- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.869
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelik teşekkür ederim bu aralar birazcık kafam karışık onu fincan aktarmışım, ağzınıza sağlık her şeyin hayırlısııı :)
İki bayan birbiriyle konuşmak istiyor ancak arada bir insan var onun sayesinde bir türlü görüşülemiyor. Aradaki bu kişide 'S-L-İ' adında da yada soyadında var.
Uzun zamandır birliktelik yaşadığın insanla bir planınız var, ama bir türlü olmayan. 1 hafta sonra çok güzel bir tatil yapacaksınız baş başa ve bu size iyi gelecek.
Hamile bir bayan ama tepesinde bulutlar var. Bunu iki şekilde yorabilirim;
1. Bir bayan hamile olmak istiyor ancak yetişebilir miyim vs. gibi kafasında kuşkuları olduğu için karamsar olabilir ama doğru karar hamilelik :)
2. Hamile bir bayanın hamilelik süresi biraz sıkıntılı geçebilir ama dediğim gibi geçici.
Bir çok harf gördüm ama içimden 'Mustafa' diyesim geliyor (Bendeki dedemin adı ondandır ) böyle bir insan varsa eğer çevrenizde çok temiz çok ferah bir haber alacaksınız.
fallaşmak isteyen?
Karsiliksiz bakmıyorumBen fal bakmayı bilmiyorum kaavemi içip atsam çok merak ediyorum neler diyceksin canm anlarmısın ki :)
jalo fallaşalım mı? bir önceki sayfaya kahvemi ekledimrica ederim canım :)
1 hafta sonra bir tatil planımız var :) ben hamiş olmak istiyorum ama eşim istemiyor çocuk hıh
mustafa tanıdığım var bir kaç tane hayır olsun :)
teşekkür ederim canım ağzına sağlık :)
jalo fallaşalım mı? bir önceki sayfaya kahvemi ekledim
Kahve içersen kahve bakabilirimTarot bakana kahve bakacağım isterse tarot..
Fallasalim kizlar:)