tövbeler tövbesini başlarda izliyodum ben, o sarı kızın intihar sahnesini felan biliom sadece
bizde atv yok maleseff:2:
ooooyyyyy yerim seni beeennnnn
asik olmus bizim kizzzcocuk sorunca nasilda kalbi pit pit etmeye baslamiiisss
hersey gönlünce olsun canikommm
bizde atv yok maleseff:2:
sağolasın canım benim, ben bişey yapmıyım dimi ??
kusmuki kalbi pit die atior gum gum atiodur
kusmuki kalbi pit die atior gum gum atiodur
pişt sustun, fırtına öncesi sessizlik demi bu
tabikide yapma canim... o yapsin... o birakti o yapacak artik ne yapacaksa... seni geri kazanmak icin ugrassin dursun artik sende yüz verme hemen haaaa
kizlar ben sizin isimleriniz merak ettim :) ayse fatma hayriye
Allah iyiligini versin emi
ahaa aklimdan geceni söledinbizim tweety biraz sessiz gidiyo ama bu sessizligin sonu firtina bizden sölemesiiii
ondan gelen her lafa sevindim ama umudumda şurdan kesildi, onla olmuyo demiş, ee ne die soruyon o zaman süreklierkekleri anlamak çok zor yaw siz nasıl nikah masasına oturtabildiniz yaw zor olmadımı ne bilim o derece güvenebildinizmi:26:
ondan gelen her lafa sevindim ama umudumda şurdan kesildi, onla olmuyo demiş, ee ne die soruyon o zaman süreklierkekleri anlamak çok zor yaw siz nasıl nikah masasına oturtabildiniz yaw zor olmadımı ne bilim o derece güvenebildinizmi:26:
ikinizinde istediği olsun pıt güm pıt güm pıt güm
fatmagulun sucu neeee?????
sildimm bile ne olur ne olmaz herkesler bilmesin demi:)
tamam tweetycim iyice okudum hatta alinti bile yapmadim sileceksin diye bak ne kadarda düsünceliyim
afferim sana pekiyi verdimmkusurabakmayin herkesin okumasialuzum yok bilionmu ondan