CEYMEY merhaba,
1 Ekim cumartesi ameliyat oldun sanırım. Peki şimdi burnun nasıl? 5 günde bile çok fark ettiğini yazmıştın. Bu arada geçmiş olsun.
Ayrıca Ethica da yaptırdın değil mi? Nasıl hastane olarak memnun musun? Ameliyattan sonra buz maskesi uygulaması yapıldı mı? (Bildiğim kadarıyla her hastanede buz maskesi mevcut değil...) Resimlerini de sabırsınlıkla bekliyoruz. Ne zaman görebiliriz?
Merhaba ladyfirst. Evet 1 ekim cumartesi günü ameliyat oldum. Şu an 23.günüm ve evet ilk atelimin çıktığı günle burunumun alakası yok. Gün gün olmasa bile 3-4 günde bir daha değişik görünüyor gözüme. Bunun nedeni de hem burnumdaki hem de yüzümdeki artık gözle görünmeyen şişliklerin iyice inmesi olduğunu düşünüyorum. Ben çok memnunum ve gören bütün tanıdıklarım burnumun hem yüzüme çok yakıştığını hem de çok doğal gözüktüğünü söylüyor. Benim istediğim de buydu zaten ancak ilk günlere göre daha yavaş olsada değişim devam ediyor. Ethica hastanesine gelince ben kesinlikle çok memnun kaldım. Çok çok temiz ve rahat bir hastane. Odalar çok ferah ve geniş, çalışanlar da oldukça ilgili. Hastanenin giriş katı insanı yanıltabilir çünkü çok kalabalık ama servis katları çok ferah ve düzenli. Hastanede buz maskesi makinası yok keşke olsaydı çünkü ben çok çürüdüm. Ancak hemşireler devamlı buz getiriyorlar tabi ve bunu refakatçin yüzüne koyuyor. Refakatçi için de hasta için de sıkıntı ama yapacak birşey yok. Zaten herkes aynı şekilde çürümüyor. Çürüsen bile sonuçta maksimum 15 günde gözle görünür şekilde kayboluyor çürükler. Bu çarşamba doktoruma gidiceğim. Herhalde o gün resmimi koyarım :)