yanlis hatirlamiyorsam o eniste ve karısı tutuklandi.Adını unuttum da
Karısının yeğenini taciz eden adamin konusu sonuca ulaştı mı?
Bi gün baktim, ona denk gelmistim, hâlâ aklimda, merakta kaldim.
Anneleri (nine) kayıptı esas, onu arıyorlardı.
gülsüm nineydi galiba o konu kapandııı gibiAdını unuttum da
Karısının yeğenini taciz eden adamin konusu sonuca ulaştı mı?
Bi gün baktim, ona denk gelmistim, hâlâ aklimda, merakta kaldim.
Anneleri (nine) kayıptı esas, onu arıyorlardı.ül
Ha evet, nette aradim, Gülsüm nineymis. Kizi ve damadi mi tutuklanmis? Cenazeye ulasildi mi acaba, biliyor musunuz? Yazik, zaten 92 yaşında kadın ya....gülsüm nineydi galiba o konu kapandııı gibi
malesef konu yarım kaldı gibiHa evet, nette aradim, Gülsüm nineymis. Kizi ve damadi mi tutuklanmis? Cenazeye ulasildi mi acaba, biliyor musunuz? Yazik, zaten 92 yaşında kadın ya....
Deliller kesin olup tutuklandilarsa iyi bi sey.yanlis hatirlamiyorsam o eniste ve karısı tutuklandi.
ikranur u amcası öldürmüş ben şokk
gerçekten dünya nereye gidiyor belli değil halası ve amcası arasındaki bir ilişkiye şahit olmuş olabilir diyolar ikranur için de. günahları boynuna artıkhalasıda yardım etmiş insan yeğenini kendi çocuğu gibi görmez mi ya anlayamıyorum ben
kimin olursa olsun bir can bir çocuğa kıyılır mı
Hala 25 amca 14 yaşında arasında ne tarz ilişki olabilir ki bence başka şeylerde çıkacak gibi vahh gidene olan küçük kıza oldugerçekten dünya nereye gidiyor belli değil halası ve amcası arasındaki bir ilişkiye şahit olmuş olabilir diyolar ikranur için de. günahları boynuna artık
bilemiyorum ensest ilişki olabilir diyolar müge anlı da açıklama yapamadı tam olarak çıkar yakında ortayaHala 25 amca 14 yaşında arasında ne tarz ilişki olabilir ki bence başka şeylerde çıkacak gibi vahh gidene olan küçük kıza oldu
Hayır yaa inşallah öyle bişey değildir hiç o bakımdan düşünmemiştimbilemiyorum ensest ilişki olabilir diyolar müge anlı da açıklama yapamadı tam olarak çıkar yakında ortaya
insanın aklına her türlü şey geliyor ama inşallah değildirHayır yaa inşallah öyle bişey değildir hiç o bakımdan düşünmemiştim
bende onun icin geldim kocaeli de ki iki kadinin oldurulmesi ile ilgili paylasim yapilmis mi diye dusundum ama aktif topik yok sanirim .Selam kızlar
Müge ile ilgili topik arıyorum olayların konuşulduğu kritik yapıldığı
Bunu buldum ama buraya Şubatta yazılmış. Bildiğiniz başka yer var mı? Veya burda devam edelim
tedaviyi ailesi uapacakti onlarin sorumluluguydu demek ki ailesi de cahildi yada farketmedilerBu Sinan a üzülen bir tek ben miyim ya.Evet hiç olmayacak saçma sapan şeyler yapmış,bunları kimse de kabullenemez ama adamın çok ciddi kişilik problemi var yani normal bir insan değil.Takintili ve kişilik bozukluğu var.Kesinlikle tedavi olması gerektiğini düşünüyorum.Yanlis mi düşünüyorum bilmiyorum.