangi doktora ameliyat oldu? Şu an şeklinden ve nefes almasından memnun mu acaba?
yaa bn şimdi muhammet beyle gorusmeye gttıgmde hangı hastaneye gıdıcem :Skafam karıstı
arakadaşlar benim de kardeşim fethi orak'a ameliyat oldu çok memnun ve çok doğal oldu burnu ama ben fatih kabakaşı araştırmaya başladım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi??
ceymey
ben şuan cok kotuyum cok şiştim ve sızlamalrımda cok. seninde boyle oldumu bu sızlamalar ne zaman gecer tek gozumu neredeyse acamayacak kadar şiştim, halada burnumda sızıntılar var.
merhaba umaycım. benim ağrım ya da sızım hiç olmadı. Sadece ameliyattan çıktıktan sonraki ilk bir saat ağrım olmuştu o da ilaçla hemen geçti. Doktor ağrı kesici vermiştir düzenli alıyorsundur umarım sakın aksatma. Sızlamaların en yakın zamanda geçer umarım çok fazla kendini dinleme şimdi en sıkıntılı dönemdesin. Sadece dinlenmeye çalış. Şişme konusuna gelince ben de şiştim ama çok fazla değil. Benim asıl problemim çürüme oldu. Nerdeyse kapkara oldum çürümekten. Ve en büyük problemim tam olarak kanama denmese de sızıntım çok oldu. Normal şeyler bunlar yani. Sadece herkesin bünyesine göre farkediyor tabi biraz. Sabret biraz canım şimdi en sıkıntılı dönemdesin tamponların çıktığı anda çok ferahlayacaksın ve iyileşmen çok daha hızlanacak inan bana. Ne zaman çıkacak tamponların?
mrb bende bugün muhammet bey ile görüşücem ne kadara oldunuz siz ameliyatı diğer hastane 1000 tl falan ucuzmuş 4000 nakit var acaba yok dermi ?((
merhaba, para meselesini doktorla konuşmanız en sağlıklısı.
merhaba umaycım. benim ağrım ya da sızım hiç olmadı. Sadece ameliyattan çıktıktan sonraki ilk bir saat ağrım olmuştu o da ilaçla hemen geçti. Doktor ağrı kesici vermiştir düzenli alıyorsundur umarım sakın aksatma. Sızlamaların en yakın zamanda geçer umarım çok fazla kendini dinleme şimdi en sıkıntılı dönemdesin. Sadece dinlenmeye çalış. Şişme konusuna gelince ben de şiştim ama çok fazla değil. Benim asıl problemim çürüme oldu. Nerdeyse kapkara oldum çürümekten. Ve en büyük problemim tam olarak kanama denmese de sızıntım çok oldu. Normal şeyler bunlar yani. Sadece herkesin bünyesine göre farkediyor tabi biraz. Sabret biraz canım şimdi en sıkıntılı dönemdesin tamponların çıktığı anda çok ferahlayacaksın ve iyileşmen çok daha hızlanacak inan bana. Ne zaman çıkacak tamponların?
hayır canım olmadım dahagözde sen ameliyat oldun mu ?
mrb bende bugün muhammet bey ile görüşücem ne kadara oldunuz siz ameliyatı diğer hastane 1000 tl falan ucuzmuş 4000 nakit var acaba yok dermi ?((
hayır canım olmadım daha
evet der 1000 tlıyıde kredı kartından ceker hadı hayırlısı benım 3 bın var vallahı bılemıyorum @umay gecmıs olsun cnm ınsallah agrın sızın hemen gecer yha sonucu dusun agrıuyı dusunme cnm gercı senınde burnunda bır sorun yoktuya cok ama gtakıntılıuyız ıkımızde oldun ne mutlu atlattın ben hala atlatamadım