- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.869
ne falı bakıyorsun canım R riverarivera
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ruh halim pek iyi değil. Falımı ekliyorum isteyen olursa bende kahve bakabilirim.
Allah razı olsun kız güzel gördün:)Valla kanka falından bir irkildim tepende garip bir şekil var izleyen mi gözleyen mi ne desem. Ama hiç korkma tam ortada sihirli lamba çıkmış ne öğrenmek istiyorsan sen öğreniceksin hem de zayıfça ve at kuyruklu bir kız arkadaşından o kulağına eğilmiş söylüyor çünkü sonra sen bir ferahlicaksın. 1. resimde senin çocukla oturmuşsunuz karşılıklı ama bu çocuğun tepesinde o şekil aslında senin değil. Bilmiyorum derdi tam nedir ama o şekil işte o çocuğun tepesinde ama uzaklaşıp gidecek korkma . O da senden hoşlanıyor yüzü senden yana tarafa çünkü. Merak etme bu gudubet neyse gidecek birlikte takılmaya devam ediceksiniz. Bu kadar:)
Bi mekan degisikligi varMerhaba bayanlaar,
Bugünkü falım karşılıklı bakmak isteyenler buyursun. ( Bugün içerisinde bakamayabilirim çalıştığım için ancak yarın muhakkak bakılır. )
fallaşmak isteyen ?
canım fallaşmak istemiyorum seninle ısrarla yazıyorsun 2 günde 1 fallaşalım mı diyorsunıstersen burdayım
canım fallaşmak istemiyorum seninle ısrarla yazıyorsun 2 günde 1 fallaşalım mı diyorsun
özelden defalarca yazdın cevap vermediysem bu anlama geliyor demek kibunu soyleseydın bana ozelden yazmazdım kbakma bu sekılde yanlıs anlasılmaya meyıl verdın neyse
Merhaba canım :)Bayanlar buyrunuz karşılıklı :)
Bayanlar buyrunuz karşılıklı :)