- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.015
Seyretmedim canim yarına kaldı.Son reklamlardan sonra bakan var mı kızlar ? Son anda Müge alnının eline bir bilgi geldi pavyon da çalıştın mı falan diye sordu kadına.reklamdan sonra bir gelişme oldu mu yarına mı kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seyretmedim canim yarına kaldı.Son reklamlardan sonra bakan var mı kızlar ? Son anda Müge alnının eline bir bilgi geldi pavyon da çalıştın mı falan diye sordu kadına.reklamdan sonra bir gelişme oldu mu yarına mı kaldı
Son reklamlardan sonra bakan var mı kızlar ? Son anda Müge alnının eline bir bilgi geldi pavyon da çalıştın mı falan diye sordu kadına.reklamdan sonra bir gelişme oldu mu yarına mı kaldı
Evet önce bir kağıt geldi eline sonra da o tarz sorular sordu süre dolduğu için reklama girdi.bakalım yarın neler olacakReklamdan sonra gösterdi mi bilmiyorum ama öncesinde çalıştığın restorandaki bir kadından almış olabilir misin dedi. Sonra da yayını keselim biz devam edelim dedi.
Ben olsam coktan kalkip saçını başını yolmustumAy bu Reyhan karısına deli oldum ben
Bu sene sonuçlanan dişe dokunur hiç bir olay olmadı, çoğu bölümü izlemedim bile yorumları okumam yetti.. Bakalım seneye nasıl olacak...Ya hep konular yarım kaldı.ne oldu bu elmasın durumu annesini aramayı bıraktı mı?
Sonra şu tarlada kaybolan kız Fatma uyanık ne zamandır haber Yok
gelinleri ile tartıştıktan sonra dere kenarında ölü bulunan yaşlı teyze Fatma Demir
Ve şimdi de yine bir başka cinayet şeker teyze.sanırım bunun da katili bulunmayacak aynı konular üzerinde dönüp duruluyor ama bir türlü yol kaydedilemedi.
Öyle oldu maleseff , katiller bulunamayınca olaylar askıda kalıyor ,insallah yakalanır katiller adalet yerini bulur ...Ya hep konular yarım kaldı.ne oldu bu elmasın durumu annesini aramayı bıraktı mı?
gelinleri ile tartıştıktan sonra dere kenarında ölü bulunan yaşlı teyze Fatma Demir
Ve şimdi de yine bir başka cinayet şeker teyze.sanırım bunun da katili bulunmayacak aynı konular üzerinde dönüp duruluyor ama bir türlü yol kaydedilemedi.
Ya hep konular yarım kaldı.ne oldu bu elmasın durumu annesini aramayı bıraktı mı?
Ne acıdiri olsa mutlaka çıkardı.bari ölüsünü katilini bulsalardıFatma Uyanik olayini baya bi takip ettim Malesef kizin ne ölüsü ne dirisi yok
Ben tam izleyemedim şimdi siz söyleyince bakasim geldi eski bölümlere y..... A tam bölüm atıyorlar oradan bakmak lazımKüçük Leyla nın konusunda dün alındığı söylenen Meclis kararı nedir , anlayamadım sizler biliyor musunuz ?
Evet bende çok üzüldüm , kadincagiz resmen çökmüş, evlatlarıda var. Rabbim sabır güç kuvvet versin.Erman ı öldürenler de inşallah hakettikleri cezayı çekerler , nasıl hesap vereceksiniz vicdansızlar . 2 minik bıraktılar arkada , dönüşü yok o çocukların vebalıni kim ödeyecek ? Bunu da yazmadan edemedim , çok üzüldüm , o bebeğin görüntüsüne dün .
Şu gürsel olayı da sıktı artık herşey çözüldü bulundu bıraksınlar kendi hallerinebugünkü emekli teyze beni benden aldı