Ayy bugün o Gülizar neydi öyle.Müge Anlı yı gerçekten seviyorum, televizyonda denk geldiğinde elimden geldiğince tamamını seyretmeye çalıştığım tek program. Helal olsun kadına, iç işleri bakanı falan olsa araştırdığı sapıkları bulup yakalatır, duyduğu pedofilleri ve çocuk çetelerini yok eder, yolsuzlukları tek tek ortaya çıkartır, delillerle insanın gözüne sokar.. ama nerdee
çocuklarına acıdım konuşan siyah tshirt giyen kadının, bugün sabah dışarıdaydık çok bölük pörçük seyrettim bugün, aydındaki cinayet çözüldü mü? hani şu yanlışlıkla vurulan adam, siz biliyor musunuzAyy bugün o Gülizar neydi öyle. ☹ Klinik vaka.
Ben de çok izleyicisi değilim o siyah t shirt giyen kadın kilitledi bugün beni gülizar o. Diğer olayı bilemiyorum bi olayda da kemik bulup getiriyomuş bi köpek bi yerlerden köpeğe sinyal cihazı takacaklardı anneden de dna örnekleri alınacaktı. Şimdilik bunları biliyorum. Bu olay nerdeydi onu da bilmiyorum.çocuklarına acıdım konuşan siyah tshirt giyen kadının, bugün sabah dışarıdaydık çok bölük pörçük seyrettim bugün, aydındaki cinayet çözüldü mü? hani şu yanlışlıkla vurulan adam, siz biliyor musunuz
Daha çözülmedi ama son zaman bir gizli tanık çıktı ve kuzenin uerine onin olduruldugunu söyledi ama kimin uaptigi belli değil halaçocuklarına acıdım konuşan siyah tshirt giyen kadının, bugün sabah dışarıdaydık çok bölük pörçük seyrettim bugün, aydındaki cinayet çözüldü mü? hani şu yanlışlıkla vurulan adam, siz biliyor musunuz
Başladı dünden beri saat 10da yayında yeni stüdyo daNe zaman başlıyor?
ben çok etkilendim o ana babayla beraner bende ağladım çok yazık ya rabbim böle kötü insanlara nefes aldırmasın anne de kalktı ortadanşu sıra Aleyna Çakır konusu var
12 yıl 6 ay vermişlerKadir şeker davası görümcekmis..
Insaalah bu çocugun hayatini mahvetmezler
mugeyide cildirtti haticeHatice Metin Kahraman çiftini izlediniz mi kızlar?