Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Ayy bugün o Gülizar neydi öyle. Klinik vaka.

Ayy bugün o Gülizar neydi öyle. ☹ Klinik vaka.
çocuklarına acıdım konuşan siyah tshirt giyen kadının, bugün sabah dışarıdaydık çok bölük pörçük seyrettim bugün, aydındaki cinayet çözüldü mü? hani şu yanlışlıkla vurulan adam, siz biliyor musunuz

Ben de çok izleyicisi değilim o siyah t shirt giyen kadın kilitledi bugün beni gülizar o. Diğer olayı bilemiyorum bi olayda da kemik bulup getiriyomuş bi köpek bi yerlerden köpeğe sinyal cihazı takacaklardı anneden de dna örnekleri alınacaktı. Şimdilik bunları biliyorum. Bu olay nerdeydi onu da bilmiyorum.

Daha çözülmedi ama son zaman bir gizli tanık çıktı ve kuzenin uerine onin olduruldugunu söyledi ama kimin uaptigi belli değil hala

Gülizar sosyopat olabilir, çocuğu ölmüş birisine göre çok duygusuz bir görüntüsü var, yanındaki de sakinleştirici içmiş gibi. adam döverken öldürmüş sonra da yangın süsü vermişler gibi. adam kadını da dövüyor olabilir. İçim kalktı bugün izlerken, o diğer çocuğu da alırlar inşallah bir an önce

En son merak edip Palu ailesini izlemiştim YouTube tekrarından. Başka da izlemem diyordum çünkü çok sinir bozucu. Son çıkan şiar olayını duyunca dayanamadım yine baktım. Felaket şeyler...

Aleyna cakir konusu fena. Bence birileri bu uygun ailesinin ipini cekiyor. Bu kadar guvendikleri olan insanlarin ortaya bu kadar dokulmesi normal degil. Turkiye de yasiyoruz.

Kadir şeker davası görümcekmis..
Insaalah bu çocugun hayatini mahvetmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…