Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Korkuyorum biliyormusunuz bu dünyaya çocuk getirmeye. İçim yanıyor. Hiç birşey düzelmiyor. Ve giderek çamura battığımızı hissediyorum.
Malesef ama bu dünyada kötüler kadar iyilerden yaşamalı. Onlar kazanmamalı çocuklara merhametli kalmayı öğretmeli düzeni değiştirecek olanlar var sadece istemiyorlar 😔

Bu komşu yayında niye gülümseyip duruyor?
Özkan ve hacer’in yalanları ortada olmasa ben bu adamdan şüphelenirdim net.
Kendisi de 3 yaşında bir evlat sahibiymiş, 1,5 yaşındaki bebeğin kemikleri toplanıyor ve aile bu adamı suçluyor ama suratta hep bi tebessüm. Ortalığı yıkmaz mı insan?

Kendisi de 3 yaşında bir evlat sahibiymiş, 1,5 yaşındaki bebeğin kemikleri toplanıyor ve aile bu adamı suçluyor ama suratta hep bi tebessüm. Ortalığı yıkmaz mı insan?
Adam imamdı galiba. Nihat hatipoğlu geliyor aklıma. İşi gereği güler yüzlü olması gerekiyor diye düşündüm ben ama bilemedim.

Yapısı öyle olabilir , sakin bir kişiliği vardır zaten adam tüm iddialara cevap veriyor , bilemem ama ben adama inandım hiç açığı yok . Ayrıca kendisinin de dediği gibi Özkan la ilgili şüphelerini dile getirdiği için bir anda anne-oğul tarafından suçlu ilan edildi .

Yapısı öyle olabilir , sakin bir kişiliği vardır zaten adam tüm iddialara cevap veriyor , bilemem ama ben adama inandım hiç açığı yok . Ayrıca kendisinin de dediği gibi Özkan la ilgili şüphelerini dile getirdiği için bir anda anne-oğul tarafından suçlu ilan edildi .

Evet söylediklerinde çelişki yok ama bilemiyorum tepkileri bana normal gelmediği için böyle düşünüyorum belki. Yine de üzücü bir durum ortada biri beni suçlasa çok daha farklı tepkiler verirdim sanırım..

Tuncay Ustael, Allah bin türlü belanı versin hem bu dünyada hem de ahirette . İsa ne iş onu bir türlü anlamadım nasıl destekledi o şeytanı kendi ailesine karşı?
Şimdi tv de görünce yine içim ezildi Meryem ,Melike göz göre göre yaşadıkları , keşke daha farklı olsaydı :KK43:

Son düzenleme:
Tuncay Ustael, Allah bin türlü belanı versin hem bu dünyada hem de ahirette . İsa ne iş onu bir türlü anlamadım nasıl destekledi o şeytanı kendi ailesine karşı?
Şimdi tv de görünce yine içim ezildi Meryem ,Melike göz göre göre yaşadıkları , keşke daha farklı olsaydı :KK43:
palu ailesini mi işlediler tekrar?
var mı yeni bi gelişme?

palu ailesini mi işlediler tekrar?
var mı yeni bi gelişme?
Meryem ve Melike'nin öldüğünü kabul etmiş , ama kendi öldürdüğünu değil..
Yayın yasağı kalktığı için işliyorlar artık.. karısı hala aynı kafada devam ediyormuş..

Akıl sağlıkları yerinde diye rapor çıkıyor.
Ama avukatları kabul etmiyor. Canlı yayına çıktı bugün.. ilk başta algilamadim ama haberler de gördüm. Adama gıcık olmuştum, onlardanmis meger
Ana adamda şunu savunuyor bence de haklı akıl sagliklari yerinde olabilir ama ruhani varlikllara inançları yüzünden bunları yapmışlar buna da bakılmalı diyor

bu palu ailesi meryem ve melikenin içine 3 harfliler kaçtı onları öldürürsek meryem ve melike geri dönecek sanıyormuş.
yani öldürülmesine işkence edilmesine izin verdiklerinin meryem & melike değil içine kaçan 3 harfli olduğunu sandıkları için sesleri çıkmamış.

bu palu ailesi meryem ve melikenin içine 3 harfliler kaçtı onları öldürürsek meryem ve melike geri dönecek sanıyormuş.
yani öldürülmesine işkence edilmesine izin verdiklerinin meryem & melike değil içine kaçan 3 harfli olduğunu sandıkları için sesleri çıkmamış.

Allah insanı akıldan etmesin .
Tecavüzlere de mi bu yüzden göz yummuşlar? Kendi öz halalarını dövüp zorla senet imzalatıp evini elinden almaya çalışırken ki amaçları neymiş acaba ? Kim yapıyor-yaptırıyormuş bunları?
Bugün izleyemedim ama tüm aile her şeyi bildikleri halde susmuşlar. Baş şeytan Tuncay ve yardımcı İsa yaptıklarının bin katını yaşasınlar.

X