- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.015
Aynen birde o ailede vardı .. kendi rızamla gittim diyordu .. !!26 yaşındaki 2 çocuklu kadın sanırım 16 yaşındaki halaoğluna kaçmış tövbeler olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen birde o ailede vardı .. kendi rızamla gittim diyordu .. !!26 yaşındaki 2 çocuklu kadın sanırım 16 yaşındaki halaoğluna kaçmış tövbeler olsun
AmiinnAllah’im şaşırtmasın ya rabbi..!!
O aile bizim eski mahalledeydı .26 yaşındaki 2 çocuklu kadın sanırım 16 yaşındaki halaoğluna kaçmış tövbeler olsun
Ah yazık o evlatlara.. Yenigül'de kaç yaşında evlendiyse 16 yaşında doğurmuş. Rabbim akıl fikir versin çok yazıkO aile bizim eski mahalledeydı .
Sürekli kavga halındeler .
çocuklar falan helak halde .
Hepsi dilenıyor .
Hiç şaşırmadım .
Küçük küğçük kızları evlenddırıyorlar.
Düğünleri falan öle buyuk oluyor kı ama resmı nıkah yok .
Yazık yazık kı ne yazık .
Hadi yaa!! Romanlar dimi..O aile bizim eski mahalledeydı .
Sürekli kavga halındeler .
çocuklar falan helak halde .
Hepsi dilenıyor .
Hiç şaşırmadım .
Küçük küğçük kızları evlenddırıyorlar.
Düğünleri falan öle buyuk oluyor kı ama resmı nıkah yok .
Yazık yazık kı ne yazık .
Aynen .Hadi yaa!! Romanlar dimi..
Aynen .
Durmadan halı yıkarlar yaz kış hiiiiç farketmez.
Bana üşüme geldi okuyunca biAynen .
Durmadan halı yıkarlar yaz kış hiiiiç farketmez.
Aynen canım beni de.. telefondayken kızmıştım kadına çok soğuk diye ama çok zor şeyler yaşamış ve hala direniyor yaDuygu’ nun annesinin yaşadıkları mahvetti beni..
Canim ondan bir haber yok , şimdiki kocası ceza alır diye o yüzden ortaya çıkmıyor diye düşünülüyor , hatta kardeşleri felan Mekke’ye gitmişlerdi bulamamışlardı .. kayıp hâlen..Fahriye kara vardi mekke de noldu o?
BEn de ananesine sinir oldum.kadıncağızın ne suçu var.kızı 15-16 yaşında evli barklı 3 çocuklu herifin birine emanet edip cenazeye gitmiş.olan olmuş.kuzını suçlayıp duruyor.beni bu duruma soktu diyerek.ama bunu kızına yapanlarla hala görüşmeye devam ediyormuş.zaten bunu yapan da ya kızın dayısı ya kızın dayısının oğlu ağzından kaçırdı kadın.Duygu’ nun annesinin yaşadıkları mahvetti beni..
Meğer kadına bir yakını o kötülüğü yapmış hayati mahvolmuş ..Aynen canım beni de.. telefondayken kızmıştım kadına çok soğuk diye ama çok zor şeyler yaşamış ve hala direniyor ya
Muge annli bulamadı defteri kapadi demekCanim ondan bir haber yok , şimdiki kocası ceza alır diye o yüzden ortaya çıkmıyor diye düşünülüyor , hatta kardeşleri felan Mekke’ye gitmişlerdi bulamamışlardı .. kayıp hâlen..
Aynen ... karacahil kadın .. ama Müge ‘de iyi konuştu helal valla..BEn de ananesine sinir oldum.kadıncağızın ne suçu var.kızı 15-16 yaşında evli barklı 3 çocuklu herifin birine emanet edip cenazeye gitmiş.olan olmuş.kuzını suçlayıp duruyor.beni bu duruma soktu diyerek.ama bunu kızına yapanlarla hala görüşmeye devam ediyormuş.zaten bunu yapan da ya kızın dayısı ya kızın dayısının oğlu ağzından kaçırdı kadın.
Öyle görünüyor ..Muge annli bulamadı defteri kapadi demek
Kadın bulunmak istemiyor ki.bulunursa yA kocası ya da ikisi birden idam edilecekMuge annli bulamadı defteri kapadi demek
Öyle valla...Kadın bulunmak istemiyor ki.bulunursa yA kocası ya da ikisi birden idam edilecek