Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

aa ne olmuş belli olmuş mu katil sedanurun kimmiş?
Böyle yazıyor

CİNSEL İSTİSMAR SONRASI BOĞARAK ÖLDÜRDÜLER: Ahmet K.'nın emniyetteki ifadesine göre; Ertan Bozkurt ile birlikte Sedanur'u dere yatağına götürdüler. Yolda giderken diğer zanlı Hikmet Uç ile karşılaştıklar. Ahmet K. ona da kendileri ile gelmelerini teklif etti. Dere kenarına götürdükleri Sedanur'u önce bağladıklarını belirten Ahmet K., ardından da sırayla tecavüz ettiklerini aktardı. Ahmet K. cinsel saldırı sonrasında Sedanur'u boğarak öldürdüklerini de itiraf etti. Diğer iki zanlı ise emniyetteki ifadelerinde bu anlatılanları reddetti

iğrenç ya.. çok kötü allah ailesine sabır versin.. allah kahretsin o yaratıkları inşallah cezaevinde barındırmazlar onları!! ailesi yıkılmıştır iyice sabah sabah çok kötü oldum

Bugünkü programı izledim. Çocukların yaşadığıklarına rağmen bu insanlar hala nasıl dışarıda kalmış anlamadım.
Müge Anlı çocukların raporlarını okurken sinirden televizyonu kırasım geldi.
Damat diyor kızları bana tecavüz etti anne ve kardeşler aval aval bakınıyor.
Offf devam edemeyeceğim...

Tuhaf insanlar resmine damadı aklamaya gelmişler yazık karısı ölesiye savunuyor eminim işkence korkusundan falan

Allah ıslah etsin

Siz sanırım sürekli izliyorsunuz. Bu aile kimin talebi ile programa katılmış?
Bana üzerindeki suçları teyzelerinin üzerine atmak için katılmış gibi geldi.
Programa Havva hanım geldi iki oğlu ile dediğiniz gibi suçu soy ismini verdikleri ailenin üzerine atacaklardi sanırım ama döküldükce döküldüler ://

Palu ailesi Melike ve Meryem in öldüğünü kabul etmiş ama onlar öldürmemişlermiş . Baba hariç onun ilgisi yok , o dönem cezaevindeymiş . Allahım Tuncer de dahil olmak üzere parmağı olan hepinizin belasını versin , şeytanlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…