Keske bırı almak ıcın kacırmıs olsa o kadar cok ıstıyorum kı bunu ama maalesef ben cocugun ılk amcanın alısından sonra eve dondugune bıle ınanmıyorum . Hanı uyudu uyandı tekrar kapıya cıkardılar dıyorlar ya, orası yok.Maalesef çocuğa kötü bişeyler yapmış olabilir amca Annesi de şahit gibi sanki olaya
Saklıyorlar bişeyler
inşallah tecavüz etmemiştir
Ya ne biçim bi ülke burası ya
Allah belasını versin yaptı ise
bende amcanın annede gözü olduğunu düşünüyorum çok mide bulandırıcıKeske bırı almak ıcın kacırmıs olsa o kadar cok ıstıyorum kı bunu ama maalesef ben cocugun ılk amcanın alısından sonra eve dondugune bıle ınanmıyorum . Hanı uyudu uyandı tekrar kapıya cıkardılar dıyorlar ya, orası yok.
Tecavuz edıp öldürdü veya öldü diye dusunuyorum . Belkıde öldü de getırdı eve o sekılde yattı ama asla uyuduguna ınanamıyorum .
Bırde bu cocuk yanı uvey amca nın acaba annede gozumu var dıye dusunuyorum , ne bılım bu ne öfke
Ben bugunkı yayını gec ızledımbende amcanın annede gözü olduğunu düşünüyorum çok mide bulandırıcı
evet ya çok üzüldüm bende yavrum kimbilir başına ne getirdiler inşallah sağ salim bulunurBen bugunkı yayını gec ızledım
yuregıme ındı , ecrının babası ölen kocanın olmama ıhtımalı cok yuksekmıs. Megerse kocası kadını satıyormus ah nasıl uzuldum ya yavrum ya
Sonrada yeğeniyle ilişkisi var diye kalp krizi geçirip beşiği savuruyor hayvanBen bugunkı yayını gec ızledım
yuregıme ındı , ecrının babası ölen kocanın olmama ıhtımalı cok yuksekmıs. Megerse kocası kadını satıyormus ah nasıl uzuldum ya yavrum ya
Dün bırbırıne gırdıgınde aıle uyelerı muge olayı bastırmalıydı, o arada ıtıraf gelebılırdı.Gram umudum yok ama umarım 1.5 yaşındaki minik yavru yaşıyordur.... Babaanne karakter yoksunu, amca at hırsızı, anneyle baba ahlaktan bir haber.. Yine ve de hep olan masuma oluyor..... Çok üzgünüm
Bende gördüm kuzum ya haberi okuduğumdan beri içim parça parçaEcrin in maalesef ölüsü bulunmus
Sorma ağlıyorumBende gördüm kuzum ya haberi okuduğumdan beri içim parça parçahiç şansı yokmuş garibimin 1,5 yıl bile doğru düzgün yaşamamış
Tecavuz var mı..Parçalar halinde...
Elleri kırılsın diyecem ama olan minnacık kuzuya olduSorma ağlıyorum
Nsıl kıyıldı ya nsıl parçalandı
Çünkü onları durduran yasa yok aksine bunları yapmasına alkış tutan zihniyet varO kadar üzgünüm ki. Konuşamıyorum bile. Ne istiyorlar bu çocuklardan kadınlardan hayvanlardan.