Şu gürsel olayı da sıktı artık herşey çözüldü bulundu bıraksınlar kendi hallerine
Teyzenin dolamdirilmasina şaşırmadım da foto atması imkansız gelmişti ://
Bunu eşimden söyledi torunlarına harcamaslzdi gitmiş elin adamına yedirmiş parayı dedi ://ay ben dolandırıldığına da inanmadım, gezmiş tozmuş, paraları gönüllü vermiş işte, kaç yaşında kadınsın insan hiç mi araştırmaz evli mi bekar mı, hem akıl var mantık var 40 yaşında adam seni ne yapsın, bi de diyoki genç olması iyiydi yaşlı olsa ben ona bakmak zorunda kalcaktım
yani evlat acısı çektiğine torunlarıyla ilgilenseydi inanırdım anca, 7 torun babasız kalmış orda bu neyin derdinde, parayı torunların eğitimine harcasana madem sokağa atcağına
Şu gürsel olayı da sıktı artık herşey çözüldü bulundu bıraksınlar kendi hallerine
Teyzenin dolamdirilmasina şaşırmadım da foto atması imkansız gelmişti ://
Bı kişi yayına bağlandı ve kadının alıp kendi arabasına bindirerek götürdüğünü söyledi ve o kadinla ailenin hiç bir bağlantısı yokBen Gürsel konusunu göremedim bugün , bekledim oysa ki . Çocuk neden çalındı tam belli değil bence , kimin parmağı var ? Ben de tam oturmadı o olay , o yüzden hala merak ediyorum .
Canım sen sürekli izliyorsun galiba bu sedanur olayı ne olduBı kişi yayına bağlandı ve kadının alıp kendi arabasına bindirerek götürdüğünü söyledi ve o kadinla ailenin hiç bir bağlantısı yok
Bence tesadüfen aldı gitti çocuğu yoksa geçmiş gün illa ki söyleyen olurdu yani ://
Hala açıklığa kavuşmadi sözde adli tıp raporu beklemiyormus ve hala bu konuyla ilgili 3 kişinin tutuklaması devam ediyor dedi müge anlı o konuya devam edemiyor çünkü yayın yasağı getirildi ://Canım sen sürekli izliyorsun galiba bu sedanur olayı ne oldu
Bı kişi yayına bağlandı ve kadının alıp kendi arabasına bindirerek götürdüğünü söyledi ve o kadinla ailenin hiç bir bağlantısı yok
Bence tesadüfen aldı gitti çocuğu yoksa geçmiş gün illa ki söyleyen olurdu yani ://
Bana kalsa para dileniyor Muş ya kadın dışarda sahipsiz gördü çocuğu aldı geçti 3-5 kuruş karşılığında da verdi geçti ://İyide neden peki , herhangi bir para almadığı söyleniyor . O zaman bebeğe karşılık para mı aldı , ben kaçırdım mı oraları ? Akli dengesi mi bozuk , küçük bir çocuğu al yalanlarla başka bir aileye ver . Keşke Perihan sağ olsaydı da bunlar herşey açığa çıksaydı . Bundan sonrası hepsi için iyi okur inşallah
Öyle belki de , yazıklar olsun ne diyebilirim , çocuk bu ya eşya değil . Allah belasını versin böylelerinin ...Bana kalsa para dileniyor Muş ya kadın dışarda sahipsiz gördü çocuğu aldı geçti 3-5 kuruş karşılığında da verdi geçti ://
Yahu bu öğretmen teyze olayında koptum yalnız. İşin içine fotolar motolar da girince. Vay anasını sayın seyirciler.
Kadın da iyiydi hoş du bence ta kı terkedilen e kadar memnundu hayatından ://ben olsam kafama kese kağıdı geçirir sonsuza kadar evden çıkmam, kadın bir de yüzsüz her gün orda
Doğumda oksijen siz kalmış doğum yaparkenHanımlar ben bir şeyi merak ettim. Bu Elif Öğretmenin başına ne gelmiş de kadıncağız engelli kalmış? Kaza mı geçirmiş?
10 senelik 20 senelik evli olsa 50-55 yaşlarında olsa hadi vefa li adam mis derimyalancının mumu, hiç bi koca o haldeki karısına bakmaz, milyonda bir çıksa da bu genel durumu değiştirmez
10 senelik 20 senelik evli olsa 50-55 yaşlarında olsa hadi vefa li adam mis derim
Utanmaz adam zaten savuasinda belli kendini hep resmi kelimelerle resmi agizla konuşuyor
O kadını nasıl ittiğini gördüğüm de tamam demiştim paracu bu
Delollendirilmesi çok çok iyi oldu Allah kahretsin bölgelerini
Tamam sen iki çocuğa açıyorsun annesinde mahrum kalacak diye
Senin parası için evinde tuttuğun kadın da bı çocuk gibi özel ihtiyaçlarına karsiyalamiyor onun da anneye ihtiyacı yok mi
İns kurtulur annesine kavuşur bu kadın
Apartmanda komşum kaynanasina bakıyor yatalakyok canım ya, sen çok iyi niyetlisin, senin dediğin grupta bakmaz, anca 65 yaş üzeri belki, yani testesteron iyice düştükten sonra
Savcı, tutuklu 3 sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbetle cezalandırılmasını istemiş ceza mahkemesi de kabul etmiş ...Arkadaşlar ben izleyemiyorum
Minik sedanurla ilgili gelişme olmus galiba bilen varmi