- 28 Aralık 2024
- 100
- 80
- 3
- Konu Sahibi ahsenov123
-
Bi arkadaşım da sizin gibiydi ben onu sürekli uyarırdım fazla detay verme diye .Hatta anlatmaya başlarrdı 5 dk sonra kaş göz yapardım değiştirirdi.Siz de kendi kendinize hatırlatın.muahbbet açmak istiyorsanız farklı şeyler hakkında konuşmaya çalışın kendinizden değil.Ortamda sizi uyaracaj bi arkadaşınız varsa ona söyleyin o sizi uyarsın benim yaptığım gibi.Arkadaşlar ne yazık ki yıllardır bu konu hakkında kendime bir çare bulup engel olamadım. Bir muhabbet esnasında genelde konular hep benim üzerimden ilerliyor en çok ben detay veriyorum en çok ben hayatım hakkında insanları bilgi sahibi yapıyorum ve kimse bu kadar detay vererek birşeyini anlatmıyor ve günün sonunda enayi misin kızım sen diye aynada kendime kızıyorum. Yargılamayın çünkü istemsiz bir şekilde gelişiyor. Muhabbet hiç ilerlemiyor yada herkes suspus orada gereksiz bir şekilde hayatımdan bilgiyle insanları aydınlatıp konu açmaya çalışıyorum sanki ben konuşmazsam herkes susacakmış gibi her ortamda omuzluyorum konu açma durumunu. Belki benim gibi olanlar vardır aranızdaNasıl bu durumu engelleyebilirim bir el atın
Birinin beni uyarması rahatsız eder beni çünkü onun aklıyla hareket ediyor muş gibi hissederim. Kendim çözmem lazım ama ben konuşmasam da herkes suspus oturuyor sonra hepsinden bir nefret geliyor içime sanki beni konuşturup kendileri benim sıkıntılarımla sevinmiş gibi hissediyorumBi arkadaşım da sizin gibiydi ben onu sürekli uyarırdım fazla detay verme diye .Hatta anlatmaya başlarrdı 5 dk sonra kaş göz yapardım değiştirirdi.Siz de kendi kendinize hatırlatın.muahbbet açmak istiyorsanız farklı şeyler hakkında konuşmaya çalışın kendinizden değil.Ortamda sizi uyaracaj bi arkadaşınız varsa ona söyleyin o sizi uyarsın benim yaptığım gibi.
Ayy bende gelişmede yok marifetmiş gibi anlatıp sonra günlerce stres yapıyorum niye anlattım diyeValla aynı benn aynı benn dedim okurken
Bu biraz da karakter meselesi aslında, ben değiştirmeyi denedim ve kendime çok hakim olmaya çalıştım ama yok yani olmuyor kendime anlatmadan önce bile diyorum yapma yapma diye sonra bakıyorum ortam çok sıkıcı veya muhabbetler beni sarmıyor hemen başlıyorum anlatmayaama eskiye göre gelişme var biraz bende, böyle gelip geçen olaylar dışında benim için önemli olan olayları kimse çok sormadigi surece anlatmıyorum
Bende en sonunda herkesten uzaklaşıp başka şeylere yönelmekte bulucam sanırım kendimi. Yok yani yakın arkadaşız diye güvenip anlatıyorum ama baktım ki sadece ben güveniyorum onlar demek ki güvenmiyorBen de böyleydim kendimi 40 yaşında törpüledim. Herkes susuyor mu ben de elime telefonumu alıyorum. Sadece benim sohbeti götürdüğüm arkadaş ortamına girmiyorum, çünkü o grup ben olmayınca da hep beni konuşuyor. Bana özelini anlatan güvendiğim bir kaç kişi hariç hayatımla ilgili kimseye bir şey anlatmıyorum. Onun yerine org, yan flüt çalıp film izliyorum kitap okuyorum çok daha faydalı oluyor benim için.
Zaten o kadar alışmışlar ki ee hadi anlat modundalar , sanki onların hayatlarında hiçbir gelişme yok yiyip içip uyuyorlar gibiler. E buluşmuşuz bön bön bakışmayalım diye bende konu patlatıyorumArkadaş ortamınızda sıkıntı var gibi geldi siz konuşmayınca kimsenin sohbet döndürememesi çok garip bence. Daha sosyal daha konuşkan insanlarla takılırsanız sohbet kendiliğinden akar gider siz de bu kadar detay vermek zorunda hissetmezsiniz bence
Ben de böyleyim anksiyeteden kaynaklandığını düşünüyorumArkadaşlar ne yazık ki yıllardır bu konu hakkında kendime bir çare bulup engel olamadım. Bir muhabbet esnasında genelde konular hep benim üzerimden ilerliyor en çok ben detay veriyorum en çok ben hayatım hakkında insanları bilgi sahibi yapıyorum ve kimse bu kadar detay vererek birşeyini anlatmıyor ve günün sonunda enayi misin kızım sen diye aynada kendime kızıyorum. Yargılamayın çünkü istemsiz bir şekilde gelişiyor. Muhabbet hiç ilerlemiyor yada herkes suspus orada gereksiz bir şekilde hayatımdan bilgiyle insanları aydınlatıp konu açmaya çalışıyorum sanki ben konuşmazsam herkes susacakmış gibi her ortamda omuzluyorum konu açma durumunu. Belki benim gibi olanlar vardır aranızdaNasıl bu durumu engelleyebilirim bir el atın
Valla aynı benn aynı benn dedim okurken
Bu biraz da karakter meselesi aslında, ben değiştirmeyi denedim ve kendime çok hakim olmaya çalıştım ama yok yani olmuyor kendime anlatmadan önce bile diyorum yapma yapma diye sonra bakıyorum ortam çok sıkıcı veya muhabbetler beni sarmıyor hemen başlıyorum anlatmayaama eskiye göre gelişme var biraz bende, böyle gelip geçen olaylar dışında benim için önemli olan olayları kimse çok sormadigi surece anlatmıyorum
Ay olabilir. Benim anksiyetem varBen de böyleyim anksiyeteden kaynaklandığını düşünüyorum
hadi bide ben sorayım anlatacanmi
Evlimisin çocuğun varmi. Maddi sıkıntılar varmi çalsiyormusun maaşın ne kadar
Ayyyy gel bir dertleşelim anlatayım sana, ne iyi ettinde sordunhadi bide ben sorayım anlatacanmi
Evlimisin çocuğun varmi. Maddi sıkıntılar varmi çalsiyormusun maaşın ne kadar
Öyle kendini tutamadığın an buraya yaz zaten burda herkes anonimAy olabilir. Benim anksiyetem var
Ayyyy gel bir dertleşelim anlatayım sana, ne iyi ettinde sordun
Tamam kankilerimle oturuyorken durun ben bir kulübe yazıp dönücem müsaade edin yoksa size anlatmak zorunda kalıcam derimÖyle kendini tutamadığın an buraya yaz zaten burda herkes anonim
Demene gerek yok. Sessizce yazabilirsinTamam kankilerimle oturuyorken durun ben bir kulübe yazıp dönücem müsaade edin yoksa size anlatmak zorunda kalıcam derim
Çok ilginçler gerçekten demek ki boş boş yaşayıp gidiyolar dediğiniz gibi. Bence size şöyle daha konuşkan daha hareketli insanlar lazım bunlar ölmüş üstlerine toprak atanları yokZaten o kadar alışmışlar ki ee hadi anlat modundalar , sanki onların hayatlarında hiçbir gelişme yok yiyip içip uyuyorlar gibiler. E buluşmuşuz bön bön bakışmayalım diye bende konu patlatıyorumEn son silip engelliycem hepsini o raddeye geldim
Ay evet öyle yaa ölü hepsiÇok ilginçler gerçekten demek ki boş boş yaşayıp gidiyolar dediğiniz gibi. Bence size şöyle daha konuşkan daha hareketli insanlar lazım bunlar ölmüş üstlerine toprak atanları yok
Tahmin etmiştimAy olabilir. Benim anksiyetem var
Ayyyy gel bir dertleşelim anlatayım sana, ne iyi ettinde sordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?