- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.869
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben her seferin atlıyorum kimse dikkate almıyorfallaşmak isteyen var mı kızlar ? kahve falı biliyorum
Ben her seferin atlıyorum kimse dikkate almıyor
Kahve bakabiliyorum ama çok iddalı değilim :)ne falı bakıyorsun canım
fallaşalım o zaman canımKahve bakabiliyorum ama çok iddalı değilim :)
fallaşalım mı canım?Fallaşmak isteyen mesaj atabilir :)
Tarot kartı olup yorumlayamıyorum diyenler. Açıyorum açıyorum ama sadece kartlara bakıyorum diyenler. Ah şunları birisi yorumlasa keşke diyenler. Bana mesaj atın sizi ihyâ edeyim.
Kartların çok duygusal çıktı. Falında bir erkek var. Kova burcu olduğunu düşündüğüm bir erkek. Sana bir haber getiriyor. Sıkıntılı bir haber. Canını sıkacak bu erkek senin. Genç bir erkek olarak çıkmış. Ama bu haberin olumly bir yönü olacak evliliğinde. Yani eşini pozitif etkileyecek. Hani şer görünen de hayır vardır derler ya öyle.bir yere gidilmek isteniyor. Daha doğrusu gidilmiş ya da gidilmek üzere. Bir ayrılık çıkıyor. Biriyle bağlarınızı koparıyorsunuz sanki. Kartta bir kadın ve bir erkek gidiyor. Kılıç altılısı ama erkek gözü arkada kalmış. Görüyorsan. Eşin olduğuna yoruyorum. Eşinin aklı geride kalıyor. Ama bu ayrılık sayesinde aranız iyiyken daha da iyi olabilir. Çocuk var mı bilmiyorum ama bir çocuk düşünebilirsiniz. Kupa ası ve peşi sıra gelen kupa kraliçesi. Bunlar seni temsil eden kartlar. Duygusal olarak zirveye çıkacaksın diyeyim. Zaten seviliyorsun ama üstüne bir kat daha sevileceksin. Gerçekten tatmin olacağın bir döneme giriyorsun.maddi olarak bir sıkıntı çıkıyor. Bir süre bazı masraflar kısılacak olarak çıkmış. Aziz kartı ise sizi bu darboğazdan kurtaracak büyüğünüzü simgeliyor. Aileden biri baba, amca, belki de bir patron olabilir. Konum olarak iyi bir yerde çıkıyor. Saygı duyulan biri olarak çıkıyor. Eşinin parayla ilgili epey sıkıntısı var. Bir fırsatı mı kaçırmış bir şeyi mi reddetmii ne yapmışsa onu düşünüp duruyor. Ama asıl fırsatları görmüyor. Elinin altında daha iyileri var ama kafayı ona takmış gibi. Terfi durumu yada yükselme gibi bir şey olabilir. Eşinin konumu daha iyiye gidiyor. İş anlamında. Valla çok olumlu bir faldı. İnşallah gönlünd göre olur her şeysen ne falı istersin canım?
İçine bir ferahlık bir rahatlama geliyor. Çok mutlu olacağın bir olay yaşayacaksın.Kahve candır. Seninkinide hemen yorumluyorum.
Kartların çok duygusal çıktı. Falında bir erkek var. Kova burcu olduğunu düşündüğüm bir erkek. Sana bir haber getiriyor. Sıkıntılı bir haber. Canını sıkacak bu erkek senin. Genç bir erkek olarak çıkmış. Ama bu haberin olumly bir yönü olacak evliliğinde. Yani eşini pozitif etkileyecek. Hani şer görünen de hayır vardır derler ya öyle.bir yere gidilmek isteniyor. Daha doğrusu gidilmiş ya da gidilmek üzere. Bir ayrılık çıkıyor. Biriyle bağlarınızı koparıyorsunuz sanki. Kartta bir kadın ve bir erkek gidiyor. Kılıç altılısı ama erkek gözü arkada kalmış. Görüyorsan. Eşin olduğuna yoruyorum. Eşinin aklı geride kalıyor. Ama bu ayrılık sayesinde aranız iyiyken daha da iyi olabilir. Çocuk var mı bilmiyorum ama bir çocuk düşünebilirsiniz. Kupa ası ve peşi sıra gelen kupa kraliçesi. Bunlar seni temsil eden kartlar. Duygusal olarak zirveye çıkacaksın diyeyim. Zaten seviliyorsun ama üstüne bir kat daha sevileceksin. Gerçekten tatmin olacağın bir döneme giriyorsun.maddi olarak bir sıkıntı çıkıyor. Bir süre bazı masraflar kısılacak olarak çıkmış. Aziz kartı ise sizi bu darboğazdan kurtaracak büyüğünüzü simgeliyor. Aileden biri baba, amca, belki de bir patron olabilir. Konum olarak iyi bir yerde çıkıyor. Saygı duyulan biri olarak çıkıyor. Eşinin parayla ilgili epey sıkıntısı var. Bir fırsatı mı kaçırmış bir şeyi mi reddetmii ne yapmışsa onu düşünüp duruyor. Ama asıl fırsatları görmüyor. Elinin altında daha iyileri var ama kafayı ona takmış gibi. Terfi durumu yada yükselme gibi bir şey olabilir. Eşinin konumu daha iyiye gidiyor. İş anlamında. Valla çok olumlu bir faldı. İnşallah gönlünd göre olur her şey
Çok sağol canım ağzına sağlık. O güvendiğim kişi ile dediğin gibi oldu. Eşim içinde yapamayacağım şey yok. Kadınla ilgili sıkıntısı da annesi. Çok üzülüyor ona.