Muhabbet Kuşlarımızın Fotoğraflarını Paylaşalım

ayy ölürüm ya bizdede var 2 tane yavru ama daha bize alışamadılar

arkadaşlar ne yapayım yardım edin yumurtalar boş çıktı ne yapayım

kuzucuklarımmmm uyurkennn :asigim:

Barış 2 yıldır bizimlee, maviş 8 ekim de geldi bize hemen anlaştılar.yerim ben onlarııı:asigim
:

bendede 2 adet cennet papaganı var 70 yakın beyaz ciklet cinsi balık birde alman kurdumuz var:)
ali babanın ciftligi gibi:))))
ama kuşlar hiç ele gelmiyor yavruluyorlar yumurtalarını yiyorlarya

canım kuşları yavruyken eğitmen gerekiyor büyüdüklerin de hele eşliyse işin çok zor
ayrıca yumurtalarını yemelerinin sebebi korkmaları olabilir siz ne yapıyorsusunuz bilmiyorum ama
kafesin yeri sabit biryer olmalı yeri değişmemeleri yumurtalara dokunmamalı kuşlar kokusunu alıyor olabilir yada yumurtaların döllenmemiş olduğunu anlayıp kırabilirler

hiççç elimizi sürmüyoruz ama deliyorlar ya ne bileyim cok üzülüyorum yavru cıkcak diye seviniyorum sonra deliyorlar

ben bu herüfe aşık oldummm :asigim::asigim: tipe bak yaa tam herifff kaydirigubbakcemile3
benim de cadaloz bi kızım var, istanbulda olaydınız da baş göz edeydik keşkee :jeyyar:

edit: bi dakka ya pot kırmıyım erkek dimi bu şeker şey:) ayakları çok pembiş geldi şimdi baktım da

Yaa kızlar bişey soracağım bazılarınızın kuşlarının bacaklarında kelepçe takılı nedir onlar ilk kez görüyorum :uhm: Benimde dünya güzeli bir boncuğum var en kısa zamanda resmini ekleyeceğim kaydirigubbakcemile2

bunlarda nazar ile boncuk,daha 1 ay önce aldım onları,çok tatlılar ama çok kaçıyorlar bizden.(senağlama

Bu da benim kuşum RUDY garibimin başına gelmeyen kalmadı
Elektrik çarpdı veteriner kesin ölür bu dedi
günlerce enjektörle ağzına antibiyotik ,vitamin
salatalığın suyuna kadar verdim iyileşmez bu dedim
Ama çok şükür şimdi iyileşti. Ama artık çok fena ıssırmaya başladı
o benim çocuğum gibidir. Hep evde açarım uçar
omuzlarda gezer hep aşkım o benim...
Bu arada bu da kedim çok asaletlidir kendileri

Son düzenleme:
rudynin neden tırnakları yok??

rudynin neden tırnakları yok??

Ah sorma canım dedim ya başına gelmeyen kalmadı
bana gelmeden önce manyağın biri bütün tırnaklarını kesmiş
garibim nasıl canı yanmıştır kim bilir
6 aydır bende hala uzamadı. Sanırım uzamayack da
kökü de görünmüyor çünkü
..
senağlama

Son düzenleme:

kurbanlar olurum ben onu yaradana nasıl yapar öle bişeyi yaaa biz seneler önce ucundan kesmiştik de kanayıvermişti ahhhhhhhhh içim gitti kıyamam ne vicdansızlar var Allah'ından bulsun.. çok üzüldüm dilsiz hayvana eziyetten ne zevk alırlar ne canı yanmıştır çok kötü oldum :1shok:senağlamasenağlama iyi bakmışsınız ama bahtsıza, güzel tüyleri ve mutlu görünüyor.. ay kıyamam offf parçalandım..

Canım çok teşekkür ederim samimiyetin beni mutlu etti
inan RUDY çok farklı. Tırnaklarını kesmemkle kalmamış
çok işkence yapmışlar. Bizim kiracılardan kaldı sözde (üniversite öğrenci )
ben aldıktan sonra
anladım değerini o kadar akıllı bir kuş daha olamaz kendini o kadar
sevdiriyor ki anlatamam Hasta olduğunda çok kötü oldum
sanki bir yerim eksildi ona çocuğummuş gibi baktım.
İnan onun için ayırdığım her saniyeye deyiyor
Bütün aile çok seviyoruz evin neşesi
o RUDY

benim de var kızlar dünya şekerii maaşşaaallah ismi de ponpon, tam ponpon gibi görseniz,kendi beyaz, göbüşü mavi, kanatları da gri benekli. çok güzel konuşuyor, ben ne sölersem aynını sölüyor, resimlerini de koyucam

canım kuşların tırnakların da da damar varmış ve kesmek çok tehlikeliymiş, o damara rast gelirse kuşu hayatından edebilirmiş. nasıl yaparlar böle vicdansızlığı yaaa,benim kuşumun tırnakları çok uzuyor ben hiç ellemiyorum çünkü o zaman içinde kendiliinden düşüyor zaten. allahından bulsun yapan, neyse kuşun yaşıyor ya önemli olan o.

kıyamam cici kız :) cambaz gibi durduğu yere bak :))

ayyy. yerim ben bunları ya.bence en akıllı hayvanlardan biri ya herşeyden anlıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…