Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Tam bakamadım bugün ama bu abi de bir iş var palu ailesinin davası nasıl oldu haberiniz varmı ??
Bugun ızleyemedım. Dunkı programı ızledım. Abıde ne var neden cocuk baska bırıyle evlılık dusunemeyecek durumdaymıs anlayamadım. Yanı gay mı veya ıktıdarsız mı cozemıyorum. Bunlar varsa bu ısler abının basının altından cıkmaz dıyede dusunuyorum ama abı garıp

Bugun ızleyemedım. Dunkı programı ızledım. Abıde ne var neden cocuk baska bırıyle evlılık dusunemeyecek durumdaymıs anlayamadım. Yanı gay mı veya ıktıdarsız mı cozemıyorum. Bunlar varsa bu ısler abının basının altından cıkmaz dıyede dusunuyorum ama abı garıp
Evet evlilik düşünmemeyecek bir yapıda dediler sanırım öyle ama aciklamadir

Önceki evliliğinden de bu yüzden boşandı dediklerine göre paravan evlilik yaptı sanırım ://

Abi nin rahatlığı çok sinir bozucu kardeşim oldu demişler aynı apartmanda oturudgu aile fertlerine yemek sonra su çay iciyorken anlatmis bir gün sonra

Hem şok oldum duyunca diyor hemde inanamadim o yüzden geç söyledim diyor

Programa daha öncede çıkmış ama kardeşim kız için gitmiş deyip programdan ayrılmış yayına çıkmadan

Ve programa ilk geldiğinde msj olayından bahsetmemiş

Bugün de bir sürü face hesabı oldguu cikti farklı mesleklerde kayit etmiş kendini

Bugün programda bir kadın hiç görmediği annesinin ölüm haberini aldı tıkandı kaldı. Ne kadar üzüldü ağladı. Adam kardeşinin ölüm haberini almış işe filan gitmiş. Kimseyi aramamış. Ortalığı yıkar insan.

Ben geçen sezon konya da öldürüne karı koca olayını çok merak ediyorum. Çözülemedi. Aslında çözüldü de itiraf gelmedi gibi.

Bu konuyu neden bıraktı acaba bende merak ediyorum ama gelinin ailesi ve kocasının işi sanırım
Gelin zaten bir bahane ile gitti Konya'ya. Kocası da siz tek bir noktaya takıldınız. Ben kendi imkanlarımla araştıracağım cinayeti deyip gitmiş. Öyle hatırlıyorum. Müge işliyordu aslında. Doktor bir evlat ve atarlı bir kız da vardı. Onlar neden devam etmediler bilemedim. Belki izledim hatırlamıyorum.

Gelin zaten bir bahane ile gitti Konya'ya. Kocası da siz tek bir noktaya takıldınız. Ben kendi imkanlarımla araştıracağım cinayeti deyip gitmiş. Öyle hatırlıyorum. Müge işliyordu aslında. Doktor bir evlat ve atarlı bir kız da vardı. Onlar neden devam etmediler bilemedim. Belki izledim hatırlamıyorum.
Bende belki izlemişimdir hatırlamıyorum konu tıkandı belki bazı konularda öyle oluyor çünkü

Müge Anlı yı gerçekten seviyorum, televizyonda denk geldiğinde elimden geldiğince tamamını seyretmeye çalıştığım tek program. Helal olsun kadına, iç işleri bakanı falan olsa araştırdığı sapıkları bulup yakalatır, duyduğu pedofilleri ve çocuk çetelerini yok eder, yolsuzlukları tek tek ortaya çıkartır, delillerle insanın gözüne sokar.. ama nerdee

X