al ozaman buda beni buraya ziplaya ziplaya getiren cekirgemmm Eki Görüntüle 185165
kimin bacağnı kopardında taktın ona yepyeni olmuş yeşil yeşil,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
al ozaman buda beni buraya ziplaya ziplaya getiren cekirgemmm Eki Görüntüle 185165
ne kadar anlayışsızsınız canım, fareye çay getirtmeye çalıştım ama olmadı
yok yok ben bugece iyi değilim
o fare bizim yumunun beyi bi kere onami cay getirtmeye calistin
anam kafayi yedik biz bu böcüklerle
kimin bacağnı kopardında taktın ona yepyeni olmuş yeşil yeşil,
cekirgehaneye götürdüm orda tedavi ettirdim cilaladilar yeni ayak taktilar cekirgeme pekte yakisikli cikmisss:111:
:120::120::120::120::120:
allah iyiliğini versin emi
kiz sen napicaksin seni soran cocukla :26:
geri dönücekmisin
seviyorum be ebru oda seviyo dönmek isterim ama aramız nasıl yapılcak nasıl olcak bilmiyorum, karıcım kocacım derdik biz birbirimize ya, karı koca gibiydik ne bilim en ufak şeylerimi bile bilir, en ufak sıkıntımda onun göğsünde zırladım of off çok seviyorum nasıl olcak bilmiyorum şurda 1 buçuk aya okulda bitiyo aynı okulda değiliz ama yinede grşmemiz imkansız olcak 1 buçuk ay sonra
:2::13::26::18::44::79::80::81::82::83::84::87::88::89::90::93::94::95::98::97::99::102::105::106::114::129::130:
kari koca gibimi bayaa icli disliymissiniz ozaman
aramiz nasil yapilcak dersen... anca o yapar seviyorsa gelir ama yok sevmiyorsa sende bosver
okulun bitince niye görüsemessiniz :26: uzakmu oturuyorsunuz?
ya varya aslinda seni birakan birini düsünme salla gitsin diycem ama ask laftan anlamazki
bidaha ona güvenebilcekmisin :26:
suanki ruh halinimi anlattin kiz naptin karmakarisik duygular icerisindesin galibaaa
nerden anladinpatlicam can sikintisindan
çok üzüldüm ben ya bilmiyorum, ama beni sorması düşünmesi bile mutlu etti offffffff
seniiii cooooookkk iyi anliyabiliyorummm
çok üzüldüm ben ya bilmiyorum, ama beni sorması düşünmesi bile mutlu etti offffffff, o kocaelinde oturuo ben istanbul
nerden anladinpatlicam can sikintisindan
napsak yaw bende sıkkınım
keşke barışsak
ooooyyyyy yerim seni beeennnnn
asik olmus bizim kizzz cocuk sorunca nasilda kalbi pit pit etmeye baslamiiisss
hersey gönlünce olsun canikommm