- 17 Temmuz 2021
- 7.125
- 23.230
- 298
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Bizim burda da boyle hastaneler yetersiz saglik ocagindan farksiz merkeze yonlendiriyorlar :)Çok yanılıyorsunuz derim ben naçizane. Tatile gelmekle yaşamanın arasındaki farkı bir operasyonda sizi nasil 300_500 km ileri bir devlet hastanesine sevkettiklerinde en iyi anlarsınız Allah korusunMesela Aydın,Manisa Denizli gibi sevkediyorlar. Yeterli doktor ve branşı asla yok.Benim eşimin böreğinden taş varmış 2,5 cm hem de ,Bodrum devlet hastanesinde taşı göremediler, büyük şehire gitti orda tetkik yaptırdı da öyle göründü ,siz düşünün gerisini Ha derseniz ki benim ekonomik durum çok iyi ,o zaman Acibadem de ,Amerikan hastanesinde çok iyi doktorlar ve tedaviler mevcut ama acibadem en son kışın gitmiştim sgk dahilinde 1000 tl civarı sadece muayene idi.Amerikan hastanesi ise sgk kabul etmiyor .Benim bi arkadaşımın bebeği oldu Bodrum da ,sırf doktorlara para yetmiyor diye buyuk şehire göçtüler.Bebegjn özel bi durumu vs de yoktu cok şükür.,sıradan sağlıklı ,kontrollere giden,aşısı takip edilen bi bebek yani.Neyse ,ben ne kadar yazsam buralarda yerlesik yaşamayan anlamaz ya da anlamak istemez çünkü cografya muhteşem gerçekten ,o yönden haklısınız.
Aslinda ayni seyden bahsediyoruz aslinda, sahsen burdaki hersey diger yerlere gore pahali, fethiye icin de ayni seyi dusunuyorum o yuzden. Ama marmaris uygun gelmisti. Orda yasayan arkadaslarim da var senelerin gozlemi diyebilirim yani. Hem pahali hem olanaklar yetersiz cogu yerde