Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Son reklamlardan sonra bakan var mı kızlar ? Son anda Müge alnının eline bir bilgi geldi pavyon da çalıştın mı falan diye sordu kadına.reklamdan sonra bir gelişme oldu mu yarına mı kaldı

Reklamdan sonra gösterdi mi bilmiyorum ama öncesinde çalıştığın restorandaki bir kadından almış olabilir misin dedi. Sonra da yayını keselim biz devam edelim dedi.

Reklamdan sonra gösterdi mi bilmiyorum ama öncesinde çalıştığın restorandaki bir kadından almış olabilir misin dedi. Sonra da yayını keselim biz devam edelim dedi.
Evet önce bir kağıt geldi eline sonra da o tarz sorular sordu süre dolduğu için reklama girdi.bakalım yarın neler olacak

Kadının belliki geçmişi temiz değil.açığa çıksın istemiyor ama nereye kadar geç de olsa herşey açığa çıkacak.konsimatrislik yaptığını söyleyen telefonlar geldi.kıza işkence yaptığını söyleyen telefonlarda.daha neler çıkacak bakalım

Ya hep konular yarım kaldı.ne oldu bu elmasın durumu annesini aramayı bıraktı mı?
Sonra şu tarlada kaybolan kız Fatma uyanık ne zamandır haber Yok

gelinleri ile tartıştıktan sonra dere kenarında ölü bulunan yaşlı teyze Fatma Demir

Ve şimdi de yine bir başka cinayet şeker teyze.sanırım bunun da katili bulunmayacak aynı konular üzerinde dönüp duruluyor ama bir türlü yol kaydedilemedi.

Ya hep konular yarım kaldı.ne oldu bu elmasın durumu annesini aramayı bıraktı mı?

gelinleri ile tartıştıktan sonra dere kenarında ölü bulunan yaşlı teyze Fatma Demir

Ve şimdi de yine bir başka cinayet şeker teyze.sanırım bunun da katili bulunmayacak aynı konular üzerinde dönüp duruluyor ama bir türlü yol kaydedilemedi.
Bu sene sonuçlanan dişe dokunur hiç bir olay olmadı, çoğu bölümü izlemedim bile yorumları okumam yetti.. Bakalım seneye nasıl olacak...

Öyle oldu maleseff , katiller bulunamayınca olaylar askıda kalıyor ,insallah yakalanır katiller adalet yerini bulur ...
Bende merak ediyorum ...

Münevver hanımın katili bulunmuş son bölümü izleyince öğrendim , bilmiyordum . Allah kahretsin onlarıda onlar gibileri de .

Eskilerden Emel hanım vardı hatırlar mısınız , akşam yemeği için nohut ıslatmış ama maalesef dönemediği için yapamamıştı .
Yine karısı bebek aldıran biri vardı ortadan kaybolan ismini hatırlayamadım . Bu iki olayı merak ediyordum ama bunlar sonuçlanmadı galiba bilen var mı ?

Ve Fahire Hanım ortaya çıkmadı . Çok isterdim çocuklarının annelerini , annelerininde çocuklarını bir kez de olsa görmelerini . Çok üzülmüştüm o konuya da . İnanması , dayanması çok zor bir olay .

Fatma Uyanik olayini baya bi takip ettim Malesef kizin ne ölüsü ne dirisi yok

Küçük Leyla nın konusunda dün alındığı söylenen Meclis kararı nedir , anlayamadım sizler biliyor musunuz ?

Erman ı öldürenler de inşallah hakettikleri cezayı çekerler , nasıl hesap vereceksiniz vicdansızlar . 2 minik bıraktılar arkada , dönüşü yok o çocukların vebalıni kim ödeyecek ? Bunu da yazmadan edemedim , çok üzüldüm , o bebeğin görüntüsüne dün .

Erman ı öldürenler de inşallah hakettikleri cezayı çekerler , nasıl hesap vereceksiniz vicdansızlar . 2 minik bıraktılar arkada , dönüşü yok o çocukların vebalıni kim ödeyecek ? Bunu da yazmadan edemedim , çok üzüldüm , o bebeğin görüntüsüne dün .
Evet bende çok üzüldüm , kadincagiz resmen çökmüş, evlatlarıda var. Rabbim sabır güç kuvvet versin.
Şükür yapanlar yakalandı sonunda

X