- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.775
Öldüğünü kabul edip biz öldürmedik demeleri üzerine ins 3-5 yil yatip çıkmazlarPalu ailesi Melike ve Meryem in öldüğünü kabul etmiş ama onlar öldürmemişlermiş . Baba hariç onun ilgisi yok , o dönem cezaevindeymiş . Allahım Tuncer de dahil olmak üzere parmağı olan hepinizin belasını versin , şeytanlar ...
Çıkamazlar artık diye dudüşünüyor çünkü herşey apaçik ortada.Öldüğünü kabul edip biz öldürmedik demeleri üzerine ins 3-5 yil yatip çıkmazlar
Eğer öyle olursa çok yazık
Öyle bir şey olmaz inşallah . Bunca rezillikten sonra o adamın serbest kalması ihtimali bile olmamalı . Keza bunca şeyi bilip sessiz kalan belki de yardım eden bilemiyorum lanet karısı ve diğerleri hiçbiri serbest kalmamalı .Öldüğünü kabul edip biz öldürmedik demeleri üzerine ins 3-5 yil yatip çıkmazlar
Eğer öyle olursa çok yazık
Acaba nette yada video altlarında yazan yorumlar gerçek mi çocukların çektiği eziyetlerÖyle bir şey olmaz inşallah . Bunca rezillikten sonra o adamın serbest kalması ihtimali bile olmamalı . Keza bunca şeyi bilip sessiz kalan belki de yardım eden bilemiyorum lanet karısı ve diğerleri hiçbiri serbest kalmamalı .
Atılması için geç kalındı maalesef o çocukları çok kötü durumdaymis Allah yardımcıları olsunPalu ailesi sonunda sulalece hapise atildi turkiye rahatladı
Ne olacağı belli oldu mu , Cenazeler ortaya çıktı ya da herşeyi anlattılar mı ?Palu ailesi sonunda sulalece hapise atildi turkiye rahatladı
Sanirim çıkmadı sadece kemik çıkmıştı açıkçası takip etmiyorum artık insanin psikolojisini bozuyor daha çok, yanlis bilgi bilgi vermek istemem canımNe olacağı belli oldu mu , Cenazeler ortaya çıktı ya da herşeyi anlattılar mı ?
En son tv de çıkan kemiklerin hayvanlara ait olduğu söylendi . Yayın yasağı olduğu için bende son durumu bilmiyorum açıkçası merak da ediyorum .Sanirim çıkmadı sadece kemik çıkmıştı açıkçası takip etmiyorum artık insanin psikolojisini bozuyor daha çok, yanlis bilgi bilgi vermek istemem canım
kadınlar pek itiraf etmiyo sanki
yanılmışım
Vahşet... Eşini önce öldürdü, sonra tandırda yaktı
14.02.2019 - 20:13 | Son Güncelleme: 14.02.2019 - 20:18
İHA
tandır kulübesinde olay yeri inceleme ekipleri, topladıkları delilleri Adli Tıp Kurumuna gönderdi.
Cinayet zanlısı Kıymet Albayrak, emniyet ekiplerince gözaltına alındı. Albayrak’ın daha önce de 10 gündür eşinden haber alamadığı gerekçesiyle özel bir televizyon kanalındaki canlı yayına katıldığı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor
Olay, Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Sultandağı ilçesinde ikamet eden Kıymet Albayrak isimli kadın, dini nikahlı eşi Abdullah Gazi Akbıyık’ın 10 gündür eve gelmediği şeklinde emniyete kayıp başvurusunda bulundu.
Bunu üzerine soruşturma başlatan emniyet ekipleri, Akbıyık’ı Kıymet Albayrak’ın öldürebileceği şüphesi üzerine, kadını sorguya aldı.
Emniyetteki sorgusunda Abdullah Gazi Akbıyık’ı kendisinin öldürdüğünü itiraf eden Kıymet Albayrak’ın, dini nikahlı eşini önce öldürdüğü, sonra da ekmek tandırında yaktığı tespit edildi.
Evde inceleme yapıldı
Öte yandan, olay yeri inceleme ekipleri öldürülen Abdullah Gazi Akbıyık’ın evinde inceleme yaparak, yakılan tandırda kriminal bir delil arandı. Ekmek yapımında kullanılan tandır kulübesinde olay yeri inceleme ekipleri, topladıkları delilleri Adli Tıp Kurumuna gönderdi.
Cinayet zanlısı Kıymet Albayrak, emniyet ekiplerince gözaltına alındı. Albayrak’ın daha önce de 10 gündür eşinden haber alamadığı gerekçesiyle özel bir televizyon kanalındaki canlı yayına katıldığı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor
https://www.cnnturk.com/turkiye/vahset-esini-once-oldurdu-sonra-tandirda-yakti
Beynim zonkluyor
Kıymet Akbıyık'ın, ne olduğunu bildiğine emindim ama öldüreceğine ihtimal vermiyordum.Öldürmüş bile olsa kazayla olmuştur diye düşünüyordum.
Kızı öldürmüş maalesef annesi korumak için susmusBeynim zonkluyor
Ay ağlamaktan mahvoldum yamüge anlı bile dedi ki, bilseydim bu konuyu işlemezdim