ceymey hersey dahil derken 8/9 gun o hastanedemi kaliyosun? tanidiklarin varmi dr.a olan ? neden onu sectin?
Anladim, :) okurken gulumsedim, ben yurtdisinda kaliyorum ve bende okadar beklemek istemedigim icin vazgectim. Ekimde olmayi dusunuyorum cunki.. benim burnumun birtarafinda egrilik oldugu icin kbbci olmasi etkiledi beni.. Yanliz hasan findik ile arasinda kaldim cok zor.. Hasan findik kbb degil, burnum guzel ama nefes almam sorunlu olmasindan korktugum icin kbb istiyorum.. Bu kararsizligimm cildirtcak beni.. bi yandanda Emre Ilhani dusunuyorum ama ozaman ararlikta olmam gerek...
Ben bir estetikçiye de gittim buarada. Ondan bahsetmek istemedim çünkü adama genizimde et var diyorum o beni ilgilendirmez o KBB' nin işi diyor. Sözde tasarım yaptı, burnumun resmini çekti photoshopla bi ileri bir geri oynadı. Yok çenen ve alnın geride yok bunlara dolgu yapsak burnun daha iyi görünür vs. gibi şeyler söyledi. Yani ne koparsam kardır mantığında adam. Tabiki estetik doktorların hepsi böyle diye söylemiyorum aksine çok iyi olanlar var ama ben nefes alma problemi yaşıyorsam ve bunu söylüyorsam eğer doktor bu benim işim değil KBB' nin işi dememeli. Bilemiyorum herhalde adamın eşref saatine denk geldim :) Fazla düşünme bence, bu iş doktorla diyalog işi. Birkaç tanesiyle randevu ayarla görüş ondan sonra kararını ver. En doğrusu bu bence.
Teşekkürler canım, inşallah sorunsuz olarak bu dönemi atlatırım. Ameliyattan 10 gün falan sonra resimleri buraya koyarım bakarsın sen de bir fikrin olu doktorumla ilgili. Hasan Fındığı hiç duymadım ama forumda onunla da ilgili sayfa vardı sanırım. Benim sık duyduğum isimler: Emre İlhan, Abdulkadir Göksel ve Süreyya Şeneldir. Yakup Avşar ve Onur Erol'dan bahsetmiyorum çünkü fiyatları çok uçuk. Neyse aklını karıştırmayayım. Umarım kendin için en iyi doktoru bulursun.
bende burun amelıyatım ıcın muhammet beye gittim ve burnumdan son derece memnunum.Kendısı cok ılgılı bı doktor sıze nasıl bır burnun yakısacagını hemen anlıyor.
merhaba resimleriniz var mı KK' de? varsa beni ekler misiniz
o zaman yardımcı olayım ben de biraz :) ne zaman ameliyat oldunuz
:) tesekkurler şubat 1'de ameliyat oldum
Baya olmuş, ben bu hafta olacağım. Biraz heyecanlıyım, bakalım nasıl olacak
Evet oldukça ilgili bir doktor. Bu yüzden tercih ettim zaten. ağrın oldu mu ameliyattan sonra