- 12 Temmuz 2011
- 4.830
- 1.854
Çok teşekkür ederim. Daha iyi bir fırsat çıkarsa gidebilirim kalıcı iş yeri gözüyle bakmıyorum buraya:)Canım iskambil ve katina açtım yorumlarını karışık yazıcam.
Şu an belirgin bir ilişki görünmüyor iskambile göre. Ayrı ayrı birbirinize ilginiz var ancak aranızdaki mesafe bir süre devam edecek. Sen ciddi bir teklif bekliyorsun bu kişiden.
Katina kartların da gerçek aşkı bulmuş olduğunu söylüyor. Yani katinaya göre hayatının aşkı bu adam gerçekten. İkinci kartın ise şu an emek harcayıp bunların boşa gittiğini görmenin seni çok mutsuz ettiğini ancak bir şeylerin yoluna gireceğini ve olumsuzlukları silip atacağını söylüyor. Hatta aşk daha tutkulu hale gelecek diyor.
Yalnız sana ve sevdiğine karşı yalanlar söyleniyor. Bu da ikiniz açısından da güven kaybına sebep oluyor. Eğer etrafında bu tarz şeyler yapacak birileri varsa onlardan uzaklaştır hem kendini hem sevdiğini. Böylece aradaki sorunlar düzelecek ve bir araya gelebileceksiniz. Hatta erkek de sorumluluklarını almaya başlayacak. Belki ciddi adımlar atılabilir sorumluluktan kasıt bu da olabilir.
Kartların birbiriyle çok uyumlu çıktı. Her kartında ilişkin adına olumlu gelişmeler görüyorum. Hayatın gene olarak daha bir düzene giriyor. Ancak iş hayatında biraz sıkıntı yaşayabilirsin. Kendini çok yormandan kaynaklı sıkıntılar.
Canım iş yerinden ayrılma gibi bir düşüncen var mı? Sana başka bir yerden açılmış bir kapı var. Şu da olabilir, iş yerinde mevkin yükselebilir. Şu anki düzeninden farklı bir düzen ve daha güzel şeyler bekliyor seni :)
söylenen şeyler işte o diğer kızdan kaynaklı. Hepimizi aynı iş yerindeyiz ve aynı bölümdeyiz sorma ya çok karıştı olaylar ve çok üzüldüm ben bu adamla bu hale geldiği için aramız. Diğer kız 15 gün daha yok belki biraz durulur durum. Benimki tatilden bana siniri azıcık geçmiş gelir diye umurak yaşıyorum:)