- 10 Eylül 2009
- 4.410
- 822
yok canım kusura bakacak bişey yok :)ozurdilerm canim yani sıkıntın var demk istedim ondan kusura bkma:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım kusura bakacak bişey yok :)ozurdilerm canim yani sıkıntın var demk istedim ondan kusura bkma:)
ben cok kisa istiorm canim bi istegim var olumlu gorunuo mu acaba die kart cekeblirmsn kisa bisey istiorm yorulmayok canım kusura bakacak bişey yok :)
isteğini söyleyecek misin yoksa bilinmez bir şekilde kart mı çekeyim :)ben cok kisa istiorm canim bi istegim var olumlu gorunuo mu acaba die kart cekeblirmsn kisa bisey istiorm yorulma
ben cok kisa istiorm canim bi istegim var olumlu gorunuo mu acaba die kart cekeblirmsn kisa bisey istiorm yorulma
canim temmuz ayinda soz merasimimiz olucak biraz engelli gbi o olumlu olucak mi acaba ona bakablirmisinisteğini söyleyecek misin yoksa bilinmez bir şekilde kart mı çekeyim :)
3 rakami bitanemşöyle yapalım o zaman. katinanın sonuç kartları var 4 tane. sayı söyle 1-4 arası. çıkan karta göre yorumlayalım
3 rakami bitanem
Jadooo bana da bakar mısıncanım olumlu gözüküyor. senin kıskançlığın belki biraz yoruyor olabilir karşı tarafı. çok kıskançsın diyor kart. tutku dolu bir birliktelik söz konusu :)
Banada bakar mısın3 rakami bitanem
Pufff.. Her gün burayı okuyorum. İçim gidiyor baktırayım diye. Sonra fala fal olayı geliyor aklıma. Sen bakmayı bilmiyorsun ki diyorum .. Ve sonra: şimdi yaptığım gibi sessizce gidiyorum. Kolay gelsin size . Bakın tabi
Jadooo bana da bakar mısın
tabi canim fallslm ne fali bakiosn:)Banada bakar mısın
Yaaa çok mutlu oldum kiii teşekkür ederim Dinlicem meleklerimi O zaman bende en kısa zamanda öğrenmeye çalışcam . Ayrıca gıcık oldum o iki kişiye iyi olmuş:) sevgili hidrosfer arkadaşım, seninle bir anımı paylaşmak isterim. üniversite yıllarımda iki arkadaşım feci fal bakardı ancak ben fal bakmayı bilmezdim bana bakmazlardı. ikisi geçer gizli gizli fal bakarlardı birbirlerine. nasıl kıskanır nasıl içerlerdim. sonra kafaya koydum önce kendi fincanımdaki şekilleri yorumlamaya başladım sonra önüme gelen herkesin falını... şu an fallarım çok beğeniliyor. ve ben o iki arkadaşıma fal bakmıyorum vakit intikam vaktidir
sonuç, azmedersen olur :)
hadi bir de melek kartı çekeyim sana. meleklerin sana yardım ediyor. darda olduğunu düşünüyorsan iç sesine yeterince kulak vermiyorsun demektir. detayları gözden kaçırma olanların farkına var ve meleklerine güven :)
Hadi fallaşalım. Ne bakacaksın. Ne bakayım. Uzak kalmışım burdan :)hoşgldin :) haydi fallaşalım :)
Kahve tarot yorumlarım. Sen ne bakıyorsuntabi canim fallslm ne fali bakiosn:)
Yaaa çok mutlu oldum kiii teşekkür ederim Dinlicem meleklerimi O zaman bende en kısa zamanda öğrenmeye çalışcam . Ayrıca gıcık oldum o iki kişiye iyi olmuş
Hadi fallaşalım. Ne bakacaksın. Ne bakayım. Uzak kalmışım burdan :)
bnde ayni canim ben tarot istiorm senKahve tarot yorumlarım. Sen ne bakıyorsun