Muhabbet halindeyken akraba yada arkadaşlarıma özel hayatım hakkın gereksiz bilgiler vermemden bunaldımmm

Ben o anlatmayan tarzdaki arkadaşlarımı sildim şimdi birlikte çene çaldığımız arkadaşlarım oldu saat nasıl geçiyor anlamıyoruz.

Ben o anlatmayan tarzdaki arkadaşlarımı sildim şimdi birlikte çene çaldığımız arkadaşlarım oldu saat nasıl geçiyor anlamıyoruz.
Ben sile sile arkadaş kalmadı insan biryerden sonra acaba bana güvenmiyorlar mı psikolojisine giriyor. Ve güvenmiyordur diye daha çok şey anlatarak güven sağlamaya çalışıyorum sanırım

Ay ben akraba gruplarına girmesem bile bana oturmaya geldiklerinde herşeyi anlatıyorum daha 3 gün önce kuzenlerim bizdeydi kaynanama kadar anlattım ama onlar sanki birşey yaşamıyor sadece dinlediler örnek bile vermediler güldüğüme bakma sinirliyim aslında hem kendime hem hepsine

Ben aynı senin gibiyim ve bi özelliğinden nefret ediyorum

eskiden ben de öyleydim. simdi evlilik plani yapiyorum en yakin kuzenlerimin haberi bile yok:) hatta storiden engelliler. ne zaman birseyler kesinlesir, resmileşir o zaman haber veririm.
reklam olmaya gerek yok ya, sessizlik varsa sessizlik olsun. ne olacak yani?
eger ille de sohbet edeyim diyorsaniz bence bos zamaninizda kendinize acacak konu belirleyin. ayni siyasi gorusteyseniz siyasi bir sey söyleyin, gündemden bir sey söyleyin, sizin kiz napiyor diye sorun, hayatinizla ilgili onemsiz bir konudan bahsedin mesela gidiyorsanız kurs- varsa seyahat planiniz- evi boyama planiniz vs... onemsiz konular bulun acacak. önceden belirleyin hatta telefona kaydedin
ben kuzenlerime özel hayatımı anlatmayi biraktim ama beraberken saatlerce konusuyorum onlarla, konusacak tonla konu var. sadece iceriginde benim özel hayatım yok.
herkese de tavsiye ederim.
benim illa paylaşasim gelince KKya yazıyorum, iyi geliyor:)

Kimsenin aklıyka harekrt etmek değil ki siz farkında olmadan yine detaylı konuşmaya başlayınca o bi iki kaş göz işareti yapar anlarsınız ki yine detaya girmişssiniz hemen koonuyu değiştirsiniz.Herkes susuyorsa siz de susun o zaman

Zaman zaman ben de yapıyorum bunu..
Bunun çevreyle ilgili olduğunu da çok net söyleyebilirim. Bazıları bilgi toplama amacıyla görüşüyor. Yani bir insanın hayatında hiç mi bir şey olmaz da hep karşıyı dinlemek ister? Arkadaşlık sevinci mutluluğu paylaşacak bir müessese değil mi? Bunları da saklayacaksak neden arkadaşız o halde? Karşı taraf saklıyorsa da art niyet vardır.

Konu sahibine teşekkür ediyorum. Çünkü bir an konuyu ben açtım zannettim. Yorumları tek tek okuyacağım. Çözüm varsa çok memnun olacağım da kendi adıma

Konu konuyu aciyor ve hipnoz gibi anlatmaya basliyosun senin icin temiz ama yeri gelince baskalari o anlattiklarini ssna farkli sekillerde canini yakmaya calisacak sacma sapan. Baskalarina anlatma hic tanimadigin burda bacilarina anlat psikologa anlat yada günlük tut deftere yaz :) insanlara mutlulugunu bile anlatmamalisin

Tebrik ederim zafere
Evet özellikle anlattığım şeyleri saklayıp zamanı gelince canımı yakmak için kullanan çok oldu. Hayatımda çıkara çıkara çok kimse kalmadı maalesef. Baktığımda hep benim hatam yersiz güvenmelerim. İnsanlara alın beni buradan vurun diyorum resmen

Dimi dimi sile sile arkadaş kalmadı artık.. herkes mi fesatlık peşinde olur ya. Ben anlamadım bütün kötü insanlar mı bana denk geliyor

Çok tatlısınız ya. Ben sizin gibi insanlarla genelde arkadaş oluyorum. İçi dışı bir, arkamdan sinsi sinsi iş çevirmez diye...

Hayat sana hatalarından ders çıkarana kadar ,hep aynı hataları yaptırır .. kafana vura vura öğretir artık durman gerekiyor ser verip sır vermemelisin.

Çok tatlısınız ya. Ben sizin gibi insanlarla genelde arkadaş oluyorum. İçi dışı bir, arkamdan sinsi sinsi iş çevirmez diye...
Teşekkür ederim daha dün arkadaşımı gördüm ve en son buluşmamızda kimse birşey anlatmıyor diye tatsızlık çıkmıştı kızdım ve dün beni görmemezlikten geldi

Hayat sana hatalarından ders çıkarana kadar ,hep aynı hataları yaptırır .. kafana vura vura öğretir artık durman gerekiyor ser verip sır vermemelisin.
Doğru diyorsunuz. Demek ki canım daha o kadar yanmamış ki ders çıkaramamışım. Ama yanmasına da izin vermek istemiyorum gözümü erken açıp herkesten uzaklaşabilirm heran

Doğru diyorsunuz. Demek ki canım daha o kadar yanmamış ki ders çıkaramamışım. Ama yanmasına da izin vermek istemiyorum gözümü erken açıp herkesten uzaklaşabilirm heran
Kendine kötülük edersin özelini anlatmayacaksın hepsi bu kadar

Nazar değer diye anlatmıyorlar sinir oluuorum ben de öylelere
Ay evet öyle tiplerde var. Ben korkmadan anlatıyorum sana ne oluyor yani dimi ? Bir nazar sana değiyor sensin. En yakın arkadaşım ilişkisi olduğu halde kaç ay kiminle beraber olduğunu söylemedi ve ayrılınca da zaten ayrıldık bilmene hiç gerek yok deyip yine anlatmadı. Hiç birşey anlatmazdı buluşmalarda hep benddn beklerdi ve en son ne oldu biliyor musun bana gelip sen sürekli içini döküyorsun anlatıyorsun dünya senin etrafında dönmüyor bizimde dertlerimiz var dedi ve küstük 2 senedir hala konuşmuyoruz ve ben ona hep sordum ilişkiye nazar değer diye geçiştirir anlatmazdı başka şeyleride derdim yok gibisinden anlatmazdı sonra ben suçlu oldum

Aynısı başıma geldi. Ben her şeyi anlatıyordum ss alıp atıyodum o da soruyordu sormazsa anlatmazdım zaten o kadar detatylı. 1 ay sonra kendisi biriyle görüştü ağzından kerpetenle laf aldık. Nasıldı diyoruz buluştuk işte diyor kapatıyor. Nişanını da söylemedi ben de ona küstüm konuşmuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…