E elfakkaya Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2015 178 257 34 24 Şubat 2019 Konu Sahibi elfakkaya #21 Sevde_88 .!.: Bende yazin muhafazakar otel dediğimiz otellere gidiyorum.( Muhafakar otel lafını da hiç sevmiyorum orası ayri) muhafazakar kış tatili deyince dedim yeni bir akım mı çıktı da haberimiz olmadı Genişletmek için tıkla... Böyle bir akım çıkarsa fikir anası benim, kadınlar kulübü de buna şahit
Sevde_88 .!.: Bende yazin muhafazakar otel dediğimiz otellere gidiyorum.( Muhafakar otel lafını da hiç sevmiyorum orası ayri) muhafazakar kış tatili deyince dedim yeni bir akım mı çıktı da haberimiz olmadı Genişletmek için tıkla... Böyle bir akım çıkarsa fikir anası benim, kadınlar kulübü de buna şahit
Kutsal Tiramisu Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Kasım 2018 4.114 11.429 24 Şubat 2019 Konu Sahibi elfakkaya #22 elfakkaya .!.: Valla ne olduğunu bile anlamadan hop yedim bamı. Muhafazakar kelimesinin dini konu bam sebebi olacağı aklıma bile gelmedi Genişletmek için tıkla... :)
elfakkaya .!.: Valla ne olduğunu bile anlamadan hop yedim bamı. Muhafazakar kelimesinin dini konu bam sebebi olacağı aklıma bile gelmedi Genişletmek için tıkla... :)