- 20 Haziran 2016
- 3.687
- 7.882
Çıldırtmadığı insan var mı yamugeyide cildirtti hatice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıldırtmadığı insan var mı yamugeyide cildirtti hatice
Altınım bilezigim oteberim nolcak müge hanım, getirsin bileziğini altınımımugeyide cildirtti hatice
o kadin peygamber sabri olsa cekilmez 2 tane yapistirasim geliyor adam iyi dayaniyorAltınım bilezigim oteberim nolcak müge hanım, getirsin bileziğini altınımı
Hak veriyorum emeği gitmiş ama bozuk plak gibi aynı şeyleri söylediği için millet sıkıldı kadından.
Paranın hepsini birden istiyor bide adamı boşayıp gidecek aklınca
Adam da az değil aslında bakma sen , oda arada lafları iyi söylüyor.o kadin peygamber sabri olsa cekilmez 2 tane yapistirasim geliyor adam iyi dayaniyor
haketmiyor mu ama Adam beddua ediyor etmese iyi ama canina tak etmis artik gecen aglayinca uzuldumAdam da az değil aslında bakma sen , oda arada lafları iyi söylüyor.
Adamın canına yetti artık, altınım öteberim diye diye bana sınır geldi evde .haketmiyor mu ama Adam beddua ediyor etmese iyi ama canina tak etmis artik gecen aglayinca uzuldum
Bakalım boşanacaklar mi müge açıklar heraldeBende kacirmiyorum. Haticeye yapilacak en iyi seydi adamin bosamasi o ne cene yaaaa
eee kayserili bizdende o cikardiAltınım bilezigim oteberim nolcak müge hanım, getirsin bileziğini altınımı
Hak veriyorum emeği gitmiş ama bozuk plak gibi aynı şeyleri söylediği için millet sıkıldı kadından.
Paranın hepsini birden istiyor bide adamı boşayıp gidecek aklınca
Altinlari istemese bosar ama adamin evi gidecek kadini bosayabilmek icinBakalım boşanacaklar mi müge açıklar heralde
Buna Allahin cezasi denir gorunce bile cinlerim tepeme cikiyor bi kac videosunu izledim youtubeda kadinin cocuk falan umrunda mi ki
Kadın kayserili değil galiba başka şehirden gelmiş evlenipeee kayserili bizdende o cikardi
Bence kadın balıkçıda çalışmaya devam eder paraları bavulda zulalamaya devamAltinlari istemese bosar ama adamin evi gidecek kadini bosayabilmek icin
Bunu en cani tecavüzlerin eline vermek lazım
Altinda yukseldi zor biraz. Anlamadigim madem kadinin durumu yok diye evlenmis bu adam ne ara bu kadar altin para yapmis pes yaniBence kadın balıkçıda çalışmaya devam eder paraları bavulda zulalamaya devam
Kadının önceki eşinden boşanınca bikac bileziği varmış sanırım 5 senedir de balıkçıda çalışıp hiç harcamamış demekki 11 e kadar çalışıyormuş zatenAltinda yukseldi zor biraz. Anlamadigim madem kadinin durumu yok diye evlenmis bu adam ne ara bu kadar altin para yapmis pes yani
pislik defalarca hami cocuklari hic dovmezdi dedi k..tak!
Hami de biseye benzese bari , akılsız kadinpislik defalarca hami cocuklari hic dovmezdi dedi k..tak!