Muhabbetçi Güzeller Buyrun İÇeri

delikafadulden öle düşünme canım ya anlaşmalıklar burçlara kaldıysa ooo benim en yakın arkadasım boğa anlaşamassınız dioo ama siyam ikizi gibiyiz hihoyyyt

ole tabi de cnm ne bilem yaa arklarımdan aslna burcu olan warda hep ben bilriim ben yaparım hawasında olunca e bunlarda hep aslan burcu olunca ole bi sey oldu işte kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 sende ole misiin sırnaşık şey

ayy allahıma şükürr aslan burcunun kötü özelliklerini taşımıorum bende yoktur öle huy havadan bakmam kimseye asla kimseyi kırmam anlıcağın saflık var biraz kaydirigubbakcemile3

tatlımm acil çıkmam lazımm tanıştığıma çok çok memnun oldumm gene konusalım olurmu sevdim seni opuyorumnanaktan

kabul etttim canmm ayy ii ozman yaa zemuszemus sewindimm :) sen anlar msıın burclardan filan??

:1hug:
tatlımm acil çıkmam lazımm tanıştığıma çok çok memnun oldumm gene konusalım olurmu sevdim seni opuyorumnanaktan

tamm canm benmm konusuruz tabii bende sewdim seni :1hug: mutluu yılllarrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
hoşgeldiniz hepiniz arkadaşlarropuyorumnanaktan

Günaydın Herkezee tüm Güzellereopuyorumnanaktan

nasılsn tatlm bn kendimi tanıtaym ezgi adım alanyada yaşıyorum ve okuyorummmopuyorumnanaktan

hoşgeldn cnım günaydınopuyorumnanaktan

bende tanitiim ece adım bursada yaşıyorum
20 yaşndayım :))

memnun oldm cnm ya yeni yıl nasıl gidiyo bakalm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…