Kadıncağız ordan oraya sürüklenmiş garibim.en son da babası yaşındaki adamla evlenmek zorunda kalmış.belki kızını buldu bundan sonra gün yüzü görür inşallahAynen ... karacahil kadın .. ama Müge ‘de iyi konuştu helal valla..
İnsallah ..Kadıncağız ordan oraya sürüklenmiş garibim.en son da babası yaşındaki adamla evlenmek zorunda kalmış.belki kızını buldu bundan sonra gün yüzü görür inşallah
Canim eşi , kayınpederi ve küçük kaynı Ahmet vardı onlar girdiler cezaevine.. ama tam bir itiraf gelmemişti .. hep birbirlerini suçladılar ..Bu programı ilk başladığı zaman izlerdim 2009 larda şimdi hiç izlemiyorum olaylar etkiliyor insani bu nazmiye cam in katili bulundu mu
Canim iste bende tam bilmiyorum hepsi birden mi yoksa başkaları da var mi bilmiyorum ..3 u birden mi öldürdüler neyse ya bakmam izlemem bu tür programlaru
Aynen annesi çıkmadı.. belliydi zaten..Bence annesi değil. Kim bilir kimin canını yaktı pislik.
Aynen annesi çıkmadı.. belliydi zaten..
AaaAynen annesi çıkmadı.. belliydi zaten..
Doğru diyorsun ya... Çok fena bir halde Elmas... İnanmıştı..Ayy!!! Bu kadın adamı çıldırtır...
Ayy!!! Bu kadın adamı çıldırtır...
Kadın dökülüyor yavaş yavaş
Ben de doğru söylediğini düşünmüyorum.Çok yavaş ama :) yine doğru söylediğini düşünmüyorum.