- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.784
Tam bakamadım bugün ama bu abi de bir iş var palu ailesinin davası nasıl oldu haberiniz varmı ??Günaydın Mügecanlar
Bugun ızleyemedım. Dunkı programı ızledım. Abıde ne var neden cocuk baska bırıyle evlılık dusunemeyecek durumdaymıs anlayamadım. Yanı gay mı veya ıktıdarsız mı cozemıyorum. Bunlar varsa bu ısler abının basının altından cıkmaz dıyede dusunuyorum ama abı garıpTam bakamadım bugün ama bu abi de bir iş var palu ailesinin davası nasıl oldu haberiniz varmı ??
Evet evlilik düşünmemeyecek bir yapıda dediler sanırım öyle ama aciklamadirBugun ızleyemedım. Dunkı programı ızledım. Abıde ne var neden cocuk baska bırıyle evlılık dusunemeyecek durumdaymıs anlayamadım. Yanı gay mı veya ıktıdarsız mı cozemıyorum. Bunlar varsa bu ısler abının basının altından cıkmaz dıyede dusunuyorum ama abı garıp
Bu konuyu neden bıraktı acaba bende merak ediyorum ama gelinin ailesi ve kocasının işi sanırım
Gelin zaten bir bahane ile gitti Konya'ya. Kocası da siz tek bir noktaya takıldınız. Ben kendi imkanlarımla araştıracağım cinayeti deyip gitmiş. Öyle hatırlıyorum. Müge işliyordu aslında. Doktor bir evlat ve atarlı bir kız da vardı. Onlar neden devam etmediler bilemedim. Belki izledim hatırlamıyorum.Bu konuyu neden bıraktı acaba bende merak ediyorum ama gelinin ailesi ve kocasının işi sanırım
Bende belki izlemişimdir hatırlamıyorum konu tıkandı belki bazı konularda öyle oluyor çünküGelin zaten bir bahane ile gitti Konya'ya. Kocası da siz tek bir noktaya takıldınız. Ben kendi imkanlarımla araştıracağım cinayeti deyip gitmiş. Öyle hatırlıyorum. Müge işliyordu aslında. Doktor bir evlat ve atarlı bir kız da vardı. Onlar neden devam etmediler bilemedim. Belki izledim hatırlamıyorum.
yaaa ben işteyim izleyemiyorum da geçen denk gelmiştim çok üzülmüştüm teyzeye. ama çocuğu olduğuna bende inanmıştım içten içe.. çok üzücü..Sonuç olumsuz.
Ben daha çok kıza üzüldüm kadın zaten bırakmış gitmiş ama diğeri bırakılmış böyle düşününce o kız bir daha yıkıldıTeyzeye üzüldüm ya
İkisine de yazıkBen daha çok kıza üzüldüm kadın zaten bırakmış gitmiş ama diğeri bırakılmış böyle düşününce o kız bir daha yıkıldı
Satı ermiş olayı ortada sanki sadece ceset yokİkisine de yazık ☹
Delil karartmak için yakmışlar sanki araziyi.Satı ermiş olayı ortada sanki sadece ceset yok
Bakalım ne olacak gerçektenzor şu polisimizin askerimizin işi Allah yardımcıları olsunDelil karartmak için yakmışlar sanki araziyi.