Senden yaşça büyük esmer hafif tombiş birine bir açıklama yapmam gerekiyor galiba böyle düzgünce kendini ifade eediyosun bi yanlış anlaşılmayı düzeltiyosun gibi çıkmış. Yine ben sana misafir görüyorum ya:))
Canım şu sıralar dargın olduğun ya da eskiden küstüğün biri çıkmış. Bu sana karşı mahçup ve bir konuşma var ama yüz yüze değil sanki telefonla mesajla kısa bir konuşma ama mahçupluğunu anlayacağın türden bişey. Sonuca bağlanmıyor zaten.
Sen eşinle bi tatile mi gidicen ya da gitmesen de böyle romantiklik güzellikler tavan bi dönem yaşayacaksın. Bu adam seni çok seviyo resmen birbirinizi o kadar güzel bulmuşsunuz ki. Nazar değmesin.
Adında e t harfleri olan biri çıkmış. Bu kişiden yana bi çekincelerin olacak ya da oluşmuş bilmiyorum neden bir süre kafanı takacağın cinsten bir çekince bu ama.
Ailede yeni bi çift mi var? yada yakınında sarmaş dolaş çıkan bir kadın ve erkek var sizden bağımsız bunlar. Çok güzel bir haberlerini alacaksınız bunların. Sen istemesende bebek olacak. Ansızın gelecek bu bebek sana. Napacağını şaşırcaksın ama aileden çok olumlu tepkilere neden olacak bu bebek. Ummadığın kadar:)
Ailede iki küs var. Annen baban ya da o tarz büyüğün yani. Yakın zamanda bunların arasını yapma girişiminiz olacak.
maddi bi kazanç var. Beklediğni bi para olur ya da maaşın mı yakın bilemedim:))) Ama bi para gelecek eve.