Tatlı Tarifi Muhallebili kadayıf Tatlısı

ben bunu yapıyorum süper bişey oluyo canım eline sağlık

benim tarif bu canlarım isteyen böyle yapar

bende yaptım ve çok güzel oldu ama ben bunun içine krem şanti koymadım unuttum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 böylede çok güzel oldu tavsiye ederim canlarım

Son düzenleme:
bu yapılacak işmi şimd
bnde sütlç yaptıım
ama şunn görünüşüne de bi bak
küstüm aha bn

birde üstüne ANTEP fısıtğı serpmiş inat eder gibi hıh

sımdı senın yaptıgın işmilmaz:
canım cekdı vallahı avucumu yalım yarın yapam bende
vallahı super gorunuyo tadı nasıl :sinifsinif:

sımdı senın yaptıgın işmilmaz:
canım cekdı vallahı avucumu yalım yarın yapam bende
vallahı super gorunuyo tadı nasıl :sinifsinif:
yok bitanem yalama sen avucunu ben sana göndereyim en hızlısından oraya kaydirigubbakcemile3 gelir mi acep kaydirigubbakcemile3​

kızlar ellerinize sağlık çok güzel görünüyor ,ama ben bunu şöyle yapıyorum ,tavada kadayıf ,margarin ve şekeri kızarana kadar kavuruyorum ,tepsiye seriyorum yarısını ,arasına muhallebisini koyup kalanı üzerine döküyorum ,şerbetsiz bu ,çıtır çıtır inanılmaz bir tat ,eşim her hafta yaptırır bir günde biter..

kızlara bende katılıyorum şimdi yapılacak şeymi bu klava: akşamdan beri tatlı krizindeyim zaten düşmüşüm nutealla kavanozunun dibine :roflol:
ellerine sağlık benim güzel kardeşimm:teselli: hımmm nefis gözüküyor valla.. yarın iftara misafirim vardı tatlı olarak güzel bir sunum olur,iyi oldu tatlının adını koymuş oldumma.s

a.s.

tşkler canım benim opuyorumnanaktan

canım ablam hazır yapılmışı var göndereyim hemen sana opuyorumnanaktan​

Nilberam canım ellerinee sağlıkkkkk çokk güzell görünüyorrrropuyorumnanaktanama seniin tarif başka olmuş şerbet koymuşsun:)hehe olsun

Nilberam canım ellerinee sağlıkkkkk çokk güzell görünüyorrrropuyorumnanaktanama seniin tarif başka olmuş şerbet koymuşsun:)hehe olsun

evet bitanem ben şerbet kattım senin tarifi yapmadan önce okuyamadım başka bir tarifte öyle yazınca bende öyle yaptım kaydirigubbakcemile3​

balım yaptım ben akşam misafirlerim vardı yemekte bayıldılar tatlına züperrrdi

Bende yapıorum bu tatlıyı cok güzel oluyor.Ailcek 2gecede bitirdik.bn kadayıf tereyağ ve şekeri kavurup borcamın altına yarısını seriyorum üstüne muhallebi kalan kadayıfınıda üstüne döküyorum.muhteşem oluyor.Afiyet olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…